Мені здається "дістати по писку" - це може кіт, коли сметану стирить, а Рузьке Витязь - позаштатна ходяча груша для Володі.
У меня лучший друг-одноклассник занимается уже лет 20, он конечно, вообще умничка. Говорит: " Что это самый интеллектуальный вид спорта" - в этом , конечно, многие сомневаются, но парень реально хороший и толковый)
Новини не слухали? Болгарином. ---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=j_bcTC4q2Dk
А не просто це як ? За 5 раундів, 3 нокдауни і нокаут. Причому нокаут не випадковий, а підготовлений і класичний. Нє, треба було 12 раундів ганятися по рингу як за "вітязєм" та берегти себе від ударів нижче поясу, чи в клінчах весіти. Побільше б таких непросто.
Для мене Усик справжній патріот і мужик, котрий не зраджує своїм принципам! Читав про нього статтю в журналі форбс Александр Усик - 30ДО30 - Forbes Украина, так аж гордість бере, що це твій земляк. А йому навіть ще 30ти не виповнилося, думаю багато шуму наробить у світовому боксі!!!
Я спеціятельно для цього ІНТЕР увімкнув (принципово цей канал ніколи не вмикаю) і вже замахався чекати того боксу поміж тим словоблудієм, який там фахівці від боксу розводять.
Як на мене, причина одна - неправильно вибрана тактика молодого тренера Кличка і поверхневе ставлення до підготовки поєдинку. Ітут задишилося одне запитання: зможе Кличко змінити тактику у реванші, чи пора йти на пенсію. Ще зауважив одну річ: як стає спортсмен татом, то перестає бути спортсменом.