Бокс

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А я вперше за Валуєва буду вболівати. Ху... тобто Хей реально дістав!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Валуєв виграє. Нафта - є нафта.

3. Gron

Gron тафгай

Ведучі букмекери, вважають що Хей виграє.
    У Хея непоганий удар, та рукавички обирав він, та обрав самі жорсткі, хоча мені особисто, було б приємніше, щоб хтось з Кличків відправив Колю на пенсію.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате Валуєва судді люблять.

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я вперше за Валуєва - якщо Хей виграє, то Кличко не зможе в нього забрати останнього поясу, так як сказав, що з Хеєм зв"язуватися не буде. Якщо виграє Валуєв - то Кличко в нього пояс забере.

• Подобається Подобається x 1
  6. S_Fighter

Бабло перемагає, як завжди... Шкода, що засудили, відверто засудили Холіфілда у бою з Валуєвим... Той ХЕй, на відміну від старого Холі, ніц не зробив для перемоги, відбігав 11 раундів, у 12-му попав (випадково) і дали йому пояс.

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от........ Валуєв пішов....
    тепер він навряд чи стане чеипіоном.

А Хей... нарветься... дістане, як Рой Джонс і теж піде... Не та то категорія... не та....

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

шкода.. Не тому, що Валуєв програв, а тому, що Хей виграв(((. Цікаво, що тепер Кличко зробить?

9. S_Fighter

Та хіба ж можна рівняти ту триндливу мавпу з таким майстром як Рой Джонс?

10. Gron

Gron тафгай

Я дуже поважаю Холі, особливо, як чоловіка та спортсмена, після бою з Валуєвим.
    Але на мою думку Хей все зробив правильно тактично, недав так званому чемпіону вцілити більш 4 разів, та недопустивши клінчів.
    Хей базікає занадто, але є швидкість, тактична виучка, та удар.
    Гадаю що брати і грошей на бою з фріком зароблять непогані, і титул отримають.
    Дядя Коля сподіваюсь пішов остаточно, меньш видовищного боксера ніколи небуло.

11. S_Fighter

Та я згідний з тим, що якщо судити чесно бій, то Хей переміг по очках. Мова йде про те, що у цьому випадку судді на диво чесні, хоч ніхто сильно би не обурився, якби дали перемогу Колі, або ж нічию. Перевага Хея була 11 раундів мінімальною, ще й до того він відверто "сачкував", ніби якимось чином знав, що сильно напружуватись не треба. Холіфілд ж у бою з Колею зробив значно більше для перемоги і його нагло і відверто засудили. Думаю у Хея хтось почав вкладати бабло...

• Подобається Подобається x 2
  12. Gron

Gron тафгай

Хей класично провів бій проти більш важкого, безударного, повільного, та ще ледь не вдічі більшого за зріст.
    Нашо йому було фєєрити?
    Зробив акцент на кінцівках раундів, та особливо бою.
    Про бой Холі, з Колею, я також був обуренний, але передивившись потім взаписі і ведучі рахунок, нарахував на одне очко більш на користь Валуєва, хоча об"єктивеим мене назвати неможна, бо завжди був проти Колі.

Вважаєте що є більш серьйозні промоутери ніж Кінг чи Зауер?

13. S_Fighter

Може той самий Кінг і почав...

14. Prometheus

Prometheus Well-Known Member

До речі, Валуєв перед боєм з Хеєм радісно зізнався, що він переманив Хея до себе і тому бій Хея з Кличком не відбувся... Казав, що підсунув Віталію свиню. Ну і що ти, Валуєв, тепер скажеш? Кому ти підсунув свиню? :haha:
    Тепер Валуй нікому не потрібен: ні глядачам, ні Кінгу... Він більше не цікавий. Кому цікавий застій у боксі та тупе відбування номера на ринзі всі 12 раундів?

Слава братам Кличкам!!!
    Слава Україні!

15. Gron

Gron тафгай

А шо Хей змінив громадянство, чи була експертиза після якої братів стало троє?

16. Prometheus

А хто казав, що Кличків троє?
    І про громадянство я нічого не говорив.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

звичайно, ні, але навіть великий Рой Джонс не переніс суперважкої категорії, то що говорити про Хея?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=INdUMHUEGEw

Раджу додивитись докінця 12 раунд, цікавий там є кадр. Після удару Хея, у Валуєва вуха затряслися.... не думав, що це є можливо....

19. Prometheus

Ага. Якби Хей не відступив після своєї атаки назад, а ще хоча б один удар... Ех! Був би ще й не такий епізод!

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Завтра Кличко vs. Джонсон. Підкажіть, будь ласка, на якому каналі і о котрій трансляція? Дякую.

а де твій аватар? :)