Борьба с курением. На пачках сигарет появятся картинки больных раком

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем duncan, 19 лип 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

чем больше пытаются бороться с курением идиотскими методами и 2общественным порицанием", тем меньше мне хочется бросить курить...

2. Муму

Муму Well-Known Member

Те, про що я пишу. Ваші очі.

3. Муму

Муму Well-Known Member

Не дочекаєтесь :rolleyes:

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а если шрафовать начнут и цена на сигареты выростет?

5. Муму

Муму Well-Known Member

Не зовсім, я для себе вирішував декілька раз, що не буду курити і, все-одно, годував себе цигарками періодично, а потім знов починав курити постійно. Проблема полягає в тому, що нас програмують ще із самого дитинства схильними до цього, з часом, коли ми залучаємось до куріння, зав'язати з ним стає все важче, тому що програма тільки посилюється і потрібно руйнувати саме цю програму в голові, робити це можна за допомогою методу заповнення щоденника (можливо і смішно звучить, але досить цікава річ), який необхідно щодна заповнювати перед сном по спеціальній схемі. Це діє з однієї, досить простої, причини, коли ви протягом аналізуєте отриману інформацію із навколишнього середовища вона не систематизується у мозку, а протиріччя мозком зустрічаються як особиста загроза, тому не можуть бути обдумані раціонально і з боку логіки. Вечором же, коли ви заповнюєте цей щоденник, ви ніби ведете дискусію самі із собою, так як в цьому процесі задіяна велика частина нервової системи і розумова активність є зконцентрована, набагато легше опрацювати інформацію, яку протягом дня ви могли навіть і не сприймати. Заповнюється ж він тільки перед сном, так як будь яка інформація засвоюється так набагато краще. До речі, так можна працювати з будь-якими своїми недоліками, головне, щоб було бажання.

6. Муму

Муму Well-Known Member

Це як в анікдоті:" - Тату, ціни на горілку виросли, ти тепер менше питимеш?"
    - Ні синку, ти менше їстимеш";)

7. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

негативное подкрепление достигает своего результата только за счёт ухудшения общего состояния.

Б[STRIKE]ы[/STRIKE]ит[STRIKE]ие[/STRIKE]ьё [STRIKE]определяет[/STRIKE]калечит сознание (с) я тАк знаю.

8. Муму

Муму Well-Known Member

Так воно і є насправді, боротися потрібно не проти чогось, а за щось, тільки тоді ми можемо досягнути позитивного результату. Запропонована ж антиреклама, це скоріше відмазка та замилювання очей, держава не зацікавлена у здоровій нації.

9. duncan

проблема полягає в тому, що в підлітковому віці починають курити, щоб здаватися дорослими, а в дорослому кинути курити уже важко
    анекдоти, анекдотами
    але якщо на роботі за біганину на перекур зніматимуть зарплату -- всі двічі подумають, чи їм це тре

10. Ворчун

так это же из серии: "бороться за мир, по смыслу равноценно "трахаться" за девственность"

А то, что "держава не зацікавлена у здоровій нації" у наших нац лидеров на лице написано.

11. Муму

Муму Well-Known Member

Правильно, держава і тютюнові компанії все роблять для того, щоб забити підліткам клепки ще з дитинства цим лай**м.
    Будуть палити по 5ть цигарок перед роботою, на обіді і після:rock:

12. Ворчун

больше будут жрать.

13. Муму

Муму Well-Known Member

НІ, це із серії, коли лікарі баряться за життя людини, а не проти хвороби. Це коли, ви боретесь, за своє гарне самопочуття і здоров'я, за здоровий сон і здорові зуби... Невже у вас це викликає сарказм? На мою думку, боротьба проти чогось - це утопія...

14. Ворчун

хорошая описка.
    вообще то "бороться за что то" вызывает у меня уныние.
    Точнее сомнение в необходимости того, за что борются.
    зависимость, зависимое поведение возникает не на пустом месте.
    И является компенсирующим механизмом.

И, уж если говорить о государственной заботе о здоровье граждан...
    Вы не интересовались, каким образом раннее отлучение от грудного вскармливания и прекращение полноценного общения ребёнка с матерью, сказывается на формировании зависимого поведения?

А о курении?
    На сегодняшний день - та польза, что у меня связанна с курением - более значима, чем тот ущерб, который мне курение несёт.

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

пусть делают, что хотят.

16. Муму

Муму Well-Known Member

Залежність від куріння складається з двох частин, це соціальне програмування, яке є первинною складовою і наркотичною залежністю, яка є досить сильною, сильнішою, навіть ніж в деяких синтетичних наркотиках.

Я ніколи не поглиблювався в це питання, знаю небагато, лише про те, що дитина після народження має бути у материнських руках, так як з її молоком отримує необхідні речовини для розвитку імунної системи.

"Польза"??? Цікаво, яка?о_О

17. Ворчун

вам нужна моя польза?

Дело не только (даже не столько) в том, что "дитина ... отримує необхідні речовини для розвитку імунної системи". Это практически компенсируемо.

"дитина після народження має бути у материнських руках" тому, що только так он может начать развиваться (эмоционально-интеллектуально) полноценно.

18. Муму

Муму Well-Known Member

Мені цікаво, яку ж користь для людини може приносити куріння, якщо не бажаєте, можете не казати. Просто цікаво, чи існує дійсно позитивний аргумент за вживання цього наркотичного препарату.

На рахунок емоційно-інтелектуального розвитку, в принципі, я знаю про це, думаю, з часом, як почну планувати сім'ю, дізнаюсь про це більше:)

19. duncan

не факт, від такого куріння з’являєтся нікотинова залежніть -- тобто ламати на роботі буде ще більше

20. Муму

Муму Well-Known Member

Якби з місяць з роботи людина не виходила, то, чисто теоретично, це могло б і дати якийсь результат. Але ж до нікотинової залежності потрібно ставитись, як до наркотичної, бо вона такою і є, якщо в наркомана буде ломка, це ж не означає, що він задумається про те, що потрібно зав'язати, навіть, якщо і задумається, навряд це зробить.

а де твій аватар? :)