Айк Абіабучі. Є такий чувак, сидить за згвалтування. Був досить здібним боксером-супертяжем, манерою нагадував молодого Тайсона, габаритами - Сема Пітера. Тіко кажут жи має фійолки троха в голові...
Ну з хорим на голову хлопом мало хто хоче провести разом час... А враховуючи те, що час тре провести на ринзі і шо в того хлопа поза центнер робочої маси і удар, який валит бика сходу... Але сі тішили недовго - поки на Олімпі Клички не з"явилися. У них такі ж сильні удари, а ще, попри те, холодний розрахунок і братня підтримка.
Угум, а поляки тільки по 1 каналу його показуватимуть, якого в нас нема.. Може десь в онлайні буде пряма трансляція??
ну то постараюся пораундно звітуватися... писи. ну то капець! може, може. добре, що хоч в гуглі ніхто не шукав, бо всі і так знаються...
Дякую!! Так, там буде пряма онлайн-трансляція, мабуть за цим посиланням. (мене заклинило і я шукала тільки по телевізійних каналах, які транслюють передачі онлайн.. ще й дивились на 13 число, а бій же вночі!! це ж треба було так загальмувати :shy. П.С. До бою залишилось 2,5 години!
Ой дивлюся я на того Рахмана і аж страшно стає. Вже не так я впевнена в перемозі Кличка, чесно кажучи. Страшний такий той Рахман. Зараз вже почнеться бій, так що удачі Володимиру!
Даремно я переживала Кличко, здається, жодного удару не отримав. Добре відмусолив Рахмана, аж мені його трошки шкода стало. Але як би я хотіла щоб на місці Рахмана був Повєткін! Ну або Валуєв чи Маскаєв :moskali:
Нуднуватий, тому що односторонній. Якби Рахман бився, а не стояв, то було би цікавіше. Та й Володимир не сильно рвався вперед, щоб лишнього не дістати.
Пора оживляти тему боксу ))) Завтра, канал Інтер 23:00 Док. проект "Фотографія з Кличком" Цей фільм - не розповідь про майбутній поєдинок, а розповідь про самого Віталія, про чемпіона, який зміг повернутись і реалізувати свою давню мрію. Його перемога над Пітером стала подією в історії світового професійного боксу... 00:00 Бокс. Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес У своїх інтерв'ю Віталій Кличко неодноразово зізнавався, що бій з Гомесом йому цікавий в першу чергу тим, що відкриває шлях до поєдинку з Миколою Валуєвим. Адже саме у росіянина - останній чемпіонський пояс, який мріють додати до своєї колекції брати Клички. Суддя на рингу - всесвітньо відомий представник Великої Британії Іен Джон-Льюїс. Арбітр працював на боях таких боксерів, як Олівер Маккол, Шармб Мітчелл, Томаш Адамек, Клінт Вудс, Одлі Харрисон. Окрім цього, Джону-Льюїсу вже доводилося судити Хуана Карлоса Гомеса та свого співвітчизника Девіда Хея. Цікаво, що Гомес - колишній зять тренера Кличка Фріца Здунека, до того ж не платить аліментів. Треба його за таке добряче відмусолити
olya_d, nirvanka, Бойцовая Рыбка - певно боксом самі дівчата цікавляться Нірванко, на майбутнє може пригодиться - жива трансляція каналу Інтер http://inter.ua/uk/live Тепер переважно по Інтері бокс показують
Я до цієї події (до бою з Гомесом) 40 днів тому почала відлік (в блозі маю таку опцію) Вже чекаю-недочекаюсь!! Пощастило бути на Україні в цей час і подивлюсь бій по ТБ