Ви хочете бачити так.. А на мою думку усе прагматичніше. Перебуваючи у відмінній формі і втратити абсолютне чемпіонство за власною волею, а заразом і кубок Касіуса Клея, (я не кажу вже про грошову винагороду) - тут прагматизм переміг патріотизм. Тепер він може звертатися з патріотичними заявами ... Я не осуджую Усика. Він людина і все людське... Я цілком погоджуюся з Вами про значення цієї перемоги. Але коли говорити про мотиви - найбільше мені більше імпонує позиція Світоліни, а надто Музичук. Вона не поступилася гідністю Людини, Жінки ... Якось так.
Вимоги до Усика в моїх очах би зросли, якби він збирався стати політиком. А так... ну боксер. Що до Світоліни, то я не чув про мотиви. В її виді спорту спортсмени часто пропускають одні змагання, щоб бути кращим в інших. А про Музичук чув, що вона не поїхала в Саудівську Арабію через ставлення до жінок.
Усик - вірш про Україну (українською). View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=s3pIJ5jGtXo
Те, що Усік переміг Белью напевне всі знають. А те, що він пише вірші - для мене несподіванка View: https://www.facebook.com/100010608630755/videos/728264267537188/
Ждём славянский поединок Усик-Поветкин. Предполагаю победу Усика. Поветкин более однообразный боксёр.
Ломаченко - Кемпбелл Телетрансляція буде доступна на каналі "Інтер", де о 22:00 розпочнеться програма "Великий бокс". Перед головною зустріччю вечора, в андекарді, зустрінуться Олександр Повєткін і Хьюи Ф'юрі (двоюрідний брат екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі - Ред.) І Чарлі Едвардс з Хуліо Мартінесом. Орієнтовно сам бій Ломаченко - Кемпбелл почнеться близько 00:00.
Олександр Усик відвідав українську околицю в Чикаго Олександр Усик вже декілька днів перебуває у Чикаго (США), де 12-го жовтня він дебютує у суперважкій вазі. Перед важливим боєм Усик відвідав українську околицю в Чикаго. Олександр Усик із зацікавленістю оглянув експозиції в музеї – сфотографувався з унікальним, автентичним бунчуком, який козаки відібрали в татар. Наступний Бій Олександр Усик проведе проти Чазза Візерспуна. Бій відбудеться у ніч з 12 на 13 жовтня у Чикаго (США). Огляд дебюту Усика в супертяжах читайте на сайті Спорт24. Бокс - Новини по темі Бокс - Спорт 24 _______________ Цікаво, @prius там бував і яку оцінку написав в книзі відвідувачів?
Мабуть пішов подивитися. І то добре. Очікуємо звіта. А то ж який він українець, що не поділиться таким? Але Сашко теж... Міг би вдягнутися відповідно до статуту, а не як голитьбв хизуватися.
У американця непоганий рекорд. Але й бився він не з елітою. А коли виходив на ринг проти більш серйозного, зразу програвав. Тому, це не суперник для Усика, а так... вийшов розімятися. При тому Усик фуфель під око отримав.
Прошу пана, а ви таки дуже фальшива непостійна людина Ще недавно ви того москаля хвалили наввипередки зі своїм ідейним дідом; Дід колись казав, що Україна пишається Усиком Ну а Мих тоді як завжди пукав: До речі, Мих, ви в сусідній темі нині чомусь мовчите про Міська Порошенка. Той тоже шпарить на язикє, а на мові ні бум-бум. І тризуба на плечі в нього мусет нема. Зате він ходив в футболці з написом Расєя; Може і досить ходить, нє?
прошу пана, дивітьсі на свій риляк, а я буду на свій. Ну ви, як завжди гальмуєте. Якщо я хвалив, то не означає, що не можу критикувати. То у вас все або чорне, або біле. Ви сказали, ви собі продовжуйте казати. Чи повинен я реагувати на ВСІ важі бздури?
Василь Ломаченко опублікував відео в своєму інстаграмі із російським спецназом. Вася за шість років не все зрозумів. Таких Вась хіба що поїздка в донецькому ліфті поправить.