Бойкот російських товарів! Жодної копійки окупантам!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Locke, 2 бер 2014.

1. kym

kym Well-Known Member

Бачили..... як ходять озброєні солдати без відзнак по яких їх можна приписати до якоїсь держави.
    Солдат який не має офіційних відзнак - називається бандит. крим наводнили бандити, а ви говорите що все спокійно ви впенені що вони завтра вас не пограбують і пропадуть - і кого будете шукати де в якій державі, на кого в суд подасте..... от придурки - у вас "беспредел" а ви кажете що все нормально.... ви що не розумвєте що якщо Україна вступиться з Криму ви попадаєте під владу бандитів.... ні судів ні прокурорів ні міліції, яка не звазана з місцевою банд групою у вас не буде, а буде бандитьська влада від судів до парламенту.... Янукович хлтів таке по всій Україні зробити, от його і вигнали а ви придурки хочете "безпредел" і корупцію лишити в себе.... не позволим зіпсувати добру кримську землю бо вона не ваша а наша... ми вам позволили там жити а ви срати стали на столі... не буде того і не надійтесь... ще трохи потішетесь а потім наведем порядок, або змінимо владу яка наведе там порядок

• Подобається Подобається x 9
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Думати.
    Особисто я - не заморочуюсь так глибоко. Не купую товарів з кодом 460 ще з 2004р. (газова криза).
    Правда, є багато речей де код інший, а вироблено в Росії. Наприклад, зубні пасти, косметика, хімія.
    Достатньо просто уважно прочитати виробника. Наприклад, дуже подібна між собою кава є в Метро. Одна - Італія, друга - Штраус, Раша.
    До речі, дитину навчив з 8-и ровів читати хто виробник і склад продукту. Справляється успішно.

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там тих товарів кіт наплакав.

• Подобається Подобається x 1
  5. IgorLvivM

Скільки б не було!!!

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як ви думаєте нанести шкоду?

7. IgorLvivM

Ви де і ким працюєте? Уявіть, що на Вашу роботу (товар) нема попиту. Це буде шкодою для Вас? Або клієнтів у Вас зменшиться на 10 відсотків? Тобто, прибуток. Це буде шкодою для Вас?

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

ЗІ. Бажано спершу відповідь так / ні. А потім коментарі, якщо потрібні.
    Дякую.

8. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

отож , поміркованість важлива. Та і треба ж розуміти економічне становище населення ,при усій повазі до протесту " не купуй". Дрібниця - крем для взуття, "німецький" коштує 30-40-50 гр., російський 10-20 гр. який людина купить , обмежена у коштах ? ( нагадаю, українського виробник не завжди присутній в повному асортименті товарів у магазинах ).
    Та і в де-якій мірі можна нанести шкоду нашим громадянам ,бо вони працюють тут, в російських компаніях , виготовляють цей товар, "продають" його . Зараз велике безробіття , так ще додати трохи , щоб зменшували зарплатні чи скорочення ,чи ...

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

такий відсоток болячий , але його легко компенсувати , ефективно поставленою командою працівників та планом дій.
    потрібні : обмеження на ввіз , заборона , квоти тощо , як це вже багато років робить РФ з українськими продуктами.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тепер народ поступово переходить до ідеї "Не купуй кримського". Помітив у супермаркеті повні полиці масандрівських та інкерманських вин. Метушаться консультанти-промоутери, а кияни (ті, що не розкидуються грішми) беруть одеські та молдавські вина. Процес пішов...

• Подобається Подобається x 4
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Буде шкодою. Тільки до чого тут Росія, вони нефіга не виробляють. Якшо вони постачають в Україну 10 ящиків карамельок на рік, а ви їх не купите, то ніхто цієї акції не помітить. Я наприклад не памятаю що я в принципі купував російського, навіть без бойкоту, нічого купувати.

11. IgorLvivM

Підозрюю, що мова тут не про Крим, а про власників-ригів.

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Я в цьому питанні, як писав вище, з 2004р. Ви спробуйте не просто писати, а пройтись по магазинах. Купа побутової хімії, шампуней, зубних паст.
    Думаю, тут відсотків 10-20 продукції:

Ще, наприклад:

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Ви знаєте... Не хочу видатись грубим. Розумію, що Ви очевидно працюєте на одну з цих компаній. Але про поміркованість - з'їздіть в Крим і розкажіть там. Чи в Київ, на Майдан. Чи рідним хлопців, які загинули на Інститутській, не для того, щоб чукчо-москальський чобіт стояв зараз на Українській землі. Чи москальський Камаз таранив ворота Української в/ч. Чи в Українських територіальних водах довбаний Кремль затоплював кораблі, щоб наші не вийшли в море.
    Можна, я прийду до Вас додому, там буду жити, Вас не випускати на вулицю, за їжею в т.ч., стрельну кілька раз у Ваших рідних, може і не попаду. І т.д. Якщо даєте згоду хоч на тиждень - я вже йду за макаронами Макфа, чаєм Грінфілд і кавою Жокей.
    Домовились чи будете далі писати бздури про поміркованість? Пензлюйте в Крим вже! І там то розкажіть "самооборонцям". Ок?

• Подобається Подобається x 8
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все ясно. Ну з цього всього я користуюся МТС-ом і все. Тому шо UMC ним плавно став.

13. lia lemony

Ви робите припущення / не знаючи людини/ , і дуже, дуже помиляєтесь.
    Багато років працювала на український малий бізнес, поки "система" не зламала, вимушені були закритися..
    про Крим ( та і не лише про це..) я вже висловлювалась на ЛФ, у дуже різкій формі, докора не обґрунтована.
    Ви мабуть ,як і багато хто зараз , із-за останніх подій дуже напружені , і зганяєте всі накопичені звинувачення,образи,переживання на мене.
    Емоційний стан ваш розумію , тому що сама ж такої думки,почуттів..

Але
    Я писала про те :
    - що ви пропонуєте зараз людям які працюють на російські компанії? звільнятися ?
    - що робити людині у якої дохід 1500 -2000 гр заробітна плата , де вже не до вибору яке купляти..( це у великих містах є вибір , а інші..? )
    Давайте тоді повністю будемо щирі , купувати лише ті товари ,в яких немає акціонерів росіян. наприклад , компанія - http://www.wbd.ru/ якщо не помиляюсь , є яскравим прикладом ,як виробництво знаходиться в Україні ...

для себе багато років назад зробила вибір , - якщо в асортименті є українське то купувати , бо цим ми насамперед нашим українцям даємо заробляти, а в РФ вони своїх і за нафторублі прокормлять.

• Подобається Подобається x 2
  14. IgorLvivM

Та ні. Висновок - не вірний. Якраз останніми днями - відходжу. Чи відійшов. Звісно, не байдужий до подій в Криму, але розум та емоції абсолютно в нормі.

Відмазки і слабкість.
    По перше, Ви так і не відповіли, чи можна приходити окупувати Вашу квартиру? А Ви при цьому будете ходити і розказувати про плавність, толерантність, поступливість чи що там. А... поміркованість то була. Хіба це таке складне питання було?
    Вибір є завжди всюди. Ви про крем для взуття? Так. Російський і Саламандра. Але поряд є ринок, де є Харківський та Дніпропетровський. Невже зайвих 100м до ринку співставимі з окупацією України? Зрештою, почитайте форум. Ті самі нюні про малі міста, малі зарплати і вибір були про ригів.
    Скільки коштує чи яку територію чи область України має зайняти Росія, щоб Ви перестали давати їй добровільно гроші?
    Вплине це на Росію, чи ні, нафта - тут ні до чого. Проблема в даному випадку у Вашій голові, а не в Росії чи чомусь іншому. Виправдовувати, при цьому ще й фінансувати агресора, який захоплює твою Державу... Ви впевнені, що оті соплі про 1000грн зарплати Ви хотіли написати саме в цій темі і саме про це?

15. lia lemony

якщо ви порівнюєте країну з квартирою , ні не можна.
    це такий простий приклад був, це ви не в змозі зрозуміти , що не завжди є вибір , саме дії держави , в особі політики уряду зробила такі умови.
    Я вас питала теж, прості питання , знов повторюю:
    - що ви пропонуєте людям які працюють в російських компаніях ? візмите до себе на роботу?
    - що робити з російським бізнесом в Україні? хто його дозволяв в Україні? , "банкрутуючи" тим самим власний бізнес , і теж прикривалися що він дає робочі місця та сплачує податки. А те що цей РФ бізнес скупав , банкрутував , бізнеси українців , вбиваючи для себе конкурентів - нікого не бентежило.

Це не соплі по зарплаті ,а реальність ,в якій живе більшість громадян.

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Со вчерашнего дня присоединился к этой акции. Теперь буду внимательно следить, что бы в потребляемых мной продуктах, никоим образом не прослеживался российский след. Будем откровенны, жрачка кацапская - полное фуфло, её и так не особо потребляли и до этого. В идеале, было бы неплохо отказаться и от всего китайского, ибо Китай - ни рыба, ни мясо, следовательно потенциальный союзник рашки, а значит наш враг. Но полностью игнорить китайский ширпотреб будет очень сложно. Однако, если постепенно, с ростом благосостояния, снижать потребление китайских товаров, то можно добиться желаемого результата. Самое главное, каждый человек без исключения, выиграет в качестве ибо итальянская обувь, американская одежда и немецкие авто не сравнятся с китайскими аналогами.

• Подобається Подобається x 2
  17. IgorLvivM

Чому? А якщо я розкажу про "важке дитинство", "малу зарплатню" тощо. Тобто, наведу якісь псевдо-аргументи. Підозрюю, що Ви також, як і всяка нормальна людина будете проти. Що до квартири. А що до Держави - можна. Нормально. Фінансуймо ще їх!

Типова відмазка спихнути на когось. На Державу, сусідів, родину тощо. Знайти собі десяток виправдань.
    Достойно та традиційно для багатьох "громадян України".

1. Працювати далі, поки платять. Далі, якщо буде потрібно - знайти іншу роботу. І не кажіть, що це не реально. На ринку праці пропозицій аж забагато.
    2. Гарне питання та твердження. Цілком погоджуюсь з Вашими словами, що до "самі просрали". Так і є. От тому і казав, і кажу - рос.окупантам потрібно створити тут такі умови (спершу - цивілізовано), щоб вони самі захотіли свій бізнес тут продати. А тих, які скупили його для розвалу підприємств (а таких багато) - якось прибрати з України на Законодавчому рівні. (Наприклад, ЛАЗ).

18. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

есть только один маааленький нюанс - та самая итальянская обувь на 60-70% делается в китае, американская одежда - процентов на 15-20% и так далее...

19. IgorLvivM

Йолки! Що робити???
    (І яке відношення це має до назви теми?)

20. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

не жити!;)

а де твій аватар? :)