Три пояси з чотирьох у Кличків. А четвертий пояс в кого? Часом не у Валуєва? :moskali: Ще десь скоро Володимир має з Повєткіним битися.
Ех, слаба ж у вас віра... Нє, у своїх богатирів треба вірити. На те вони й богатирі! Як це три? У новинах показували три Володимирові пояси та той, що Віталій здобув. Отже, таки чотири у них. Нє, він хоч і твердолобий та безшиїй, та очі в нього добрі... Точно не москаль. Це не за четвертий, а за те, аби відстояти той, що вже має. Бій справді красивий. Нігерієць, бідося, й не сподівався такого. А я чомусь найбільше переживала за дружину Віталія, ніж за нього самого.
Ну Віталік молодець!!! Чесно скажу не очікував, що він його так відциндолить, ще би один-два раунди і Семік 100% впав би на дупу. Далася в знаки різниця в рості, Семік просто не діставав до Кличка і бив йому в груди і по травмованому колись плечі. Під кінець бою було видно, що груди і плече Віталіка були дуже червоні, ну але то всьо не зрівняти з писком Семіка, яке було подібне на квасне ябко. P.S. Всіх вітаю, це наша національна перемога! Україна виявляється боксерська держава!
Гм.... недаремно Стєпанич стверджував, що Пітер - москаль... на тій фото чітко видно... москааааль....... І чого він так скрививсі... як середа на пятницю.....
Новий бокс Кличко-Рахман. Хто який результат прогнозує? Це вже суперник, як на мене, серйозніший. Чи розкрученіший?
Та нє... Рахман - старий підтоптаний середнячок, який заробив ім"я на боях з серйозними суперниками, а Пітер - ймовірний чемпіон... в майбутньому, коли Клички підуть з боксу. І якщо не підросте до супертяжа молодняк - британець Девід Хей... Рахмана інший середняк - Маскаєв двічі в нокаут до глядачів відправляв. Хоча, звичайно ж, халявити не можна, Льюіс один раз вже схалявив...
ой забагато він говорить, особливо про те як відлупить обох Кличків, та так, що втікати з рингу будуть. Кличко (не пам"ятаю котрий із них) сказав, що спочатку розберуться з Рахманом, а потім будуть взнавати, хто то такий Девід Хей Ну а на рахунок бою Кличко - Рахман: 90% даю на перемогу Кличка. 10% - всяке буває...
Піариться... Але бої його я бачив - досить здібний хлопець. Хоча був колись теж дуже здібний і дуже триндичливий чувак - Заб Джуда. А коли йому Цзю показав, як виглядає північне сяйво - потух хлопчина...