Цікаво, чи є ше крім нас з чоловіком такі вар"яти, що будуть дивитися прямий ефір? Бо зазвичай у неділю ми спимо довго
шкода, що то не я ... я б скоріше перед сном 2 години (умовно) почекав, ніж після сну на 1 годину раніше вставав ..... зранку в мене час дорожчий ... сова мабуть
В моїй сім'ї то як традиція - не пропускають ні одного бою! Батьки, я і брат дивились ранішню трансляцію. Аякже інакше!! :naci: Мама, правда, сачкує, встає тоді, коли закінчать битись інші боксери, покажуть всі реклами і почнеться бій з Кличком . А я тепер дивлюсь через нет.. Непрямі трансляції. Але буду пробувати цього разу зранку подивитись напряму, якщо нет впіймає укр. ТБ Тримаймо кулаки, удачі Кличкові!!
УРА!!!!!!!!!!! Кличко переміг!!!!!!!!!!!!! Арреола плакав, аж жаль його стало, ще й дісталось йому добре, весь в крові.
Вітаю всіх з перемогою Віталія!!! Трохи шкода було Арреолу в кінці, але шо зробиш...Віталій сильніший! Сподобався бій, був видовищний
Всіх вітаю з черговой перемогой Вітаміна !!!! Це був дійсно мастер-клас від нього. У 38 років, мати таки швідки ноги, це... Як що до четвертого раунду він перемогав суто на класі, то потім, почав імпровізувати(як на мене), здавалось що у 8-му, ініціативу віддав навмисно, щоб кінцівка була ефектнішою МОЛОДЕЦЬ!!! Ще раз вітання!!!
Може то трохи і оффтоп,але,коли мене(ту,шо не пропускає майже жодних поєдинків) нині питалися як мені бій,то на думку приходила тілько одна фраза "сплакавсі хлоп наніц"........але,якшо по-серйозному,то 8-ий раунд був УУУУУУУУУх........
Бій був - те що треба для глядачів. Жорсткий, безкомпромісний, з інтригою. Ацтек пер як танк і хапав пачками удари, Віталік працював грамотно на відходах, хоча пару раз теж хапнув... Порадувало те, що Віталік навчився відходити в сторону, а не тікав по прямій як раніше. Але вік вже підпирає... Думаю, ще рік - і досить, здоров"я важливіше, тим більше, що пояси є кому з родини передати, нє?
В мене складається враження, що у Кличків постійно якісь нарвані суперники. Такі собі задаваки. А Клички б'ються мудро і врівноважено. Гарно дивитись їх бої
Привіт! Скоро бій Валуєв-Хей... Які прогнози? Бо я, якщо чесно, ще не визначився, за кого вболівати... Обоє вони дістали: Хей - своєю поведінкою, а Валуєв - не заслуговує на чемпіонство, судячи з рівня "боксу", який він демонструє та суперниками своїми...