Блондинка vs. Смартфон

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Іспанка, 23 лют 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Отже, другий тиждень нашого співжиття із флайкою:) Сьогодні із приємним подивом виявила, що батарея протрималася три дні без дозарядки при доволі інтенсивному використанні. Таки правду пишуть на 4pda , що в неї батарея розганяється з часом:) (в одного чувака був навіть рекорд - 8 днів без дозарядки). Буду далі за нею спостерігати. Але маю іншу проблему - до неї нереально підібрати чохол:sad: Я була, мабуть, у всіх великих мобільних салонах, то якась біда - всі чохли на ту цеглинку замалі:))). Спробую замовити через інтернет.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я бів в свій час купив собі чохол на гелаксі, але швидко його викинув. Телефон значно менше пошкоджується ніж чохол, а ходити з обдертим і брудним чохлом не солідно, та і взагалі в чохлі вигляд в смартфона рахітний......

Як я над своїм не знущався наразі хіба чуть надбита фарба в куточку після падінні з кишені на бетон...

3. Іспанка

То ще залежно який чохол:) Просто телефон носиться постійно в сумці з ключами, навушниками, купою книг і тисячою інших жіночих дрібниць (ага, то ви ще моєї вчительської сумки не бачили - туди при бажання слона запхати можна:))) ), тому хочу чохол, щоб екран не дряпався. І ще задумуюся над тим, щоб плівку наклеїти.

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

5. Іспанка

Мерсі:) Я буквально кілька хвилин тому зайшла туди, побачила ці два чуда і вже одненьке собі замовила:)

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якийсь в мене дивний глюк в телефоні, час від часу показує що йде зарядка, хоча тел. нідочого не підключений.... Все б нічого, але батарея почала здихати швидше....Як лічити?

7. Іспанка

Тиждень третій, політ нормальний. Сьогодні експериментальним шляхом виявила, що не варто лягати спати і розраховувати, що зранку подзвонить будильник, якщо батарея показує менше 30% зарядки. Я сьогодні через це ледь не проспала (хвала мамі і коту :))), розбудили). А ще помітила, що батарея дуже гріється, якщо довго серфити в інеті або грати в забавки. То дуже зле?:sad:
    А ще в мене маленька радість, заради якої я перлася аж на Степана Бандери - приїхав мій замовлений чохол.:dance2:

• Подобається Подобається x 3
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

То добре....в руки тепло))

9. Іспанка

Вмієте ви знайти позитив:)))

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

30% батареї мало б вистачити на ніч....дивіться в диспетчері завдань шо повключувано

11. Іспанка

От і я так думаю, що якось зашвидко розрядилася батарея за тих 6 годин, що я спала:scratch_one-s_head:
    Блондинисте питання: а диспетчер завдань - то Провідник?:blush:

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

То такий віджет який показує запущені програми...пошукайте в меню

13. Іспанка

О, дякую:) Розібралася:)

14. Іспанка

Оскільки завтра у нас з Флайкою перший ювілей - ми місяць разом:), вирішила оживити темку. Від початку користування телефоном зіткнулася з тим, що не завжди чула, як дзвонить телефон (аж надто тихо дзвонив, хоча динамік доволі непоганий). І ось сьогодні знайшла вирішення цієї проблеми. Ділюся, може комусь стане у нагоді:)

15. MARTINI

Достатньо було Мерліна Менсона на рінгтон поставити. Не пропустиш :)

sent from my Galaxy SIII

16. Іспанка

Гм, а це ідея:) Зазвичай в мене щось іспансько-латиноамериканське стоіть на дзвінку.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

А "музичний звук" теж так можна накрутити???

18. Іспанка

Мабуть, і "музичного звуку" це теж стосується. Щойно спеціально ввімкнула музичний плеєр - музика грає значно голосніше, ніж раніше. Це тішить:)

19. Іспанка

Маю питання (хлопці, тільки не смійтеся:mocking: ) - чи може зашкодити сенсорному екрану крем для рук? Історія така - я завжди перед сном мащу руки кремом, а тепер маю страх так робити, бо боюся за сенсор (люблю перед сном в неті полазити, або серед ночі, як прокинуся, глянути котра година). Бльондинка, нє?:)))

20. MARTINI

Може. і не тільки екрану. Цілий телефон буде масний

sent from my Galaxy SIII

а де твій аватар? :)