Як на мене, з розумом і прорахунками тільки в шахи грати. В спорті повинна бути "іскра". Не можу це пояснити.... Той, хто колись чимось займався - зрозуміє.
Хм. у суперважкій ваговій категорії великих швидкостей за виключенням бути не може. Один удар суперваговика еквівалентний масі у 700-800кг. А приміром середня вагова категорія має значноскромніші досягненя 250-300кг. Тай до того ж рухливість людини вагою 70 і 110 кг., напевно, буде різною. А як на мене то бої боксерів важкої і суперважкої вагової категорії дивитись набагато цікавіше.
Колись і Кличко в першому раунді часто вигравав. Але вже давно такого не було. Останнім часом Кличкі б’ються по 12 раундів, рідко виграють нокаутами.
Вчорашній суперник Вітаміна, був з тих, з яким ніхто не бажає зустрічатися. Бо блискавично виглядати на його фоні, не вийде. С сучасних тяжів нікому небуло б просто з Джонсоном. Перемога без КО, але голови підняти, недав Віталій, молодець, перемога чиста, щиро вітаю.
Взагалі-то пишуть, що Джонсон - другий, хто вистояв проти Віталія всі 12 раундів. Не показала "американська надія" нічого, крім захисту і кривлянь. Де ж ті удари, якими він хвалився? Але ж хотілося, щоб Віталій його на підлогу відправив...
До цього всі раунди вистояв лише Тімо Гоффманн ( в 2000-му році) Нічого він не показав, але відмахнувся таки кілька разів лівим джепом. Розсік навіть злегка. ООоооооооо... Ще й як хотілося!!
Для мене нокаут це коли противник лежить на землі і суддя рахує один, два, три… А такі нокаути, наприклад, як було с Крісом Арреолою я справжніми нокаутами не вважаю. От колись було цікаво Кличко- Кірк Джонсон 2 раунди, і все кінець.
чесно говоря я думал что не Виталий а Владимир отправит Джонса в накаут после того как тот его толкнул от переполнения эмоций. Вот бы ло бы зрелище если б завязалась реальная драка
А хто пояснить, чому Віталій часто піднімав праву руку в останньому раунді ? Через незначну травму чи дражнив суперника - "Он де твоє місце - на дереві ?"
Я спочатку подумала, що напевно Джонсон відключився і Віталік показав знак перемоги . А коментатор не коментував цього моменту? Я дивилась трансляцію англійською і не дуже розуміла що він там каже..
Він показував ДЖонсону що ось моя права, перестань врешті наглухо перекриватися та починай врешті атакувати-боксувати. Бій суцільня нудьга. ДЖонсон звичайний спойлер.
Перед цим моментом Джонсон відвертав голову від Віталія і просто повертався і дивився вбік на суддю, типу показуючи, що йому не обов'язково й слідкувати за діями Кличка (як і весь бій - одні "понти" і нічого більше). Думаю Віталій підіймаючи руку хотів сказати "Ну подивись ще сюди, десь догори, давай, покривляйся і я таки влучу в твою макітру"
Це вже повний абзац. В неті появилися статті про можливий бій між Кличками. Але мама має дати їм дозвіл на це. Скоро й батька поб"ють, якщо гарну суму заплатять. http://tsn.ua/sport/volodimir-klichko-hoche-bitisya-z-bratom.html