Бог продовжує свідчити нам про себе і нині, і завжди.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем orfej, 18 лип 2011.

1. Levko

Levko Well-Known Member

п.artobstrel, ви самі двома дописами вище "успешно" скористалися Біблією, доводяи, що там не написано нічого про воскресення з мертвих:

"...оный случай противоречит самой христианской концепции, насколько я помню воскрешение планировалось со вторым приходом и массово, о подобных "эмисарах" не говорилось ... "- artobstrel

Коли я вам показав, що написано в Біблії про воскресення мертвих, то уже кажете, що всі користуються Словом на свій лад... Вибачте, не розумію вас...:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так ведь и не написано ... написано - будет делать, что я делал ...
    а он Лазаря воскресил дабы народ активнее уверовал в него, о чем он и говорил сам, отсюда вопрос пастор хотел таким образом самовозвеличиться или у него была другая мотивация, отличная от христовой ??? да кстати, не просветите как там дальше у Лазаря сложилось? в первоисточнике как бы "встал и пошел пеленами овитый" прикладная некромантия ...

3. Levko

Levko Well-Known Member

А воскрешати- це, по-вашому, означає "не делать"?:)
    Iван.14:12
    Поправді, поправді кажу вам: Хто вірує в Мене, той учинить діла, які чиню Я, і ще більші від них він учинить...
    Матв.10:8
    Уздоровляйте недужих, воскрешайте померлих, очищайте прокажених, виганяйте демонів. Ви дармо дістали, дармо й давайте.
    Знаєте багато пастирів, котрі "самовозвеличиваются" тим що воскрешають померлих?:)
    Дух Божий, Котрий був на пастору в той момент вернув мертве тіло до життя!
    А мотивація в пастора вірю, була та сама, що й у Христа- явити людям славу і силу Божу!!!

Останнє редагування: 20 лип 2011
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто це мій ближній? Той чужинець-безбожник? Невже ви не бачите, пані Олю всю ситуацію? Люди дискутували, обмінювалися новинами з християнського життя. Так прийшов москаль і почав вказувати як їм думати, причому ображаючи пана Орфея. Може на це так само треба реагувати? Бо це люди без совісті і людського почуття.
    Якого біса лізти в розмову людей? Віриш собі в свого Леніна чи Киріїла? Ніхто ж тобі не перешкоджає. Тільки не пхай носа до розмови християн. Чи то так важко окупанту зрозуміти???
    І ще, пані Олю. Дякуйте Богу, що ви і молодше покоління не пережили часу коли артобстрєли були при владі. Абсолютній владі.
    І людина за подібні розмови як між Левком і Орфеєм могла потрапити і в психушку і в Гулаг. Я пережив. Тому така реакція на оту грубість, безпардонність комуно-москалів. І не збираюсь їх толерувати...

• Подобається Подобається x 5
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не тільки Вас мала на увазі, не аплікуйте абсолютно все на себе.

В мене насамперед викликає обурення нехристиянство тих, хто себе позиціонує близьким до найближчого уряду.

На рахунок чужинців - і вони мають право сказати свою думку щодо теми. Форум відкритий і без обмежень.

Грубість я розумію, але не можу не відзначити, що "окупант" втрутився у бесіду по темі, а от про комуну згадали Ви.
    Так, грань між християнськими чеснотами дуже тонка...

6. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо ви переглянете уважно те відео, то побачите, що за те тіло навіть і не молилися спочатку. Його навіть не в зал занесли, де проповідував той місіонер(поліція не дозволила), а в підвальне приміщення того залу. Просто така була сильна Божа присутність під час того служіння, що Дух Божий аж оживив мертвого.

А для чого Він це зробив? Напевне, щоб ще більше людей покаялося, прийшло до Бога і спаслося, через це свідоцтво і особливо, через розповідь самого воскреслого. Адже той чоловік розказував де він був, що бачив і що відчував ті три дні, коли знаходився поза своїм фізичним тілом.

А вірити, то уже право кожного. Навіть Бог нам дає вибір- вірити, чи не вірити.
    До речі, то не дивно, що ви не вірите. Ісус передбачував це. пам"ятаєте Ісусову розповідь про багача і Лазаря? Там багач, котрий знаходився в аду просив Авраама, щоб послав Лазаря, щоб той попередив живих братів того багача, щоб вони не потрапили в це місце мук, на що Авраам відповів:

Лук.16:31
    Як Мойсея й Пророків не слухають, то коли хто й із мертвих воскресне, не йнятимуть віри!

Не будьте тим, хто не вірить, краще повірте в те, що говорить Бог і від чого застерігає нас! Від цього залежить вічність!

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Орфею, Ви або провокатор, або давно не спілкувались зі своїм духівником, якщо його маєте. Орфею, шо за правопис у Вас?! Жоден допис неможливо зрозуміти. Шо за наєзди на "сектантів" і на "москаликів"??? Шо за відео з "несектантом" Ви, ревний католик, викладаєте? Шо то за "несектант", котрий після "воскресіння" став пастором? Пастором бути — це тримати в руках фінансові потоки.
    І що Ваш єпископ про такі відео каже?
    До речі, хто Ваш єпископ?

• Подобається Подобається x 3
  8. orfej

orfej Well-Known Member

:give_rose:
    А Ви, доречі ЖАРТИ можете розуміти, або хоча якось сприймати?
    Я – тільки людина і маю право також на досить клопотів і настроїв. чистоплюйством не займаюся, бо не терплю таку позу.Коли я говорю і пишу порядні речі, від своєї сутності – вас нема, коли я утрую і роблю зусилля трошки «похамити», написати текст утровано нєпонятно – (як тут водиться і толерується), щоб лице декого було виразнішим за мій рахунок – то уже гаплик...
    Все одно – не сприймаю,те, що називають «образами» і злосливими штрафними санкціяни «назавжди» від будь кого...
    А Ви мені – постійно симпатичні...:give_rose:

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

[COLOR=модераторський]Ще раз про День Пам`яті[/COLOR]
    http://www.youtube.com/watch?v=jcG2zyEXhvk
    Минув місяць, мало про це роздумували, як Промисел Божий, більше говорили для політичних агіток, так мені виглядає!
    Премудрість Божа – війна як благо до навернення?
    Пом`яни Господи у Царстві Твоїм!
    Героям Слава!

Останнє редагування модератором: 21 лип 2011
  9. Saszko

Saszko Well-Known Member

Все з Вами ясно. Тролінг — це звичайно жарти, ще й дуже дотепні і потішливі. Для того, хто ним займається. Але іншим ніколи не до вподоби, коли їм пудрять мізки, розумієте?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)