Бойкот російських товарів! Жодної копійки окупантам!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Locke, 2 бер 2014.

1. yasam

yasam Well-Known Member

ага, цифровим

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Наш форум читает правительство, а главное прислушивается к мнению простых граждан :)

• Подобається Подобається x 1
  3. liyama

liyama Well-Known Member

Dzeko, ну лайф належить туркам і Ахметову.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ігор Качмарський
    Витратив годину часу в супермаркеті "Сільпо" в Родині на тему окупаційних товарів і продуктів. Що я вам скажу, так виглядає, що війну ми програли. По деяких позиціях до 50% made in Russia. Викладено на кращий позиціях, багато по акції. Народ бере активно, не заморочується. Багато марок ніби іноземні, не здогадаєшся.
    Є торгові марки з асортиментом різних країн. 50% від Путіна, решта Україна Румунія і.т.д., то треба уважно дивитися. Часто на табличці пише одну країну, а код 460.
    По порядку:
    - Алкоголь
    Nemiroff весь російський!, Зеленая марка, Beluga, Русский стандарт, Пять Озер, пиво Трехсосенское (хто таке п'є?) Чшское барное, Ярпиво, Большая кружка, Невское, Efes
    - Косметика
    Londa (100% Росія), Wellaton, Syoss, Taft, Garnier, Shwarzkopf, Timotei, Shamtu, Shauma, Dove, Clear vita abe (той, що Роналдо рекламує), Elseve L'oreal переважно код 460. Чистая линия і.т.д - зрозуміло.
    - Гігієнічні засоби
    Kotex, Splat (буцім паста з Ізраїлю), Camay, AXE (ангели падуть), Huggies підгузки, Pervol, Losk, Persil, Rex, Vanish (не весь), Lenor, Domestos, Cif.
    - Приправи
    Соуси Чим-чим, Кинто, Костровок, Папричи, Нате, Дарсил, Dr Oetker, деякі соуси Calve і Heinz, кубики Gallina Blanka
    - Риба
    Половина ікри баночної, крабові палички на вагу, рибопродукти Vici
    - Солодке
    - Весь Nesquik і Nestle (напої, пластівці, кульки), ТМ Рузанна (цукерки, печиво) Rafaello (найходовіша упаковка), батончики Snickers, Mars, Bounty, Kit-kat, Twix, Milky way, M&Ms. Maйже всі жувалки Екліпс, Дірол, Орбіт, батончики Barni. Увага - Чупа-Чупс весь ворожий!
    - Інше
    Чай Lipton, Nadin, кава Jardin, Жокей. Кукурудза Бондюель, каші Бистров, макарони Макфа, Premyja Select соки, вода Есентуки. Екзотика Соки Придонья
    На око великий магазин за тиждень торгує Путіну на новенький БТР або проплатити мітинг сепаратистів в Донецьку.
    Завал, друзі!

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут підміна понять, ці всі товари не російські, вони випускаються в Росії по ліцензіям західних брендів. Шо, будем бойкотувати Nestle?

6. MARTINI

будем, бо нестле дає роботу москалям, які голосують за путєна :)
    хай нестле імпортує продукцію з польщі або ще краще відкриває виробництва тут

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нестле - то Світоч.

Світоч бойкотуємо?

8. MARTINI

Світоч випускає продукцію в Росії?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

У мене є кіт. Цю падлу звуть Вусик. Чого падлу? Та тому, що дозволив собі з'їсти російський Kitekat від сусідів...
    А ще ця гадюка розідрала мені всі руки, спину, укусила за носа, поки я "вмовляв" його зригнути ворожу їжу...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якось складно все. А чому все лежить на свідомості покупця? Є ж центральний офіс, який керує постачанням з Росії. Його і треба пікетувати, або забрати в них ліцензії. Чи торгову мережу, яка розміщує їх товар.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, але керівництво Світоча напряму підпорядковується штабу Нестле в Москві.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

кота на люстрацію! Однозначно!

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тільки написав - і відразу на новину натрапив

В Ивано-Франковске объявили бойкот продукции из России: "Ми не продаем товары madе in Russia"

14 продуктовых магазинов, входящие в три крупные торговые сети Ивано-Франковска - "Плюс", "Славянка" и "Тростянецкий" сняли с полок товары российского производства, заменив их украинскими аналогами. Пострадали российские производители чая, алкоголя и бытовой химии.

• Подобається Подобається x 4
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що пофік де є головний офіс. Нестле - не російська фірма і цим все сказано. Яка різниця, де розташований офіс?

14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Світоч ТЕПЕР це лише марка. Наша фабрика у Львові це власність концерну НЕСТЛЕ. У світі таких фабрик налічується понад 500. В тому числі і в Росії. Також у власності НЕСТЛЕ виробник Торчин та МІВІНА. Це тепер лише бренди якими володіє НЕСТЛЕ. Марка Бистров це бренд Росії накшталт МІВіНИ.
    Все ж таки орієнтуємось на шрихкод і не панікуємо даремно. За один день громадян України не перевчиш. З часом звикнемо.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якісь є способи припинити імпорт їхніх товарів з Росії. То шо 20 чоловік не купить їхній шампунь Росії великої шкоди не принесе,

16. MARTINI

тоді хай кожен вирішує сам

17. MARTINI

має працювати вірусна пропаганда, щоб то було не 20 чоловік, а падіння продажів в рази

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Не пишіть дурниці. Нема керівництва Світоча. Вже років з п'ять. Останній був як свадебний_генерал.
    Керують у Києві і це виключно іноземці, не росіяни. Росіяни хіба на хлібних посадах у столиці.

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Вода камінь точить. Найближчі роки це має бути на рівні рефлексів. Жодної гривні країні окупанту та її бізнесу.

• Подобається Подобається x 2
  19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 4
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мій однокласник на Світочі у Львові один з керівного складу. Те, що я написав - з його слів.

а де твій аватар? :)