Думаю, що бою бути не може, бо навіщо? Іти проти принципів і втрачати повагу заради чого? Грошей у них і так достатньо, бажаючих побоксувати з ними - теж. То все піар.
Цікаво ("Bild"): "Більшості любителям боксу було б цікаво подивитися на бій між двома братами Кличко, але ті категорично заявляють, що не збираються виходити один проти одного. Тому німецьке видання Bild вирішило змоделювати хід подій. У першому раунді обидва боксери діють досить обережно. Результат за очками - нічия. У другому раунді буде відчуватися невелика перевага Володимира Кличка. Третій раунд ще більше виявляє перевагу Володимира. Віталій тільки захищається. У такому ж ритмі проходить і четвертий раунд. Але, раптом, у п'ятому раунді після 1:46 секунд, Віталій проводить блискучу атаку і ударом справа відправляє Володимира в нокаут. Віталій так відреагував на змодельований бій: «Я нічого не буду говрить про результат. Не хочу, щоб наша мама це чула. Якщо б ми і влаштували бій між собою, то довелося б відправити її в круїз за три місяці до поєдинку, та ще й залишити її без газет і телебачення». А Володимир сказав таке: «Якщо б цей бій і відбувся, то він був би дуже жорстким. Так вже було, коли ми були спаринг-партнерами. Я навіть трохи ногу собі не зламав»."
Де у Львові краще займатися цим спортом ? Особливо цікавлять "Трудові резерви"... Хіба у Ль вові нема місць для занять боксом ? Та відкликнідся же хтось
бокс львів усім привіт) 16 років і хочу записатись на бокс) живу недалеко від кульпарківської психлікарні і вулиці княгині ольги. порадьте якісь класні боксерські зали з хорошити тренерами бажано неподалік від мене був на олімпіку,то там зал великий,багацько груш,міні-качалка,ринг)зовсім супер,але не знаю чи хороший тренер,бо казали шо тренує,тих хто заплатить(а олімпік,ніби,безплатний(державна оплата)) ше десь чув адрес Володимира великого 10,дзвонив,ніхтон е відпові,може бо субота сьогодні) а шкіряна рукавичка і гетьман далеко від мене!так що порадите?
Тільки що по "Інтеру" показали фрагменти минулого бою Кличко - Томпсон. Так тоді писки у обидвох були розбиті Ну а переможе знову Кличко Може...
для тих хто не має фтєлєвізора ---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:22 ---------- всьо,бокс сі скінчив....я ж казав шо хтось добре дістане по писку
Найкращий боксер світу-1994 (за версією IBF) росіянин Борис Синіцин висловив припущення, що Тоні Томпсон в бою з Володимиром Кличком прикидався. "Для фахівців було зрозуміло, що у Томпсона просто не було жодних шансів на перемогу. І всі лише гадали, в якому ж раунді закінчиться бій. Виявилося, що він закінчився в шостому раунді. Причому попередньо навіть у п'ятому: коли, пропустивши удар з правої руки в розріз, Томпсон побував у нокдауні. Після цього удару американець, на мій погляд, уже попросту вирішив далі не випробовувати долю, не боксувати, і, як то кажуть, перевести чек в готівку", - каже експерт. "І коли після цього в шостому раунді він опинився на підлозі, було абсолютно очевидно, що він не збирається далі ні вставати, ні боксувати. Адже другого нокдауну не було - просто там був шквал ударів, жоден з яких, причому, не досяг мети. Але Томпсон вирішив зімітувати нокаут і далі не продовжувати бій", - впевнений росіянин.
Полковнику, сьогодні "русскій вітязь" - Повєткін буде вкінці поєдинку лежати на помості і нюхати шкарпетки Кличка. Така доля... і Газпром не допоможе.