Бойкот російських товарів! Жодної копійки окупантам!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Locke, 2 бер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Толку з того, ними вже 10 років і так ніхто не користується. Зате ВКонтактікі на ходу, ні?

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ФБ рулить:) Вконтактікі сторінка висить, але я ним практично не користуюся.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як ресторан у Цюріху бойкотує росіян (ФОТОФАКТ)

В одному з ресторанів у швейцарському Цюріху вивісили оголошення, в якому забороняється входити російським окупантам

Бар в Іспанії, ресторан у Цюріху, готель у Малайзії - молодці. Тим більше соромно буде, коли у нас в Україні продовжуватимуть обслуговувати рузкє

• Подобається Подобається x 2
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну от - ще одну корисну тему зафлудили.
    І скажіть мені, що воно не ФСБшний троль...

5. Finya

Finya enjoy the silence

"Їх" газ:haha: Вкрали в ненця газ і називають своїм)) Нє, спочатку пишуть всюди "а ми платім за газ дороже вас!!!" - а потім, все одно, вкрадений газ своїм звуть.
    Визначитися мозгів бракує: чи він "їхній" - чи вони за нього платять)) Ще й дорого лол))

6. Dimitri

Dimitri Member

Покупайте белорусское. Мы в России белорусское стараемся покупать. Потому что остальное низкого качества.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це правда. Наприкінці 90-х знайома пані з Америки привозила до України свою онуку-школярку (досить продвинуту; знала напам"ять українську поезію). Вирішила показати їй і Київ, і Львів, і навіть Крим, щоби та мала уявлення про масштаби України. Я зміг звозити їх тільки до Канева і Чигирина. Іноді пані просила зупинитися посеред села і наказувала онуці вийти і поговорити з дівчинкою, яка гуляла чи продавала овочі. Задля мовної практики та розширення світогляду.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Думаю Блашов має рацію. Бойкотувати треба основний товар - газ. Все інше дєтскій лєпєд і не відчутний для путіна.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це до Ахметова та Фірташа.

10. yasam

yasam Well-Known Member

Трубу контролює ДЕРЖАВА, а ці двоє лише можуть підкуплять або шантажувати посадовців.

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

У Нафтогаза контракт на транзит, если вы сейчас попытаетесь односторонне в его нарушение что-то там блокировать, то всё чего добьётесь - штрафных санкций. "Газовые войны" уже были, Украина от них ничего не выиграла тогда.

12. prius

prius Well-Known Member

Та ви що,а коли то Пидораша утримувалась узгод,завжди робила що хотіла,маєте нашого зека ось у нього і беріть кару

13. Saut

Saut Цинічна Бендера

Хоча це крапля в морі, але відмовився. В суперах дивлюсь на товарах хто виробник.
    Російське? Нахрєн.

14. yasam

yasam Well-Known Member

Так путін сказав що держава Україна вже ЗОВСІМ ІНША, і документи підписані на меморандумі з ядерного роззброєння і гарантування Росією цілісності України вже не дійсні. То якщо не дійсний меморандум, то як можуть бути дійсні контракти?

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

yasam, при чём тут государство? Есть контракт одного ОАО с другим. Есть договор. И есть положения договора. Хотите, прерывайте всё и списывайте на форс-мажор, мне лично без разницы, не я ж газом торгую. :) Я лишь напомнил, чем закончился предыдущий раунд. Сейчас труба приносит вам деньги. Но может и не приносить, распилить и сдать в чермет - несложно.

Я не слежу за речами Путина, но я не видел ни одной его цитаты, где бы он говорил про
    Про нелегитимную власть - было, а вот про недействительность документов не видал. Можно ссылочку на точную цитату?

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Тут справа не лише в економічному бойкоті, бо то дійсно в економічному плані мізер те, що ми не купуватимемо російського. Все набагато глибше. Порядній людині просто в горло не полізе їжа чи напої агресора-окупанта.

• Подобається Подобається x 4
  17. prius

prius Well-Known Member

18. liyama

liyama Well-Known Member

ну що ви вже викинули сім карти Київстар = Білайн і МТС ? які на 90%-100% належать РФ ?

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka Active Member

маю міні-листівки бойкоту російських товарів - з логотипами торгових марок, долучайтесь до розповсюдження, пишіть в пп

а також долучайтесь до роботи групи Львів Бойкот, сторінка в фейсбуку
    www.facebook.com/groups/boycott.lviv
    також можете долучитись, переказавши кошти для роздруку поліграфічного матеріалу на тему бойкоту(сподіваюсь модератори не будуть проти)
    номер рахунку

про діяльність групи Бойкот Львів також можете послухати тут, це сьогоднішній ефір Львівської Хвилі за участі Отара Довженка

20. Kerchanin

Kerchanin миється в бані

Зато обслуживали нацистов, когда те нагнули народы Европы в неудобное положение.

А объявления для французов у них на итальянском? Паспорт смотрят у тех иностранцев кто читает на арабском, итальянском, венгерском, но не английском.
    Поэтому, это не может быть серьезным.

Только нацистам покажется есстественным отделять людей по нации в ресторане. Те, кто согласился с этим - вызывают жалость, потому что жалкие.

а де твій аватар? :)