AVG плюнулася, що знайшла SMSreg. Гугл каже, що воно відсилає платні смс. Як його позбутися? А може я б комусь каву поставила, і мені то видалили?
Треба дивитись на телефон. Зверніться на GSM-сервіс, в кінці вул.Пстрака(вуличка вверх від Клепарівської біля Краківського, там школа 44 і поліклініка) - номер не знаю, хіба поясню як пройти. На вікні пише "Ремонт айфон за 2 години"
http://www.uo5oq.com/page-uslugi-i-ceny.html Сервіс перевірений. Ціна і час отримання коду залежить під кого заблокований телефон. Деякі оператори на даний момент не розблоковуються.
Похвалюсь і я Asus Fonepad 7 3G 16GB Gray (ME373CG-1Y003A) Подробнее: http://rozetka.com.ua/asus_fonepad_7_3g_16gb_gray_me373cg_1y003a/p384259/
Доволі цікава тема про Блондинку та смартфон) Зразу мені пригадалась історія Як начинаеться казка Була на білому світі в мене одна подруга (ну так і ще вона є) і вирішили ми придбати нові телефони, хотілось чогось нам такого незвичайного тому Нокіа, самсунг та Айфон зразу відпали. І ми зустрілись з проблемою що в наших магазинах переважно один і той же товар тільки міняється ціна! В допомогу нам прийшов Інтернет магазин, моя біленька подруга не стала довго витрачати часу і кинулась в пошуки на сайті Розетка ( до тогож нам в поле зору пригледівся телефот ACER S510), моя інтуіція та обговорення з друзями на рахунок Розетки показали що потрібно шось шукати краще. Звичайно в гуглі забивав зі словами недорого та Акція( як не крути а зекономити пару гривень завжди всі "ЗА") Потрапив я на сайт який мені був найбільш по душі і тепер по карману www.salegid.com.ua . Для того щоб визначити хто з нас розумніший ми заказали телефони в один день. І всеж таки моїй подрузі телефон прийшов на один день раніше і її радість була безмежною не зважаючи на то що мені по акції телефон на 240 грн дістався дешевше, як то кажуть не пройшло і 5 хвилин як з телефоном подруги начались проблеми, перезагрузки, екран то включався то виключався, я думав який власник такий і телефон але за тиждень користування вона по гарантії відправила телефон назад! місяць бідненька чекала прошили її той телефон але радість була не довгою і вона рішила прошити за власні кошти в надійного ремонтніка. В кінцевому результаті я залишився довольним що моя інтуіція мене не підвела скориставшись цим сайтом ще й отримав знижку на наступну покупку.
Прошу пана, дурника клеїти перед тещов краще. Мо повірить?! ))) Аліяско, чо з тов лопатов робити збираєшся? Чи то щоб в панянській гелетці мадамській сумочці легше шукати було?
Раз підняли мою тему на світ Божий, то і я в ній відзначуся. Маю гризоту - певно моя флайка буде тойво, вмирати Постійно вискакують якісь помилки (з останнього - другий день підряд вискакує отаке ) Телефон періодично висне Приблизно місяці два тому був в сервісі, чувак сказав, що то певно глюки ПЗ, забрав телефон на півгодини і переставляв систему. Помогло ненадовго. Який діагноз поставите? Чи ставити хрест і складати грошики на новий девайс?
навіть маленькі обценьки є А "лопату" я на третій день відправила назад в Розетку. Батарєя через 12 год попередньо з 100% зарядкою показує 15-35 %
Не смію питати, посони на рантку не бояться приходити? Там цілий набір для садо-мазо, что лі? ))) Упс, то тіки кагала привітати збиралася, як на тобі... ) Поширена хвігня, вибачайте на слові. В малої полікувалося перевстановленням месенджера після видалення віруса. Висне- 1)стоїть автокіллер процесів? Зупиніть його 2)Спробуйте вставити іншу SD-шку 3)Прошивки теж бувають глючні, там треба довго вчитуватися про апгрейди, щоб не глюкав. 4)Виключіть телефон на одну ніч, подивіться наскільки сяде батарея після включення Думаю, що трабл не в залізяччі. Все таки помучити ПЗ і тим, що вище написав. В мене, тойго, на хуторі сільрада ой вдома дівчита теж імєются. Тобі сфоткати пів шафи і вішак біля дверей з купою торебок? :dance2: В мене завжди прохання: -подай, там щось лежить в сумочці, закінчується : -на свою сумочку, сама шукай ))))))