Бойкот російських товарів! Жодної копійки окупантам!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Locke, 2 бер 2014.

1. Gron

Gron тафгай

Тобто якщо наши не отримають, а інші через ембарго/блокаду їм не продадуть то хай смокчуть.
    А ми демпінганьом з Індією чи арабами зробивши вдома хвостовоє опєрєніє, чи з Локхідом напару.
    А москалі - смоктати до скінчення віку у всьому.

2. Шурави

Шурави Well-Known Member

С этого точно бомбы не посыплются. Сугубо гражданская машина. При том что только на одних комплектующих Украина до 10 млн долларов зарабатывает.
    И призывай весь мир, не призывай, а едва ниша освободится те же американцы, бразильцы и прочие со своими машинами прибегут.
    Вон, какая надежда была, что с Мистралями французы контракт сорвут. А нет, не спешат отказываться.

3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Перепрошую, ви є експертом в даній галузі? Значить хай Росія шукає собі нових постачальників. А ми будемо модернізувати виробництво і шукати нові ринки збуту. То не є наша вина. Що хотіли то й матимуть. Війна є війна і вона стосується усіх сфер. Я узагалі голосую за те, щоб наглухо закрити кордон. Кузькіну мать ми вже бачили. І, до речі, Україна не Франція - ми слов'яни, люди емоційні і не дай Бог, Яценюк посміє сказати Путіну "Любі друзі". Його одразу там на місці і лінчують як негра. Співпраця з Росією нам уже не один раз боком вилізла. Прийшла пора поставити велику, жирну КРАПКУ!

• Подобається Подобається x 2
  4. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вот не зря говорят, - Дурень думкою багатіє.
    А то вас Локхид так прямо ждёт с распростёртыми объятиями. Ну разве что удушить конкурента.
    Ну отбросьте вы эту патриотическую шелуху. Посмотрите правде в глаза.
    России есть чем заменить Ан-148. Кроме того, она может обойтись в производстве и без украинских комплектующих, мощностей достаточно.
    Посмотрите хотя бы итого авиапрома РФ за прошлый год.
    Неужели эта история с многострадальным Ан-70 ничему не научила? Когда антоновцы схитрить решили и на деньги российского министерства обороны сделали самолёт под требования НАТО. А что в итоге? В НАТО не взяли, ибо Локхид на свою поляну никого не пустит и российские военные тоже не берут, так как это не то что заказали. Теперь у ОКБ Антонова только огромный долг. И доводить Ан-70 для российского заказчика не за что, да и поздно уже. Ибо в России запущен в производство модернизированный Ил-76.

5. Gron

Gron тафгай

Та не переймайтесь ви так долею нашого авіапрому.
    Вам у мокселі це до чого ?
    Навіть якщо продадуть той Антонов комусь, вам що з того, ми без вас якось розберемось.
    Ваша держава - ворог, нмд ворог уьому Світу, а вас доля Ан цікавить.

• Подобається Подобається x 3
  6. yasam

yasam Well-Known Member

ну то нахєр то випускати? Треба знаходити нову нішу на ринку, а не підтримувати путіна у видимості функціювання російської економіки.

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

+1 Шурави, обійдемось без ваших порад та допомоги. Ви вже нам достатньо допомогли. Дякуєм. Незабудем.

8. prius

prius Well-Known Member

То в них звичка така,мов поради від старшого брата.

9. yasam

yasam Well-Known Member

тупо не купувати газ, розірвати всі угоди. Адже хто торгує зі своїм ворогом. Росія вже показала себе ворогом не тільки для України, але й для цілого світу. Без торгівлі газом росіяни самі винесуть путіна вперед ногами.

10. Шурави

Шурави Well-Known Member

Да, эксперт. Авиационное образование. Впрочем, можете мне не верить, послушайте Богуслаева Вячеслава Александровича генерального директора ОАО «Мотор-Сич». Одного из ведущих уже в прошлом авиационных предприятий Украины. Он расскажет чего стоило когда Украина подставила РФ с иранским контактом, по указке США кстати.
    ОАО «Мотор-Сич» были до недавнего времени монополистами, поставляя двигатели для строящихся в России вертолётов.
    Теперь в России свой завод. И куда теперь Украине девать те самые ТВ3-117, если они нигде как на производимых в России вертолётах не применяются?

11. Gron

Gron тафгай

Да ну їх всіх гамузом нах.
    А ми дурні ще в диспути вступаємо замість того щоб їх різати.

12. Шурави

Шурави Well-Known Member

Да не берите в голову. Это только мне Аны жалко. Если столь самобытное ОКБ исчезнет. Даже Россия его не выкупит, Ил, Ту, Су, не допустят этого к сожалению, лобби однако.

13. Gron

Gron тафгай

Цікава людина.
    ОКБ Ан він жаліє....
    У нас на порозі ваши танки, Крим віддали, кинули напризволяще там військових та їх родини, фсб-ешніки ледве не у кожній хаті, ростітушки роздмухують громадянське протистояння, божевільний хутін, а він про Ан...
    Ні у вашого народу точно чи то зайва хромосома, чи то то недостає.

• Подобається Подобається x 1
  14. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я є художник, конкуренція на цьому ринку теж є дуже велика, постійно з'являється щось нове, вимоги замовників лише ростуть, але я постійно вчуся і працюю, я - професіонал і тому знаходити замовлення для мене не є проблема. Те саме стосується і інших сфер. Як то кажуть - є проблеми - є можливості. Я тут лише можу зробити емблемку для літачка. Зроблю навіть безкоштовно. Якщо закриється ПП то нічого незробиш - така його доля. Я від того непомру.

15. liyama

liyama Well-Known Member

любі друзі (с)
    хто з вас вже викинув сім карти Київстар і МТС у смітник ?
    нагадую що САМЕ вхідний дзвінок (отриманий вами) на номер КС чи МТС від інших операторів приносить КС і МТС 36 коп\хв мінус 20% ПДВ та 7,5 % пенсійний фонд
    а якщо йдеться про дзвінок всередині мережі то всі 100% прибутку ( ну не чистого звісно ) але вже майже без податків ;) залишається в Україні, решта йде в РФ

16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Шураві, я вірю у ваші добрі наміри, та Росія нас сильно образила цього разу, чого ви її захищаєте? Вам взагалі хоч трохи соромно? Чи ви також думаєте, що хохли зовсім оборзіли і дії Путіна оправдані?

у мене Life

• Подобається Подобається x 2
  17. Шурави

Шурави Well-Known Member

Я авиатор, советский авиатор, если заметили. Потому за советские Аны душа и болит.
    А вся это политическая дребедень, меня мало интересует. Пока она не во вред авиации.
    Это больше относится к тем, кто живёт по принципу, - Назло мамке уши отморожу.
    Ладно пановэ, доброй ночи вам и хороших снов. :)

18. yasam

yasam Well-Known Member

Хто тримається за старе, є гальмом розвитку.

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Шураві, якщо Ви є професіонал авіатор і вболіваєте за Україну і все Українське - ласкаво просимо в Україну, ваші руки та навики нам дуже потрібні. Зараз той час, де усі ми повинні дуже багато працювати, буде дуже важко і нас мало, але ми також не ликом шиті. Зараз вже нема союзу. Є дві ворогуючі держави - Росія та Україна. Ви повинні зробити вибір. Добраніч. І вам спокійних снів. Я сама від цього всього в шоці.

20. boaboa

boaboa Well-Known Member

вот Вы и сами привели пример блокирования Московскими властями работы украинского авиационного предприятия Ан.

а я только дополню,

Москва пыталась уничтожить завод Ан,
    блокировала заказы и отказывались возвращать принадлежащую заводу документацию необходимую для производства и продажи самолётов,
    и когда завод сумел самостоятельно наладить производство и продажу Ан,
    Москва попыталась наладить выпуск российского «Суперджет»
    для конкуренции Ан на мировом рынке,
    но реальной конкуренции украинскому Ан не смогли составить,
    потому что в «Суперджете» – 20% российских комплектующих, 80% иностранных и «Суперджет» дороже на $5-6 млн(примерно на 15:wacko:,
    чем Ан-148 .

При этом Ан-148 имеет выше надёжность, ниже требования к посадочной полосе, и больше эксплуатационный опыт надёжности.

К тому же Ан имеет более высокие модернизационные способности, модифицируясь практически под любые необходимости и используя широкий ассортимент заменяемых модулей, поэтому Ан легко сотрудничает с поставщиками из более 200 предприятий из 15 стран мира, в том числе из Великобритании, Германии, Франции, США, Индии,
    а так же НАТО .
    Самолеты такого класса Ан есть и у США, и у Европы, даже у Китая, но у России такой машины нет.

Тем не менее чтобы не дать предприятию Ан развиваться, Россия отказалась выкупать даже заказанные самолёты,
    хотя сами самолёты Ан очень желанны российскими военными.

Поэтому если Ан продолжает сотрудничать с Россией,
    фактически не имея в этом необходимости,
    то это можно рассматривать только как пособничество врагам Украины.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)