Дали новоспеченому москалю. Бывший чемпион мира по версии WBO в полутяжелом весе 35-летний британец Энцо Маккаринелли (41-7, 33 КО) одержал победу нокаутом в четвертом раунде в поединке с бывшим чемпионом мира в четырех весовых категориях 46-летним американцем Роем Джонсом (62-9, 45 КО), который недавно принял российское гражданство. В четвертом раунде Маккаринелли сначала отправил Джонса в нокдаун правым апперкотом, а затем брутально нокаутировал правым хуком в голову.
Руки работают, видят глаза, порхай как бабочка жаль как пчела..великі слова, дійсно великого боксера. Швидкість при такій вазі, феноменальна. Шкода звісно, шкода... я тиждень після його смерті, так переймався тим. Хоч і сам я не боксер, а кік-боксер і змішанник, але... базу боксу вчив, бо без неї нікуди.
Я вважаю що бокс - це тупо. Це як звірі якісь, люди дивляться як звірі собі морди товчуть і за це ще гроші платять. Несенітниця. А також зараз популярний мікс файт, то зовсім кошмар. Ми не цівилізовані люди, ми тварини. Нам до цивілізпції як до неба рачки.
А купа народу вважає якраз навпаки. І що? На колір і смак товариш не всяк. Альбо, як кажуть кацапи : на вкус и цвєт хламастєри разниє бивают.
Кличко молодець ,найліпший бій в його кар'єрі,але час бере,Джошуа теж молодець буде другий Ленокс Люіс
Я дивився на польському телебаченні. І там поляк сказав таку фразу: Я думав, цей старий, хитрий лев покусає і перехитрить Джошуа, але не вийшло.... Єдине, що шкода, що Кличко піде не на гребені слави. Пересидів, розслабився трохи і ось кінець. Старший пішов чемпіоном. А молодший міг перемогти Джошуа, не пропусти удару знизу.... Але таке життя. Вчорашній бій сказав: Клички - то історія... велика і героїчна історія, за яку можна гордитися всій Україні.