Бойкот російських товарів! Жодної копійки окупантам!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Locke, 2 бер 2014.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Супер! Змістовно!

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

итальянскую обувь вычеркиваем, американскую одежду берем, все таки 15-20% не так уж и много, вероятность неудачной попытки 1к5,6. А если учесть, что Китай лишь потенциальный союзник России и что сейчас 50х50, то 1к5,6 превращается в 1к10.
    Вместо недорогой китайской одежды, можно брать недорогую турецкую одежду. Тем более, что в последнее время столько ужасов про китайский ширпотреб пишут ... , что пластиковые запчасти плюшевых мишек слабо пришиты и дети их глотают, что полиэтилен китайский ядовит чуть ли не как рицин и вызывает ожоги почище серной кислоты. Инциденты с турецкими аналогами, лично мне не известны.

• Подобається Подобається x 1
  3. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

після цього, в мене немає зовсім бажання донести свою думку , порозумітися. мабуть , ми т з вами, в трохи різних світах живемо ,це як Азаров казав про середню зарплатню...

Шануймося!

4. liyama

liyama Well-Known Member

Київстар=білайн російський, мтс теж.
    Лайф турецько-ринатовський, інтертелеком укр., а ще є піплнет=100% укр. Коломийсько=приватівський. Ви завтра викините сімкарти КС і МТС у смітник?!??? І підключите інтертелеком, піпл нет??! Чи в крайньому разі лайф?! Не вірю?! Бо куплю за тиждень Ваш магазин а там далі буде 90% російського київстаару і троха мтс.

5. Kerchanin

Kerchanin миється в бані

Начните с газа на кухне. Каждый Львовянин, который отныне включит газовую плиту - предатель Украины и Путинский пособник.

Настоящий бендеровец должен топить дровами, потому что уголь из Донбасса. Крымское вино в список уже включили.

• Подобається Подобається x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Боже, як все запущено! :crazy: Та львів"яни на кухні користують свій український газ. А путінський - олігархи сходу України для своїх промислових підприємств.
    А чим палить в своїй хаті бендеровець, то підіть поспитайте на сайті міста Бендери. Західна Україна має м.Червоноград Львівської області і звідти користується вугіллям для опалення.
    Не знала, що люди з Керчі такі темні. :)))

• Подобається Подобається x 12
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

от тупий...

• Подобається Подобається x 2
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

А взагалі мені цікаво стало. Чи ще багато населених пунктів Львівщини використовують вугілля для опалення? Бо я знаю, що Бродівський район газифікований ще 30 років тому. А це 100 км від Львова.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І я включив. Не тільки вино, а ще й відпочинок. Що показово, мої "сусіди по відпочинку" - не тільки українці (Дніпропетровськ, Тернопіль), але й росіяни (Н.Новгород, Орел) написали, що більше до Криму не поїдуть. Нема дурних, як кажуть.

• Подобається Подобається x 6
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Зазомбовані, Олю. Дивитись 24 години на добу путінвізор з його кісільовіми - жоден Кульпарків не допоможе. Не здивуюсь, коли кримчанки вигукують - хочу дитину від Путіна.
    Бідне населення. Його не тільки обібрали матеріально, але і духовно.

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

О, виявляється, ще й таке є. Прожив життя і не чув.
    А, взагалі, за майже 25 років проживання на Заході (і не тільки, включаючи поїздки по Європі) я не разу (!) не бачив виробів з Росії. Може хіба горілка, але мене цей продукт абсолютно не цікавить. Казали мені поляки, що найкраща горілка шведська.
    Я вже тут писав, що українськеі вироби хоч і не так часто, але знайти можна - одяг, взуття, пиво, навіть годинники.
    А вино? В нас є гарні французькі вина, італійські Кьянті Классіко, новозеландські Савіньйон Бланк. Та й австралійські задніх не пасуть. А пити якусь кримську бурду? Дякую...:bad:

• Подобається Подобається x 7
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ментально.

Вчора зайшла на однокласники за довший час... дрємучая тайга! Тундра, олені, ягель. Одні тупо поклоняються, другі збираються поклонятись.

Це не деза, це путін головного мозку.

• Подобається Подобається x 6
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вчора довго розмовляв по Скайпу зі своєю приятелькою зі Львова. Говорили про фотографії на яких зображений Путін. Я вже давно помітив, що він виглядає як психічно важкохворий. Абсолютно таку ж думку висловила моя приятелька. Так що Ангела Меркель була права.
    Ось тільки не знав, що психічні хвороби можуть передаватись на інших людей. Тепер, дивлячись на поведінку більшості росіян і кримчан, став переконаним в цьому.

• Подобається Подобається x 3
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

По "руских" магазинах є повно. :) Я й без всіх цих останніх подій старалася звести до мінімуму закупівлю російських товарів, бо хотілося підтримувати українського виробника, а тепер ось з тими всіми подіями бойкотую закупівлю солодощів "Рот Фронту", "Красного Октября" , "Славянки", "Большевика", "Лянеж",крупів "Русского поля", газировок "Черноголовки" і т.д. Шкода, що неможливо відмовитися від приправ "Магия Востока", бо дуже популярні і хороші, а також від насіння "Бабкины", які теж дуже смачні і народ гребе, як ненормальний. :crazy:

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Та то не просто психічна хвороба, бо психічна хвороба може і не передається, то одержимість. А вона - заразна.:ireful1:

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

:)))

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

логіка залізна
    від того, шо ніхто не купує, відмовлюся, бо типу бойкот, а от від того, що приносить окупанту найбільші прибутки, відмовитися неможливо, бо смачне

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro
    Мушу сказати, що деякі вина з колишнього науково-дослідного господарства "Магарач" і їхні промислові репліки бренду "Масандра" - оригінальні і конкурентоспроможні. Їх навіть оцінив мій ситуативний співпляшник - викладач англійського коледжу готельно-ресторанного менеджменту.
    Але... Магарач захопив було ХАМ - і все. Останній розпродаж.

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Півроку тому товариш пригостив Рот-фронтом і Бабаєвським - відстій. До Рошена і Світоча не дотягують.

Ваші русскіє "сємкі" жрут?
    Чи Вас заохочують до продажу "сємок" знайомі дантисти?

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Та ні. Все вищеперелічене купують ще й як! Тільки є альтернатива українська, латвійська, естонська, польська, на крайняк - білоруська. А от "Магии Востока" і "Бабкиным семкам", нажаль, у нас тут нема. :sad:

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

Борисе, а є публіка, що любить і "Рот Фронт" і "Бабаевский". :) Хоча це все досить недешеве. Колись я брала для асортименту. Але потім перестала. Пріобщяю їх до "Рошену". :) "Світоч" завозять найрідше. Каже брат, що найпротивніша фірма щодо співпраці. :sad:
    А сємкі жруть не так рускі, як наші - українці. :mocking:

18. borkhes

Правильно, Рошен, который под Липецком делается - не должен попадать под экономические санкции. :)))

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Ми отримуємо товар з Києва український. Його з Ліпєцка пакують і везуть назад до Києва? ;)

20. borkhes

Оля, после того, как вы отказались покупать российскую продукцию, Рошен будет вынужден все липецкие конфеты через Киев продавать. ;)

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Поддерживаете режим Лукашенко? :good:

а де твій аватар? :)