То точно, він і так дуже заляпується, якщо перед користуванням руки не помити ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------
Оживлю темку Ось уже 2,5 місяці ми з Флайкою співіснуємо разом. Політ нормальний, один раз підвисла на забавці. Відучора (нарешті!) в мене вдома є вайфай:dance2:Вчора активно користувалася інетом за допомогою вайфай - то суцільне задоволення: все миттєво відкривається, він дуже економно споживає ресурс батареї (яку я заряджаю раз у два дні, немає потреби робити це частіше). А найбільша радість - тепер можна валятися в ліжку і дивитися фільми онлайнВчора заодно й випробувала плеєр - відео програє без запинок і звук чудовий. Наступний крок-хочу нарешті розжитися більшою карткою пам"яті (бо ті 2 Гб то курям на сміх, та й мені їх катастрофічно бракує). В зв"язку з цим виникло наступна проблема - всі програмки в мене заінстальовані (як виявилося) на картці пам"яті (я так розумію, телефон по дефолту програми встановлює на СД картку). Як я вирішу поміняти картку мої програмки помахають мені ручкою і треба буде все наново переінстальовувати? Чи можна зробити якесь резервне копіювання системи? Просвітіть блондинку, будь-ласка
А хіба не можна скопіювати з одної карти на біьшу за розміром? Структура каталогів залититься таж сама тільки напевне карту треба назвати так як і попередницю. Чи я помиляюся?
Як варіант скопіювати файли на карт більшого розміру і карту назвати точно як попередницю. В випадку якщо не получиться то виходів 2: 1. Переінстелювати все 2. Залишити стару карту. 3. Переінсталювати але шлях вказати на телефон а не на карту.
Це ж андроід, нащо перевстановлювати? Зберегти телефонну книгу кудись собі в файл. Тоді розвертаємо телефон до заводських налаштувань. Коли введеш в налаштуваннях свій гугл-акаунт, андроід тебе «впізнає» і запропонує встановити весь набір програм, які в тебе були раніше, полізе на плей-маркет і сам все поставить. Потім імпортнеш телефонну книгу. Хоча може і не треба буде, якщо список коньактів теж привязаний до гугл-акаунту sent from my Galaxy SIII
Телефонна книга в мене зберігається в пам"яті телефону. Є потреба її імпортувати в такому разі? То робити до чи після заміни картки? Ну це ясно, я так і думала Дуже дякую за покроковий опис дій. Як нарешті доповзу до магазину, щоб купити картку - відпишуся про наслідки Зараз ще піду 4pda почитаю, може ще й андроїд обновлю заодно
На всякий пожежний контакти експортни в файл і ззбережи на комп чи відправ його скажімо на мило собі. Тоді міняєш картку і вертаєш андроід до заводського стану. Як то зробити має бути на 4пда sent from my Galaxy SIII
Google translater ,зе бест! То шо це тепер получається, не тільки учні зписують зі смартів а й вчитель теж, боюсь якби не запалили! ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- 1000% сам таке робив коли карту міняв з стандартниг 2 на 8 Гб
Година часу, один зломаний ніготь і вуаля - картка в телефоні, музика і фотки скинуті. Контакти не пропали (бо були записані в пам"яті телефону, тому резервне копіювання не знадобилося). Програмки не пропали чомусь (на моє велике здивування вони були збережені в пам"яті телефона).
І знову я тут. Така от ситуація - останнім часом телефон почав підвисати (при виході з програми видає чорний екран,нуль реакції, доводиться перевантажувати), почали вивалюватися програмки (ФБ, Інстраграмчік, браузер та інші) - або заходиш в програму, вона типу вантажиться, а потім бац! і відправляє тебе на робочий стіл; або видає віконце "Программа не отвечает. Закрыть программу?". Де заритий корінь проблеми і як з цим боротися? Пи.си - на 4pda не відправляти, я там гублюся