я чесно кажучи не зрозумів вашого запитання. якщо запитуєте без іронії, то відповім також без неї - це дуже грізна зброя. Думаю Вам би не завадило якось поїхати на чемпіонат України по бойовому самбо(фул контакт). Переважно в Києві проводили. Зараз не знаю. Такі єдиноборства як К1, Бушидо, кікбокс чи бокс стоять трохи осторонь.
Долго думал..... Перечитывал.... Учил на память.... Пане, хоть один случай нападения борзой на человека, плиз. Не обязательно РУССКОЙ. Просто борзой.
може ви ще й історію самбо розповісте, як ця "самооборона" називалася, хто основоположник, в яких роках, де виникла?...
А шо, хіба, прошу пана, в пашпорта му заглідали? :biggrin: Я впевнений жи то якийсь незаконний мігранта був... Свій би не посьмів! Ну хіба шо п"яний...
САМБО прекрасно гуглится В органах оно является частью профподготовки. Большинство на него забивает, но кто хочет тот пользуется возможностью и самосовершенствуется.
та може і так, особисто не знаю знаю є шоу-дао з хорошим тренером а взагалі багато бойових мистецтв виродилися коли прийшли на захід, бо на заході головне показуха західні "тренери" в суть як правило не вникають п.с. я колись займалася айкідо йосінкан, але перестала і вже не хочу вертатися, бо я нарешті зрозуміла, що та бойова система неефективна
гран пардон, пані гелено, але це не так... в контактних єдиноборствах: хто ліпше знає, хто більше впевнений у собі -- той і переможе... старий добрий бокс, дзюдо і рукопашний бій ніщо ніколи не заміне...
я он недавно дивилася змагання дзюдо, олім. ігри - здохляки, то дивитися було неможливо до кінця бою ледво дихають, один дзюдоїст таки впав і лежав-віддихувався не вміють вони контролювати власне дихання, швидко втрачають сили що то за бійці? то засранці та на вулиці вдвоє більший хлоп дасть в морду і будуть зірочки перед очима правда в них самовпевненості багато, тільки і всього п.с. перепрошую за таку писанину, але кращі слова шукати лінь
Абсолютно, категорично не згоден! Айкідо якраз одна з найефективніших систем, значить ви просто незовсім вникли. Я не кажу, що сам вник, але трошечки позаймався.
на улице имеет шансов больше тот, кто умеет думать своей башкой, вне зависимости от центнера накачанных мышц и черного пояса в послужном списке.