Бачу хочете сказати щось оригінальне... . То може скажете, що віра в Бога теж немає ніякого відношення до релігії?
декламація віри в Бога відрізняється від самої віри в Бога......просто потрібно розрізняти декламацію і віру.....все просто.....вірити можна і в церкві і поза нею.....з такими священиками чи з іншими.....без різниці....з Ісусом і то знайшовся зрадник і скільки було невіруючих і сумніваєчихся..... а як це все називати.....релігією..церквою....чи іншими словами.....суть від цього не зміниться.....
могло і не відбутись...... хто видалив мені частину мого допису?)))))))) о...і ц вас пропало в цитаті)))))) це заговор....... перекопіюю шоб зберегти))))) нащадкам.....копіюйте всі..... а як це все називати.....релігією..церкв� �� �ю....чи іншими словами.....суть від цього не зміниться..... воно пропадає знову і знову......хелп.....
Змушений був видати свій допис, бо моя відповідь десь пропала, а залишилась лише виділена мною цитата овода.
хочу, та не сьогодні і не тут. Можу провести цілу лекцію, та не сьогодні і не тут. ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Таки скажу бо цитування мого допису від вас було підстьобуюче. Запитання знатокам задає домогосподарка з с.Ненавчене: Сиділи в парку на лавці християнин, буддист, і мусульманин. Раптом вдарив грім і всі почали молитись. До кого молились усі троє?
Кожну людину повинен цікавити лише Бог, а все інше - обов"язки. Кожен працює там де працює, згідно волі Божій.
Чесно кажучи, я не зрозумів. Чомусь цією фразою хочуть протиставити поняття "Бог" і поняття "релігія". Ніби це антоніми. Нема Бога - нема релігії. А що таке релігія? "Релігія" означає відновлення звязку з Богом.
це ви щось таке сказали, діти Божі і діти диявола, ніби два різних сорти. Якась термінологія дуже дивна, як в художній літературі. Я думав усі ми одного поля ягоди.
Дякую з дитинстав читав, читаю. Зараз знову вас не розумію. Про кущі хотілося б почути від вас конкретніше що мається на увазі, а то я також метафорами можу говорити.
"Діти Божі і діти диявола пізнаються так: Кожний, хто не чинить правди, не є від Бога, а також той, хто не любить брата свого." - Івана 1-3.10 Якщо далі не розумієте, помогти не можу. Продовжуйте читати Біблію