Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тобто окуповані кацапами території це дешевше і краще? Чим власні на заході або закордоном? Кому краще? Кацапам і баригам які отримують будматеріали, сталь і інші ресурси для зміцнення оборони проти ЗСУ? В нормальних країнах таких бариг вішають.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А йому то тре?

Він думає про державу? Про стратегію? Він думає тільки про свою кишеню і всі його рішення виходять лише з цього принципу.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То забрати в нього стратегічні об"єкти і чистий спокій, шо нє?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

1.Нема власних антрацитів, вони всі на окупованій території. Є низькоякісне вугілля.
    2. Якщо ми не купуватимемо атрацид у Лугандонії, ми нічого гіршого не зробимо для самої Лугандонії. Я вже писав. Власники шахт просто все вугілля продаватимуть у Росію - і вся проблема. Це закони економіки. Не заплатиш ти, заплатять інші.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Було б не зле. Тим більше, я думаю, він їх придбав в позаконкурсний спосіб.

6. ІгорМ

Во видите, не все так страшно в нашому домі ;)

7. ІгорМ

залишається 2 виходи - або Росія за імпортом, або російський газ на газомазутні блоки", - сказав міністр.

І це говорить міністр країни, яка називає Росію агресором, окупантом і в воєнній доктрині якої Росія є першим противником.
    Та кацапам з нами і воювати не тре, лише зупинити поставки вугілля і газу і нам капєц.

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

комуніст?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Олена Войцицька
    21 год ·
    Аналізуючи Семенченка...

Володимир Мартинюк:
    "Костянтин Грішин (псевдо -Семенченко) завів у засідки і пастки сотні українських добровольців та волонтерів, фактично знищив цим український опір в окупованій частині Донеччини. Осередком цього опору мав би стати добровольчий батальйон "Донбас" , який після великих втрат, і особливо після передачі в руки російських спецслужб бази даних добровольців "Донбасу" - з адресами проживання сімей добровольців на окупованих територіях, просто самоліквідувався і перейшов у склад регулярних частин ЗСУ.

Персонально Грішин разом з Корбаном є тими, які заманили тисячі українських добровольців, а з ними і солдатів ЗСУ у так звану "Іловайську западню". Знаючи, що вже протягом місяця до того, в Іловайську, в день і в ночі, російські специ заливали потужні залізобетонні укріплення і доти.

Дуже наївно і легковажно надіятися що Грішин-Семенченко, який очевидно винен у смертях таких відомих людей, як випускник американської військової академії Вест-Пойнт Марко Паславський і командир батальйону чеченських добровольців Іса Мунаєв, зараз щось нарешті почав робити на користь України.

Тому що це, фактично спеціаліст з гібридної війни в російському стилі, правдоподібно навчений в Москві, де він у 2006-2008 роках нібито навчався на двохрічних режисерських курсах. Десь там, де на студії "Мосфільм" подвизався "історичний реконструктор" Ігор Стрелков-Гіркін.

Знаю, що тоді Росія вже почала підготовку спеціалістів з гібридної та інформаційної війни. До речі подібну практику маскування підготовки "спеціалістів" для ГРУ МО СРСР детально описує у своїх книгах Віктор Суворов (Різун).

Цікаво, що пов'язання Семенченка і Стрелкова засвітилися ще восени 2014 року, коли виявилося, що проведення затіяного Семенченком "пивного фестивалю" на території ВДНГ в Києві було "доручене" фірмі , в засновниках якої числився ... Стрелков-Гіркін".

Додам до цього ще цікавого:

Уроженец г. Севастополя Костя Гришин, закончив в 1991 году среднюю школу, сначала мечтал быть морским офицером и поступил в Черноморское высшее военно-морское училище им. Нахимова. Но через три месяца будущий народный депутат был отчислен из училища, как утверждают злые языки, — за кражу часов у однокурсника.

Неизвестно каким образом «отмазавшись» от армии, летом 1992 года Гришин поступает снова в высшее учебное заведение — на этот раз на факультет экономики и менеджмента Севастопольского национального технического университета с заочной формой обучения. Но получить диплом снова было не суждено: через три года Гришин, который работал барменом в баре «Оболонь», был арестован по обвинению в совершении ряда преступлений — от незаконных валютных операций до сокрытия краденого. Осужденный Ленинским районным судом Севастополя, Гришин вышел на свободу в августе 1996 года в связи с амнистией, объявленной по случаю принятия новой Конституции.

Выйдя на волю, Константин снова взялся за старое, но в значительно больших масштабах. Для начала он зарегистрировал ООО «Универсал-инком-юг», при помощи которого собрал с доверчивых горожан 55 тыс. долл. под обещания вложить деньги в высокодоходные инвестиционные проекты. В июне 1999 года эта контора была признана банкротом, а обманутые вкладчики еще долгие годы обивали милицейские пороги, требуя привлечь Гришина к уголовной ответственности.

Также долгое время севастопольцы плевались при упоминании еще двух фирм с одинаковым названием — «Общество милосердия», зарегистрированных Гришиным. Только одна была основана в форме общественной организации, а вторая — как благотворительный фонд.

Дела Гришина пошли вверх, и в 2000 году он даже баллотировался (правда, безуспешно) депутатом в Севастопольский горсовет. Кстати, баллотировался Гришин под пророссийскими и прокоммунистическими лозунгами. Но самое интересное — это то, как мошенник объяснял в автобиографии, чем он занимался в 1995 году. Как убеждал своих севастопольских избирателей будущий легендарный комбат, в 1994–1995 годах он, как настоящий патриот РФ, воевал в Чечне против сепаратистов, посягнувших на территориальную целостность великой и неделимой России. А поскольку наличие украинского гражданства мешало ему вступить в ряды Вооруженных сил Российской Федерации, то он якобы принимал участие в боевых действиях в составе партизанского отряда, организованного ФСБ.

Чем только не пришлось заниматься Гришину К.И. после выхода из СИЗО: он и распространял билеты на концерты, и торговал овощами. Но кредиторы не давали покоя, требуя от правоохранительных органов возбудить уголовное дело против мошенника. И возбуждали.

Свои финансовые дела Гришин пытался поправить с помощью издательской деятельности, организовав выпуск двух пророссийских листков (газетами их назвать язык не поворачивается), призывавших к ликвидации Украины и восстановлению Советского Союза, — «Севастопольский вестник» и «Наша севастопольская правда». Но желающих покупать подобную литературу было немного.

Тогда Гришин в мае 2006 года зарегистрировался в Ленинской райгосадминистрации Севастополя как физическое лицо-предприниматель. Но скандальная слава бежала впереди него, и уже через месяц наш герой решил припасть к духовным истокам, переехав в Москву. Там он был принят по поддельным документам на двухгодичные курсы по специальности «Драматургия и режиссура телевидения» в Центр дополнительного профессионального образования (ныне — Высшие курсы кино и телевидения при Всероссийском государственном университете кинематографии им. С. Герасимова). Эти курсы предназначены для получения второго высшего образования, а первого у Гришина, как мы помним, не было — только тюремные университеты. Поэтому он предъявил фальшивый диплом и таким образом был зачислен в учебное заведение.

Но обучение Гришин не завершил, и в 2008 году вернулся в Украину.

Можно было бы долго и с увлечением рассказывать о том, чем занимался Гришин на Донетчине — и о зарегистрированном им в Севастополе частном предприятии «Компания «Евролайн», которое, тем не менее, умудрялось обманывать народ в шахтерской Горловке, и о фирме-пустышке «Новое спутниковое телевидение».
    Донецке российские «титушки» уже штурмовали облгосадминистрацию и областную прокуратуру, убили двух участников проукраинского митинга. А будущий народный депутат Семен Семенченко искал любой заработок. Ходил на митинги сепаратистов, слонялся в захваченной облгосадминистрации, ездил на киевский Майдан, выпрашивая деньги на билеты у знакомых. Пока ему не улыбнулась Фортуна, и Богдан Кутепов в марте 2014-го не пригласил донецкого активиста (а именно так Гришин представлялся в Киеве) в студию «Громадського ТБ».

Кутепов, собственно, и придумал Гришину псевдоним Семен Семенченко. Потому что под собственной фамилией светиться на телеэкранах Гришин не мог — его разыскивали кредиторы и жертвы многочисленных афер. По той же причине он натянул маску-балаклаву ( http://racurs.ua/800-semen-semenchenko-ot-obychnogo-moshenn…)

Отже, воно потрапило в Севастополі в поле зору рашистів як "талановите" та "ласе до грошей", йому вже тоді давали доручення з розповсюдження літератури та отримання досвіду участі у виборах. Потім взяли на курси підвищення аферистської кваліфікації. Ну, і звісно, грошей дали аби зробити батальон, знати з перших рук військові секрети та на хвилі "геройства" провести в Раду, бо воно весною 2014 не мало фінансів ані на сплату телефону, ані боргу банку.
    Тварюка.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Bohdan Yaremenko
    10 hrs ·
    Усе, що ми не хотіли знати про стан оборони.

На межі з Кримом близько двох років існує напіввоєнізований (скажемо прямо - воєнізований) кримськотатарський підрозділ, який впродовж усього цього часу не можуть зробити частиною ВСУ чи НГУ.

Усі (президент, місцева влада, СБУ, МВС) знають про цю проблему.

Виконуючи якесь завдання, підрозділ ЗСУ розгортається в Херсонській області, і командування цієї частини виявляється необізнаним з ситуацією на місці розгортання.

Тобто, як і у 2014 році направляємо олов"яних солдатиків "кудись туди" без розвідки і розуміння, що на них "десь там" чекає.

Кримськотатарський воєнізований підрозділ, очевидно, в рамках виконання свого основного завдання - блокади Криму, вирішує "розібратися", що за військовий підрозділ розгортається поруч з ними.

Розгортаючись, підрозділ ЗСУ зустрічає якийсь організований опір, і, слава Богу, без жертв, але з застосуванням сили долає його.

Зранку усі дізнаються, що перемогли не лютих ворогів, а заклятих друзів. Переможці тверезіють (щонайменше у якомусь із значень) і починають вибачатися.

Усе це відбувається на відстані, я так розумію, півтора - два кілометри від лінії фронту (яку українська влада чомусь вважає лінією державного кордону і розміщає там прикордонників та митників), фактично на очах у росіян, в зоні, де реально можуть діяти російські ДРГ.

Можна привітати Генштаб та політичне керівництво України з черговою операцією по виявленню реального стану підготовки та організації оборони в Україні.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Денис Казанский added 2 new photos.
    6 hrs ·
    Просто для понимания того, сколько сейчас антрацит стоит на неподконтрольной территории.

Это розничная цена, для домохозяйств. Само собой, если поставка крупная, цена как и на любом опте, снижается.

Выводы пусть каждый делает сам, тут только факт.

Антрацит можно купить по цене 1900-2000 российских рублей за тонну. Это примерно 880-930 грн, если без скидки за опт.

По моим данным, в реальности цена угля, который составами заходит в Украину (это не только уголь ДТЭК, но и уголь с бывших государственных шахт, которые сейчас захвачены - "Макеевуголь", "Донбассантрацит", "Торезантрацит" и т.д.) - 700-800 грн.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Єгор Соболєв at Славянск.
    3 hrs ·
    Як Прем'єр-міністр Володимир Гройсман має створювати умови для енергонезалежності нашої економіки від Росії і окупованих нею територій. Це пряме завдання голови Уряду держави, що веде Війну за свою Незалежність.

Крики на кшталт: "Ми не можемо припинити торгувати із Захарченком, Плотницьким і Путіним, інакше почнуться віяльні відключення" не допоможуть ані Прем'єр-міністру, ані міністру енергетики, ані нікому іншому далі покривати величезну торгівлю на крові. Ця торгівля фінансує нові напади на українські землі, і робить продовження війни безкінечно вигідною для Ріната Ахметова і його посіпак в керівництві державою.

Ветерани Війни за Незалежність, що перекрили більшість залізничних маршрутів цієї торгівлі на крові, чекають від Уряду України ясного і ефективного плану, який дозволить зробити всю енергетику незалежною від агресора і при цьому зберегти тепло для людей та електроенергію для промисловості.

Неспроможні розробити і втілити цей план знають де в будинку Уряду є двері.

Оскільки урядовці далі саботують виконання цього завдання, прохання спеціалістам, експертам, що здатні розробити і спланувати потрібні дії, та небайдужим до долі України керівникам енергетичних підприємств напряму зв'язуватися із Штаб блокади торгівлі з окупантами.

Щойно разом із Семен Семенченко ми зустрілися з керівництвом Слов'янської теплоелектростанції та з'ясували, що у них вже підготовлений план як зберегти тепло для людей до кінця зими

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Bohdan Yaremenko
    4 hrs ·
    А я от не думаю, що можливий кризовий стан в енергетиці України якось пов"язаний з блокадою ОРДЛО групою добровольців.

Якщо цей сценарій правдивий і реалізується (а я думаю, що нас просто лякають ті, кому не хочеться позбутися сотень мільйонів прибутків від схем поставок вугілля з ОРДЛО), він стане наслідком неспроможності уряду і влади забезпечити енергетичну незалежність України.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Істерика? :cools:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

криза жанру - ми, з Семеном Семенченко.....

граєте в одну дуду?:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яким же було наше здивування, коли блокадники самі заявили, що тітушки, які нібито на них нападали, мають стосунок до «Зорі».
    Ще раз. Спочатку Рубєж обіцяє підтримку блокадникам, а потім відправляє тітушок нападати на них.

Дивно, нє?

Ольга Решетилова: "Я не проти блокади як такої. Я проти піару на крові, брехні і брудних технологій"
    Слухайте, ну я вже не планувала повертатися до цієї теми. Я ненавиджу срачі у себе на сторінці. Але дивлюся, як розганяються по мережі пости капслоком…
    FACEBOOK-UA.INFO

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виключаю емоції, керуватися буду тільки холодним розумом і сухими цифрами.

У душі палає полум’я ненависті до тих, хто зруйнував мою родину, до тих, хто вбив мого чоловіка, до тих, хто залишив мого сина сиротою.
    Для мене російсько-терористичні війська були і залишаться підступним ворогом.
    Але мій біль не повинен відключити мені розум, я повинна дбати про виконання обіцянки, яку ми з чоловіком дали своїй дитині у 2014 році – зберегти Україну у її кордонах, перемогти ворога н...

Показати більше...
    Тетяна Ричкова: "Блокада ОРДЛО в цифрах і фактах виглядає як диверсія групи політиканів"
    Виключаю емоції, керуватися буду тільки холодним розумом і сухими цифрами. У душі палає полум’я ненависті до тих, хто зруйнував мою родину, до тих, хто…
    FACEBOOK-UA.INFO

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Igor Lutsenko added 2 new photos.
    8 hrs ·
    Апарат Верховної Ради України відмовив у реєстрації постанови щодо відставки Гройсмана.
    Попри те, що спочатку постанову зареєстрували і вона навіть фігурувала на сайті.
    Якась вінницька чорна магія)

View: https://www.facebook.com/igor.lutsenko/posts/1418716534818998

Порошенківці добрехались до руці. :)))

а де твій аватар? :)