Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Смішно Смішно x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

Тирнет-перекладач теж саме так перекладає "железнодорожный состав". Але ж воно якось не так має бути:nea:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ух, як бізнес круто закрутили. Мало їм на штучній митниці.

Ви вірите в блокаду, а Мих понесе.

Я краще подивлюся як дійсно віруючі в блокаду, підтримають матеріально цю аферу. Чи тільки словами. ІгорМ, пожертвуйте на блокаду, Вороне, де ви там?:)))

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 12 лют 2017
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я редактором не працюю. Мені то що?

6. manur

manur Well-Known Member

А до Вас особисто я претенцій і не виказував. Я так - в загальному)))

7. ІгорМ

То всьо фігня. Вони, ті депутати-комбати, всі одинакові :)
    Там ще купа людей є, а ви йно до Семенченка чіпилися :)

Мені от дальше цікаво - чому після відставки Яценюка бариги почали завозити антрацитне вугілля в Україну тільки із територій, на яких керує раша?
    @Мих, можете пояснити?

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я Вашим здоров'ям турбуюсь. Бо Вас так від блокади плющить що навіть часу на повідомлення від Пономаря на гілці "Порошенко" не залишилось. От і подумав а може пожертва на блокаду допоможе. І штаб у Львові відчинився.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Кто стоит за торговой блокадой ОРДЛО и о чем молчит официальный Киев

Тем временем в штаб блокады в Лисичанске продолжают прибывать люди. Ежедневно по почте сюда приходят теплые вещи, еда, спальники и зимняя обувь. Активисты разбирают посылки.

– Слышь, Паха, что это за «броник»? – интересуется позывной «Гроза» (предприниматель, служил в батальоне «Донбасс», родом из Сум, пятеро детей).

– «Четыре с плюсом», Гроза. Спасибо маме, прислала из Италии. Вот, смотри, даже пластина есть яйца прикрыть, – показывает Паха (сварщик газопроводов и трубопроводов, родом из Сум, двое детей, воевал в составе «Донбасса»).

– Так что, Паха, обрубим хвост этой гидре?

– Надо бы, Гроза. Три года война, а эти мудаки все торгуют. При этом молят Европу и США не снимать санкции против Путина. Я бы Порошенко тоже задал вопрос: «А ты когда санкции усилишь?».

• Подобається Подобається x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

13. ІгорМ

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ievgen ShevchenkoFollow
    July 10, 2014 · ·
    #Аброськин, гнида мусорская, а не напомнить ли тебе твоё место? Посмотри на это фото - это 15 мая 2014-го, освобождение Великой Новосёловки от "русского мира". Через неделю, 23 мая, многие из парней, сделавших это, погибли в бою за Карловку. Пока ты был в Москве - эти пацаны, эти юристы, программисты, водители, учителя и пенсионеры делали за тебя твою работу - защищали нашу землю!

И ещё вопрос, чисто из любопытства - с началом оккупации Крыма ты был заместителем начальника УВД в Севастополе. Поведай общественности - что ты сделал для защиты вверенного тебе города?

15. ІгорМ

16. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

звичайно має, і є: залізничний потяг
    Та чого Ви дивуєтесь, то ж Семенченко у гуглі перекладав. То такий український патріот, що тільки кацапською розуміє :pardon:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сергій Іванов
    2 hrs · Kyiv, Ukraine ·
    Вустами Плотницького говорить Кремль. І позавчора Кремль передав полум'яний привіт Ахметову, Таруті та іншим бізнесменам, яким війна не заважає заробляти на торгівлі, або, як сказав мінстр палЄва Насалик, "обміні товарами" з окупантами goo.gl/xqhPVO.

Озвучений меседж надто красномовний, щоб його коментувати. Або олігархи до 31 березня зроблять все, щоб виконати політичну волю Кремля (вибори, особливий статус, амністія etc.), або Кремль забере під свій контроль їх активи на окупованій території.

Перереєстрація підприємств у т.з. "ЛНР",і сплата там податків і зборів означатиме фінансування тероризму, тобто злочин, передбачений ст. 258-5 КК України.

Ну шо, пацани. Непогано погуділи за "народ Донбасу" у 14-му. Гарних вихідних.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

З минулою владою Шухевич добре жив. Януковича приймав, чаркою пригощав... сьогодні він у ВР з своїм шефом-клоуном Ляшком, шукає правди.

От якось воно неправдиво виглядає...

а де твій аватар? :)