Ніби більш - менш розібралася із налаштуваннями телефону. Єдине, ніяк не можу допетрати, як поставити на дзвінок якусь мелодію Вночі планується експеримент під кодовою назвою "Іспанка дивиться жахливчик з телефону" ---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ---------- .Мій перший вірш написаний в окопі...)))) Ліна Костенко. Опановую форум з мобільного. ---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:59 ---------- Ото кайф-валяєшся в ліжку і паралельно на форумі зависаєш
Сетінгс - Соунд - Пхоне рінгтоне Ну, в мене так Крім того можна пісню зробити рінгтоном прямо з плеєра PowerAmp Крім того в налаштуваннях кожного контакту можна присвоїти свою мелодію
Майже ідентично було в мене З тим розібралася і зрозуміла, що варто почистити картку пам"яті, бо там купа всякої музичної фігні ,яку треба видалити,а натомість закачати щось толкове. Тим і буду зараз займатися Дякую, Карабіне, вже лізу читати
Оскільки бюджет був обмежений сумою в 200 вічнозелених американських президентів, вибиралося між телефонами бюджетної категорії. FLY мене підкупив ціною, хорошими відгуками про нього, потужною батареєю і доволі непоганою начинкою як для бюджетного варіанту.
Що з людьми робить техніка - замість того, щоб поїхати в гості до коліжанки, півдня сиджу на ПлейМаркет, шукаю і качаю корисні програмки Єдине, за чим сумуватиму в своїй старій Нокії - так це будильник. Бо з флаївським ще не розібралася Боюся завтра проспати роботу
Скачала і вже налаштувала навіть Цікаве спостереження (може то якийсь флаївський прикол чи що) - коли встановлено мовою інтерфейсу українську, то інтерфейс йде наполовину українсько - англійський. Коли встановлено російську - все меню нормально відображається російською.
Теж коли собі майже 2-ва роки тому придбав Самсунг Гелексі С2, то на роботі перші 4-ри місяці!!!! (Боже аж встидно бавився ігри). А флай дійсно за останні 2-ва роки зробив суттєвий прорив та покращив якість своїх девайсів.
Я от нині сиджу і тішуся, що в мене завтра на 3 - му уроці буде вікно, то зможу побавитися (ага, замість того, щоб зошити перевіряти).
Блондинка vs. Смартфон, день третій Політ нормальний, тепер навіть не уявляю, як раніше могла користуватися кнопочним телефоном Експериментальним шляхом виявила, що батарея при максимальних навантаженнях (ігри, бровзання інтернетом, скачування програм, розмови) тримає повних два дні. вчора день присвятила пошуку і скачуванню корисних програм. Порадьте, що ще корисного можна скачати, бо маю вільний один робочий стіл А, ну і найголовніше для філолога - порадьте якийсь хороший словник
Я її вже перечитала всю вздовж і впоперек (всі дві сторінки, одна з них - то суперечка про карти). Значить, что мі імєєм? -Яндекс- карти, Гугль - карти, Вінапм, Battery HD,MX Player, GO Weather, Mirror (чисто жіноча захцянка), 2 жіночих календарі (як справжня блондинка, я не змогла визначитися, який мені більше подобається), Ліхтарик, Скайп, Dolphin mini, Evernote, Lviv Router, Будильник, Dr.Web і штуки різних Злих пташок Що мені ще треба? ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- В ідеалі іспано - російський або український, альбо щось кількамовне типу Лінгво.
Talking Tom Cat 2 Free Качати тут ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Смышна програмка, яка повторюю за Вами слова. Виглядає то приблизно так http://www.youtube.com/watch?v=29PP6ZRDqSk