Борьба с курением. На пачках сигарет появятся картинки больных раком

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем duncan, 19 лип 2011.

1. Inga

Inga Дуже важлива персона

имхо, вреда от экологии и водопроводной воды несопоставимо больше.
    по крайней мере в Днепропетровске, накрытом смогом, вещать о вреде курения по меньшей мере цинично.

2. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

как и в Запорожье, с его цветущим Днепром, зарослями амброзии и "красочными" розовыми облаками...

3. Муму

Муму Well-Known Member

Ооооо.... А якщо людина на героїні сидить.. Так тихенько, сама із собою... Відчуваєте якусь різницю? Я, чомусь, ні:ireful:

4. Муму

Муму Well-Known Member

Ніколи не думали про те, що б допомогти цій людині і попередити наслідки? Я не звинувачую вас, просто, в людей, зазвичай, такі думки виникають, чому, на смертному одрі:ireful:

5. Inga

як???:scratch_one-s_head:

6. Муму

Муму Well-Known Member

Так давайте пити ацетон і нюхати клей, нам, все-одно вже нічим не допоможеш:ireful:
    В кожної людини є вибір. От тільки є люди, які його роблять зважено, використовуючи раціональне мислення, логіку та аналіз інформації. Є люди в яких відсутні такі якості, або вони з ними не вміють правильно працювати, таким потрібно допомагати. От скажіть, вас ніхто ж не змушує пити ту воду, ви ж маєте вибір. Якщо вас так турбує екологія і навколишнє середовище ви можете, просто, змінити місце проживання, чи ви не вірите в свої сили і в себе? Але навіть, якщо ви не змінюєте це, це не означає, що потрібно погіршувати своє становище ще;)

7. Inga

о, пашла димагогия полным ходом :)

я вот считаю, что воТку пить вредна, ана мозГ разрушает, а Вы её сами пьёте и нашего Дункана спаиваете... :haha:)))
    (сама видила на фотачке :) ))))))))))))) )

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

А недавно від раку легенів вмер мій знайомий.
    30 років зону топтав.
    Не курив,між іншим...

9. Муму

Муму Well-Known Member

Це в минулому:) Я дійсно раніше вживав алкогольні суміші і палив цигарки, а два місяці тому вирішив жити тверезо і відмовився від цих звичок остаточно і безповоротно:) Тепер, сподіваюсь, мій вплив на нашого Дункана буде лише позитивний;)

10. Romko

До котрої години?:scratch_one-s_head:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щось подібне пасталакав Ющенко на Майдані. Навіть голубів пробував ловити. Ненадовго хватило тріпуна.

12. Муму

Муму Well-Known Member

В двох словах: психологія і педагогіка;) А насправді, все набагато складніше, людина має усвідомити, що найцінніше, що в неї є, це її життя і тіло дароване їй від природи здоровим і наповненим безмежними можливостями, вона має усвідомити, що жити без них набагато краще, а близькі їй люди мають допомагати створювати цей позитив. Через це я вважаю, що якою б не була антиреклама проти паління, вона, все-одно, не дасть бажаного результату (противникам паління), а бажаний результат дасть реклама спортивних шкіл, літніх мовних таборів, реклама здорового способу життя. А алкоголь і тютюн не мають продавати в молочному чи хлібному магазині, а лише у спеціалізованому закладі за наявності паспорта (і, бажано, довідки з дурдому, про те, що людина при здоровому глузді буде купляти собі отруту). Я особисто кинув курити, просто, задавши одне питання: "А навіщо я це роблю?", знаєте, жодної логічної відповіді;)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось таке багатослів'я по причині забити тягу до цигарки.

14. Муму

Муму Well-Known Member

Для мене головне, що я вірю в свої сили, знаю, що прийняв вірне рішення і втілюю його в життя, а якщо ви бажаєте щось протиставити тому, що я написав, то аргументуйте, я не Ющенко, ми всі унікальні;)

15. Муму

Муму Well-Known Member

Правда в очі коле?;)

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Яка правда і чиї очі?!

17. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

а я думаю, откуда столько энтузиазма и энергии наставить всех на путь истинный) ничего, пройдет)

18. Inga

Согласна :)

19. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

как доказательство, что человек бросит только, когда сам решит. до этого момента никакие педагогико-психологические лекции не помогут. только упредить появление нового курильщика.

20. Romko

Банально,до осто...е-е-е...карочє,щось на кшалт:
    Хто не курить і не п"є,той здоровеньким помре!:hang1:

а де твій аватар? :)