та так! Але так невдало йти з програшем. Він з самого початку бою як на мене був не підготовлений, та стратегії бою з сторони Кличка я не бачила, в порівнняні з його іншими боями на рингу
Скількох ударів завдав Кличко у бою з Тайсоном Ф'юрі 29.11.2015 10:34 Та як ця кількість різниться з ударами британця Учора, 28 листопада, у німецькому Дюссельдорфі з'явився новий чемпіон світу у надважкій вазі. Британець Тайсон Ф'юрі забрав титули у Володимира Кличка. Кличко завдав 52 точні удари, а його суперник -- 86. Попередньою найменшою кількістю ударів Кличка за 12-раундовий бій було 109 -- проти Девіда Хейя. А ось силових ударів у Володимира, як свідчить статистична система CompuBox, було всього 18 проти 48 у Тайсона. Загалом статистика говорить про перевагу Ф'юрі, який переміг за одноголосним рішенням суддів, додає ТСН. Читайте більше тут: Скількох ударів завдав Кличко у бою з Тайсоном Ф'юрі
а як інакше? 10 років чемпіон... одне і те ж. Яка може бути мотивація підтвердити найцятий раз статус чемпіона? З кожним разом мотивація тане, як сніг. Звідти й розслаблення. Плюс не вистарчало в кутку досвідченого Емануеля Стюарта... явно не вистарчало. Сьогоднішній молодий тренер майже порожнє місце при всій повазі. Кличко був надто обрежним, Тайсон теж не ризикував. Тайсона ріст і добра рухливість нейтралізували джеб Кличка. От в такій ситуації Тайсон мав мінімальну, але достатню перевагу. Якби у свої роки Віталій зустрів Тайсона, там би був чоловічий розмін кулаками. Віталій не любить аж такої обрежності. Згадайте бої Віталія з рослими боксерами: Льюїс, Сандерс... Володимир Сандерсу програв, а з Льюїсом - тим більше б програв. Особисто мені більше подобається Віталій. Він класичний панчер, накаутер, сміливий, чого не вистарчає Володимиру. А що тепер? Є два варіанти. Або йти з боксу, або реванш. Реванш дає можливість піти з боксу з щитом. Плюс забрати ще один пояс. 40 років - то ще можна. Якщо чекати - самому собі шкодити. Все залежить від Володимира і не лише від нього. Але в першу чергу я б подумав над тренером.