Блондинка vs. Смартфон

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Іспанка, 23 лют 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ніби більш - менш розібралася із налаштуваннями телефону. Єдине, ніяк не можу допетрати, як поставити на дзвінок якусь мелодію:crazy:
    Вночі планується експеримент під кодовою назвою "Іспанка дивиться жахливчик з телефону":mocking:

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

.Мій перший вірш написаний в окопі...:))))) Ліна Костенко. Опановую форум з мобільного.

---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:59 ----------

Ото кайф-валяєшся в ліжку і паралельно на форумі зависаєш:nyam2:

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н.Ю, 4pda вам в поміч :)

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сетінгс - Соунд - Пхоне рінгтоне

Ну, в мене так

Крім того можна пісню зробити рінгтоном прямо з плеєра PowerAmp

Крім того в налаштуваннях кожного контакту можна присвоїти свою мелодію

4. soviet

soviet Well-Known Member

Вітаю, непоганий апарат, а чому вибір був саме в сторону Fly?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. Іспанка

Майже ідентично було в мене :) З тим розібралася і зрозуміла, що варто почистити картку пам"яті, бо там купа всякої музичної фігні ,яку треба видалити,а натомість закачати щось толкове. Тим і буду зараз займатися:)

Дякую, Карабіне, вже лізу читати:)

7. Іспанка

Оскільки бюджет був обмежений сумою в 200 вічнозелених американських президентів, вибиралося між телефонами бюджетної категорії. FLY мене підкупив ціною, хорошими відгуками про нього, потужною батареєю і доволі непоганою начинкою як для бюджетного варіанту.

• Подобається Подобається x 2
  8. Іспанка

Що з людьми робить техніка:))) - замість того, щоб поїхати в гості до коліжанки, півдня сиджу на ПлейМаркет, шукаю і качаю корисні програмки:) Єдине, за чим сумуватиму в своїй старій Нокії - так це будильник. Бо з флаївським ще не розібралася:) Боюся завтра проспати роботу:)))

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можете заодно і будильник скачати...навіть говорящий

10. Іспанка

Скачала і вже налаштувала навіть:) Цікаве спостереження (може то якийсь флаївський прикол чи що) - коли встановлено мовою інтерфейсу українську, то інтерфейс йде наполовину українсько - англійський. Коли встановлено російську - все меню нормально відображається російською.

11. MARTINI

Це тому, що російською перекладено все, а українською ні

12. Іспанка

:sad: Яка несправедливість.
    :cools:Скачала собі аж три варіації злих пташок - тішуся як мале дитя)))

13. soviet

soviet Well-Known Member

Теж коли собі майже 2-ва роки тому придбав Самсунг Гелексі С2, то на роботі перші 4-ри місяці!!!! (Боже аж встидно бавився ігри:blush:).
    А флай дійсно за останні 2-ва роки зробив суттєвий прорив та покращив якість своїх девайсів.

14. Іспанка

:))) Я от нині сиджу і тішуся, що в мене завтра на 3 - му уроці буде вікно, то зможу побавитися (ага, замість того, щоб зошити перевіряти:mocking:).

• Подобається Подобається x 2
  15. Іспанка

Блондинка vs. Смартфон, день третій :) Політ нормальний, тепер навіть не уявляю, як раніше могла користуватися кнопочним телефоном:))) Експериментальним шляхом виявила, що батарея при максимальних навантаженнях (ігри, бровзання інтернетом, скачування програм, розмови) тримає повних два дні. вчора день присвятила пошуку і скачуванню корисних програм. Порадьте, що ще корисного можна скачати, бо маю вільний один робочий стіл:)))
    А, ну і найголовніше для філолога - порадьте якийсь хороший словник:)

16. MARTINI

десь була тема про андроїд-додатки

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Який словник?

18. Іспанка

Я її вже перечитала всю вздовж і впоперек (всі дві сторінки, одна з них - то суперечка про карти).
    Значить, что мі імєєм? -Яндекс- карти, Гугль - карти, Вінапм, Battery HD,MX Player, GO Weather, Mirror (чисто жіноча захцянка), 2 жіночих календарі (як справжня блондинка, я не змогла визначитися, який мені більше подобається:mocking:), Ліхтарик, Скайп, Dolphin mini, Evernote, Lviv Router, Будильник, Dr.Web і штуки різних Злих пташок:)))
    Що мені ще треба?

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

В ідеалі іспано - російський або український, альбо щось кількамовне типу Лінгво.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Talking Tom Cat 2 Free [​IMG]

Качати тут

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Смышна програмка, яка повторюю за Вами слова. Виглядає то приблизно так

http://www.youtube.com/watch?v=29PP6ZRDqSk

20. Іспанка

Оооо, котииик) Люблю котиків:) дякую!

а де твій аватар? :)