Бокс

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Мих, 10 бер 2007.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як на мене, з розумом і прорахунками тільки в шахи грати:mocking:. В спорті повинна бути "іскра". Не можу це пояснити....:pardon: Той, хто колись чимось займався - зрозуміє.

• Подобається Подобається x 1
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Хм. у суперважкій ваговій категорії великих швидкостей за виключенням бути не може. Один удар суперваговика еквівалентний масі у 700-800кг. А приміром середня вагова категорія має значноскромніші досягненя 250-300кг. Тай до того ж рухливість людини вагою 70 і 110 кг., напевно, буде різною. А як на мене то бої боксерів важкої і суперважкої вагової категорії дивитись набагато цікавіше.

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Так то воно так. Але інша справа, коли бій проходить "занехотя". Коли немає викладки на 100%.

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Колись і Кличко в першому раунді часто вигравав. Але вже давно такого не було. Останнім часом Кличкі б’ються по 12 раундів, рідко виграють нокаутами.

5. Gron

Gron тафгай

Вчорашній суперник Вітаміна, був з тих, з яким ніхто не бажає зустрічатися.
    Бо блискавично виглядати на його фоні, не вийде.
    С сучасних тяжів нікому небуло б просто з Джонсоном.
    Перемога без КО, але голови підняти, недав Віталій, молодець, перемога чиста, щиро вітаю.

• Подобається Подобається x 3
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну, якщо вважати з 38 перемог 37 нокаутів за "рідко", то тоді згоден:mocking::mocking:

7. Ясь

Ясь Well-Known Member

Взагалі-то пишуть, що Джонсон - другий, хто вистояв проти Віталія всі 12 раундів.
    Не показала "американська надія" нічого, крім захисту і кривлянь. Де ж ті удари, якими він хвалився?
    Але ж хотілося, щоб Віталій його на підлогу відправив... :sad:

• Подобається Подобається x 2
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

До цього всі раунди вистояв лише Тімо Гоффманн ( в 2000-му році)
    Нічого він не показав, але відмахнувся таки кілька разів лівим джепом. Розсік навіть злегка.
    ООоооооооо... Ще й як хотілося!!

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То Джонсон дійсно кривлявся? Я думала, що в нього лице сіпалось від скорчів чи що :)

10. Osman

Osman Member

"Бабло пабєждає зло":))):pardon:
    Публіка вимагає шоу, а не справжнього поєдинку.

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Для мене нокаут це коли противник лежить на землі і суддя рахує один, два, три…
    А такі нокаути, наприклад, як було с Крісом Арреолою я справжніми нокаутами не вважаю.
    От колись було цікаво Кличко- Кірк Джонсон 2 раунди, і все кінець.

12. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Та ні просто в нього хвороба Паркінсона прогресує, тому і сіпається.

13. elshar

elshar New Member

чесно говоря я думал что не Виталий а Владимир отправит Джонса в накаут после того как тот его толкнул от переполнения эмоций. Вот бы ло бы зрелище если б завязалась реальная драка :good:

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А хто пояснить, чому Віталій часто піднімав праву руку в останньому раунді ?
    Через незначну травму чи дражнив суперника - "Он де твоє місце - на дереві ?"

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я спочатку подумала, що напевно Джонсон відключився і Віталік показав знак перемоги :). А коментатор не коментував цього моменту? Я дивилась трансляцію англійською і не дуже розуміла що він там каже..

16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Він показував ДЖонсону що ось моя права, перестань врешті наглухо перекриватися та починай врешті атакувати-боксувати. Бій суцільня нудьга. ДЖонсон звичайний спойлер.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Перед цим моментом Джонсон відвертав голову від Віталія і просто повертався і дивився вбік на суддю, типу показуючи, що йому не обов'язково й слідкувати за діями Кличка (як і весь бій - одні "понти" і нічого більше). Думаю Віталій підіймаючи руку хотів сказати "Ну подивись ще сюди, десь догори, давай, покривляйся і я таки влучу в твою макітру" :):)

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От так от... Я майже вгадав.:)

19. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Це вже повний абзац. В неті появилися статті про можливий бій між Кличками. Але мама має дати їм дозвіл на це. Скоро й батька поб"ють, якщо гарну суму заплатять.
    http://tsn.ua/sport/volodimir-klichko-hoche-bitisya-z-bratom.html

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Такі статті просто щоб рейтинг підняти. Не уявляю я собі, щоб вони один одного лупцювали.

а де твій аватар? :)