L60 X135 недорогий смартфон-дзвонилка. Шоб мати додаткову інформацію про нього підіть на 4pda.ru в розділ "андроид устройства" знайдіть тему по ньому, почитайте, може знайдете шось корисне.
Надибала таку цікаву статтю http://kiosk.moy.su/index/samij_nadijnij_telefon/0-34 Я вже можу йти продавати телефони, стільки всього нового дізналась. Хм, скляний тачскрін, цікаво, цікаво. Але хіба скло не хрупкіше за пластик?
Оконное - возможно, а стекло gorilla glass - прочное, не сомневайтесь есть видо, где его тыкают разными твердыи предметами - следов не остается
Кхе, кхе, як би то не накаркати ?! Тюлюфон класний, але ... має здатність пересихати... ну то натяк нескромний, ... але ... )))))) Є-е-е-ех, до чого котиться світ?! Промінєти тепле місце в серці на дзілізячку ... фі-і
Доброго дня. Мені на телефон постійно приходять якісь лінки для скачування музики, ігор, для встановлення музики замість гудків. Як це скасувати? Бо можна випадково натиснути ОК і прощай 9,00 грн P.S. Іспанка, вибачайте, що пишу у Вашій темі, вона мені видалась найбільш підходящою для такого типу запитань
Якщо ваш оператор - Київстар, то можете задати питання в їхній темі http://forum.lvivport.com/threads/novini-kijivstar.95467/
Це не СМС. Просто засвічується екран і з'являється надпис: Скачайте пісню Стаса Михайлова "Все для тебя" Посередині пише ОК, тобто якщо я натисну цю кнопку, то автоматично пісня закачається
Хм. Вчора купила собі телефон новий, звичайна Нокіа кнопочна, до того ніякі лінки мені не приходили В чому тут може бути сіль?
І ще в мене питання про батарею. Колись при покупці телефона треба було чекати повного його розрядження, заряджати цілу ніч і так 2-3 рази, одним словом, розганяти батарею. Тепер я чула, що їх уже на заводі розганяють і вони, навпаки, не люблять працювати до повної розрядки. Як правильно має бути?
Я думаю, ближайшие полтора-два года вы не почувствуете никаких изменений в работе батареи, как бы вы ее не использовали. А потом уже и телефон обновить захочется Современные аккумуляторы не имеют по заверениям производителей "эффекта памяти", такое было в никелевых батареях, например у меня в siemens A35, его разгоняли действительно)) И то он жил до тех пор, пока отец его просто не потерял, возможно, и сейчас кому-то служит. В целом совет простой - читайте инструкцию, там на этот счет все написано должно быть.