Бокс. В.Кличко - С.Пітер

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем olya_d, 11 жов 2008.

1. NIK

NIK Well-Known Member

Поки у Кличків є контракт з каналом Інтер - Ви можете дивитись усі їхні бої в інтернеті в дуже високій якості у прямому ефірі. Лінк у Вас є чи скинути?

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, Оля вже давала лінк кілька дописів тому (http://inter.ua/uk/live). Але цього разу я у Львові і зможу подивитись по ТБ :).

• Подобається Подобається x 5
  3. SatYr

SatYr Well-Known Member

Віталій, чемпіон !
    Сподіваємось на наступну перемогу над Валуєвим.

• Подобається Подобається x 8
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну і бій...В першому раунді аж запереживали, так Гомес до бійки ліз, але Віталій добре йому показав, де його місце. Ура!
    П.С. Валуєва треба ще більше відлупцювати :)

• Подобається Подобається x 10
  5. NIK

NIK Well-Known Member

Кличко чемпіон. Тепер треба Черновецького відлупцювати :)

• Подобається Подобається x 6
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Бой Кличко-Хэй состоится
    Вчера лагери Владимира Кличко и Дэвида Хэя официально подтвердили, что бой между боксерами действительно состоится 20 июня в Европе. Место проведения поединка пока не выбрано, но ожидается, что контракт будет подписан в конце недели.
    «Я рад, что этот бой состоится, - цитирует Кличко boxingscene.com. – У меня было уже много соперников с «большим ртом», но никогда с таким большим, как у Хэя. Мне будет приятно заткнуть его большой рот моим большим кулаком. Ни один из моих прошлых соперников не был таким провокатором, как Дэвид Хэй, так что я рад, что у меня будет возможность заткнуть его рот кулаком. Не думаю, что бой продлиться все 12 раундов. Для меня это принципиальный поединок, и и я рад, что он состоится»
    Джерело sport.com.ua

• Подобається Подобається x 1
  7. nubis

nubis New Member

Вже всьо вибрано - двобій буде на стадыоні "Фелтинс Арена" ... 26 евро самий дешевий квиток, в принципі можно і поїхать 8) На ******* Віталік росказав що то буде.. за антикризовий бій ;)

Останнє редагування модератором: 15 кві 2009
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Менше місяця залишилося до бою володимира з Хеєм. Дууже цікавий має бути бій, і дуже важкий для Володимира. Таки тими своїми витівками Хей навів шороху - за два дні продали близько 50 тис. квитків на бій. І більшість хоче крові Хея :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чагаєв.... не цікаво..... просто нуль інтересу...

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Один день залишився до найочікуванішого поєдинку року. 20 червня на «Вільтинс Арені» в німецькому Гельзенкирхені зійдуться на рингу Володимир Кличко і Руслан Чагаєв. На думку експертів - перевага на боці нашого боксера. Ну що ж, чекаємо і надіємось! :good:

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Коли будуть трансляції по українських каналах? По яких каналах і коли? Наперед дякую за відповідь.

12. Радість

Радість Well-Known Member

Інтер 23:50

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)