Большинство жителей Европы выступают за запрет паранджи

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 13 лип 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А вообще интересно. Закон могут одобрять и поборники свободы и прав человека, так как он освобождает личность женщины от гнета паранжи, и крайне правые, так как он заставляет иммигрантов жить по нормам европейской культуры. :)

2. bars

bars Well-Known Member

Почитайте её евангелие. Там тоже чётко написано. Или вы читаете только то, что ваш духовник позволяет, а остальное просто "осуждаете"?;)

3. Luna

Luna Guest

А ну-ка тон поменяй, колокольчик:) А то бубенчик не выдержит.
    Я отношусь с уважением к мнению названных тобой пользователей. но у меня есть свое. И можно я взгляну не с одесской, а с чисто женской колокольни? Тогда я тебе могу в ответ: да что ты понимаешь со своей мальчиковой логикой в высоких женских материях?))

4. Luna

Luna Guest

А почему не предоставить простое право ВЫБОРА самим женщинам?

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Абсолютно вірно. Але тільки після того як жінка повернеться в своє культурно-цивілізаційне середовище, де її вибір нікого не буде дратувати і він буде гармонірувати.

Простіше кажучі Чемодан-вокзал - Пустеля. в такому разі не було б потреби і французькому парламенту і уряду напружуватись.

6. Luna

Luna Guest

Я б почала все ж таки з введення жорсткого контролю та покарання за насильство. А методом ще одного насильства та позбавлення жінки вибору нічого не вийде.

7. Luna

Luna Guest

Терпеть н е могу такие высказывания...
    Деморкаты, елки.

8. Mr. Blick

С чисто женской ? На кухню, казан чистить. Если перечистишь за неделю все казаны, господин возьмет тебя с собой в мечеть, а потом купит мороженное. :))

9. Mr. Blick

Выйдет.

10. Luna

Luna Guest

:) У меня казаны начищены всегда до зеркала , должна ж я красотой неземной и на кухне любоваться?))
    А ниче так у тебя вышло...с чисто женской...))))))

11. Luna

Luna Guest

О! Таки с женской лучче)) А доказательства где? АргУменты? Ну, кроме вокзала - чемодана - казанов?

12. ГРАНД

Ви ж чудово розумієте, що насильство чоловіка над жінкою в ісламі (і особливо африкансько-близько східного фундаменталізму) є догмою і священою нормою. Тому боротьба з ісламським насиллям можлива лише відповідним насиллям над чоловічою половиною. Замкнене коло. тому кращий вихід, це те, щоб араби розбирались зі своїми священними насиллями у себе вдома і не втягували у свої розборки добрих господарів європейців.

Тому і кажу, що повинно бути одне насилля, яке поставе всі крапки над І. Це примусова депортація бажаючих розповсюджувати свої забобони в чужому домі на історичну батьківщину і там право вибору буде необмеженим....як що джихад дозволить.:))

13. ГРАНД

Нічого не вдієш. Хіба ж хочеш? Мусиш!!!;)
    Демократія як і справедливість, кожен її міряє власною міркою, та в міру власної розпусти.

14. Mr. Blick

Вот в Турции, например, мужчинам носить традиционную одежду запретил Мустафа Кемаль Ататюрк, в рамках реформ. И ничего, им понравилось носить европейскую. Все в брючках, в джинсах, футболках.
    И женщинам мусульманским понравится. Им на гражданских курсах объяснят. :)

15. Luna

Luna Guest

Розумію. Але заборона паранджі стосується не лише пригніченої частини жінок..абсолютно ВСІХ. Чи не припускаєте Ви, що є досить вагома частина віруючих жінок, які без неї не уявляють своє життя? Літніх, дійсно глибоко віруючих? Це їх право - носити те, що бажають. Я саме про це кажу.
    Та ж насильство в даному випадку якесь дивне, націлене не проти агресорів, а проти ВСІХ загалом.
    Основна риса будь - якого насильства - позбавлення людини вибору. Я не бачу різниці в даному випадку з агресиним примушенням жінок носити паранджу.
    Наказали - носимо, наказали - не носимо...

16. Luna

Luna Guest

:)
    Чому мушу? Я проти, й маю право висловлювати це. До речі, мене ще поки не обмежували в праві носити паранджу чи коротку спідницю. Але я розумію, який жах для жінки, яка все життя проходила замотаною, опинитись на людях в європейському вбранні. Повірте, за суто жіночим відчуттям, вона буде себе почувати голою.
    ВІБОР им дайте. И обїясняйте, чтоб понравилось.

17. ГРАНД

Та вибір у них самий широкий, ширше ніж у француженок. Хоче носити паранджу- платитиме штраф, не хоче - не платитиме. Дуже хоче носити, але не платити штраф - вибір залишатись у Франції і таки платити штрафи, або виїжджати в пустелю носити беплатно але серед верблюдів. Француженки про такий вибір тільки мріяти можуть. При чому така фішка ще для мусульманок, можна помститись своєму ідіоту чоловіку вказавши поліції, що саме він змушує її носити паранджу, і тоді чоловіка посадять за насильство. І тут би француженки аж заплакали від таких шалених пільг мусульманкам.:))

Не правда. Я сказав лише тих, хто буде чинити опір.

18. Mr. Blick

Мораль сегодняшних (да и вчерашних) цивилизованных европейцев такова, что свободу они дают принудительно. Выбора быть свободным или оставаться в рабстве не дают. :)

19. Luna

Luna Guest

Дикарство какое-то...Приказывать НЕ НОСИТЬ одежду....
    Замечательный выбор - подчиниться или уехать.
    "А не будут брать - отключим газ"!

20. Luna

Luna Guest

А в чем свобода в данном случае?

а де твій аватар? :)