Блондинка vs. Смартфон

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Іспанка, 23 лют 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Не думаю :)

Зашкодити не зашкодить, але від крему на екрані буде купа масних плям, що не дуже приємно :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То точно, він і так дуже заляпується, якщо перед користуванням руки не помити:)))

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

3. Іспанка

Оживлю темку:) Ось уже 2,5 місяці ми з Флайкою співіснуємо разом. Політ нормальний, один раз підвисла на забавці. Відучора (нарешті!) в мене вдома є вайфай:dance2:Вчора активно користувалася інетом за допомогою вайфай - то суцільне задоволення: все миттєво відкривається, він дуже економно споживає ресурс батареї (яку я заряджаю раз у два дні, немає потреби робити це частіше). А найбільша радість - тепер можна валятися в ліжку і дивитися фільми онлайн:yahoo:Вчора заодно й випробувала плеєр - відео програє без запинок і звук чудовий.
    Наступний крок-хочу нарешті розжитися більшою карткою пам"яті (бо ті 2 Гб то курям на сміх, та й мені їх катастрофічно бракує). В зв"язку з цим виникло наступна проблема - всі програмки в мене заінстальовані (як виявилося) на картці пам"яті (я так розумію, телефон по дефолту програми встановлює на СД картку). Як я вирішу поміняти картку мої програмки помахають мені ручкою і треба буде все наново переінстальовувати? Чи можна зробити якесь резервне копіювання системи? Просвітіть блондинку, будь-ласка:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Vedun

Vedun Well-Known Member

А хіба не можна скопіювати з одної карти на біьшу за розміром? Структура каталогів залититься таж сама тільки напевне карту треба назвати так як і попередницю. Чи я помиляюся?

5. Іспанка

От тому й питаю, бо так би й зробила. Але чи правильно це?:)

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Завтра буду в СЦ Флая - уточню.

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

Як варіант скопіювати файли на карт більшого розміру і карту назвати точно як попередницю. В випадку якщо не получиться то виходів 2:
    1. Переінстелювати все
    2. Залишити стару карту.
    3. Переінсталювати але шлях вказати на телефон а не на карту.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це ж андроід, нащо перевстановлювати? Зберегти телефонну книгу кудись собі в файл. Тоді розвертаємо телефон до заводських налаштувань. Коли введеш в налаштуваннях свій гугл-акаунт, андроід тебе «впізнає» і запропонує встановити весь набір програм, які в тебе були раніше, полізе на плей-маркет і сам все поставить. Потім імпортнеш телефонну книгу. Хоча може і не треба буде, якщо список коньактів теж привязаний до гугл-акаунту

sent from my Galaxy SIII

9. Іспанка

Телефонна книга в мене зберігається в пам"яті телефону. Є потреба її імпортувати в такому разі?
    То робити до чи після заміни картки?
    Ну це ясно, я так і думала:)
    Дуже дякую за покроковий опис дій. Як нарешті доповзу до магазину, щоб купити картку - відпишуся про наслідки:)
    Зараз ще піду 4pda почитаю, може ще й андроїд обновлю заодно:)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

На всякий пожежний контакти експортни в файл і ззбережи на комп чи відправ його скажімо на мило собі. Тоді міняєш картку і вертаєш андроід до заводського стану. Як то зробити має бути на 4пда

sent from my Galaxy SIII

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а де це?

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

13. thinkers

thinkers Well-Known Member

простіше з gmail синхронізувати

14. Ivan Sirko

Ivan Sirko Member

Google translater ,зе бест!
    То шо це тепер получається, не тільки учні зписують зі смартів а й вчитель теж, боюсь якби не запалили!

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

1000% сам таке робив коли карту міняв з стандартниг 2 на 8 Гб

15. Іспанка

translator;) Я телефоном користуюся в позаурочний час:)

16. Іспанка

Ну шановні, віш мі гуд лак :) Сьогодні купила картку пам"яті, буду встановлювати:)

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Свят-свят, це посередній перекладач, а не словник.
    Мобільний Abbyy Lingvo - ось що треба.

18. Іспанка

Година часу, один зломаний ніготь і вуаля - картка в телефоні, музика і фотки скинуті. Контакти не пропали (бо були записані в пам"яті телефону, тому резервне копіювання не знадобилося). Програмки не пропали чомусь (на моє велике здивування вони були збережені в пам"яті телефона).:crazy:

• Подобається Подобається x 3
  19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Значить не все так погано в блондинок.

20. Іспанка

І знову я тут. Така от ситуація - останнім часом телефон почав підвисати (при виході з програми видає чорний екран,нуль реакції, доводиться перевантажувати), почали вивалюватися програмки (ФБ, Інстраграмчік, браузер та інші) - або заходиш в програму, вона типу вантажиться, а потім бац! і відправляє тебе на робочий стіл; або видає віконце "Программа не отвечает. Закрыть программу?". Де заритий корінь проблеми і як з цим боротися?
    Пи.си - на 4pda не відправляти, я там гублюся:sad:

а де твій аватар? :)