Бокс. В.Кличко - С.Пітер

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем olya_d, 11 жов 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Айк Абіабучі. Є такий чувак, сидить за згвалтування. Був досить здібним боксером-супертяжем, манерою нагадував молодого Тайсона, габаритами - Сема Пітера. Тіко кажут жи має фійолки троха в голові...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гендлін казав, що всі супертяжі полегшено випустили дух, коли його кинули за ґрати.

3. S_Fighter

Ну з хорим на голову хлопом мало хто хоче провести разом час... А враховуючи те, що час тре провести на ринзі і шо в того хлопа поза центнер робочої маси і удар, який валит бика сходу... Але сі тішили недовго - поки на Олімпі Клички не з"явилися. У них такі ж сильні удари, а ще, попри те, холодний розрахунок і братня підтримка.

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ех... цікавий бій буде в суботу....

5. S_Fighter

Ага... Тре пивом до суботи затаритися:drinks:

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Угум, а поляки тільки по 1 каналу його показуватимуть, якого в нас нема.. :sad: Може десь в онлайні буде пряма трансляція??

7. gryvul

gryvul Well-Known Member

а до нас не встигнете підскочити?...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На жаль, ні :sad:
    П.С. До мене можна на "ти", я тебе візуально знаю, може навіть ти мене теж ;)

9. gryvul

gryvul Well-Known Member

ну то постараюся пораундно звітуватися...
    писи. ну то капець! може, може. добре, що хоч в гуглі ніхто не шукав, бо всі і так знаються...

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую!! :preved: :preved: :preved: Так, там буде пряма онлайн-трансляція, мабуть за цим посиланням.
    (мене заклинило і я шукала тільки по телевізійних каналах, які транслюють передачі онлайн.. ще й дивились на 13 число, а бій же вночі!! це ж треба було так загальмувати :shy:).
    П.С. До бою залишилось 2,5 години! :)

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ой дивлюся я на того Рахмана і аж страшно стає. Вже не так я впевнена в перемозі Кличка, чесно кажучи. Страшний такий той Рахман. [​IMG]
    Зараз вже почнеться бій, так що удачі Володимиру! [​IMG]

13. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

УРАААА! КЛИЧКО ПЕРЕМІГ!!!

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Даремно я переживала :)
    Кличко, здається, жодного удару не отримав. Добре відмусолив Рахмана, аж мені його трошки шкода стало. Але як би я хотіла щоб на місці Рахмана був Повєткін! Ну або Валуєв чи Маскаєв :moskali: ;)

15. Daisy

Daisy Well-Known Member

Пережити не можу, як я то прогавила:dntknw:. В повторі буду дивитись:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

бій якийсь .... нуднуватий.... але важливий.

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нуднуватий, тому що односторонній. Якби Рахман бився, а не стояв, то було би цікавіше. Та й Володимир не сильно рвався вперед, щоб лишнього не дістати.

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Пора оживляти тему боксу )))
    Завтра, канал Інтер
    23:00 Док. проект "Фотографія з Кличком"
    Цей фільм - не розповідь про майбутній поєдинок, а розповідь про самого Віталія, про чемпіона, який зміг повернутись і реалізувати свою давню мрію. Його перемога над Пітером стала подією в історії світового професійного боксу...

00:00
    Бокс. Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес
    У своїх інтерв'ю Віталій Кличко неодноразово зізнавався, що бій з Гомесом йому цікавий в першу чергу тим, що відкриває шлях до поєдинку з Миколою Валуєвим. Адже саме у росіянина - останній чемпіонський пояс, який мріють додати до своєї колекції брати Клички.

Суддя на рингу - всесвітньо відомий представник Великої Британії Іен Джон-Льюїс. Арбітр працював на боях таких боксерів, як Олівер Маккол, Шармб Мітчелл, Томаш Адамек, Клінт Вудс, Одлі Харрисон. Окрім цього, Джону-Льюїсу вже доводилося судити Хуана Карлоса Гомеса та свого співвітчизника Девіда Хея.

Цікаво, що Гомес - колишній зять тренера Кличка Фріца Здунека, до того ж не платить аліментів. Треба його за таке добряче відмусолити [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  19. olya_d

olya_d Well-Known Member

olya_d, nirvanka, Бойцовая Рыбка - певно боксом самі дівчата цікавляться :)))
    Нірванко, на майбутнє може пригодиться - жива трансляція каналу Інтер
    http://inter.ua/uk/live
    Тепер переважно по Інтері бокс показують

• Подобається Подобається x 3
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я до цієї події (до бою з Гомесом) 40 днів тому почала відлік :))) (в блозі маю таку опцію) Вже чекаю-недочекаюсь!! Пощастило бути на Україні в цей час і подивлюсь бій по ТБ :)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)