Це великий прорив у боротьбі з корупцією. Вова, дякую, що познайомив нас з Пісним. Будемо знати. Я налмваю: За знайомство!
Пані, ну де ви таке вичитали? Ну почитайте про блокаду як вона створювалася. Яке вскрити? Нема там такого слова навіть у помині. Зате там є таке: блокада є для того, щоб визволити полонених. Хочете знайду? А ви тим часом пошукайте інфу скільки полонених блокада звільнила. Ок?
розкажіть це комусь іншому, але не мені. Я вже колись на форумі писав, що з нашого Конотопського заводу у кацапстан іде гільза для двигунів. Кацапи забирають повністю всю гільзу. А цей вид гільзи йде на всю техніку, на якій стоять камазівськи двигуни. В тому числі і на військову. Так шо не треба ля-ля Цікаво, а звідки був отой вугольок, який я бачив минулого тижня в кацапському составі в Конотопі? Невже кацапи його нам з Воркути везли? )))
Не буду шукати, бо і так знаю - не звільнила. Але ж це було супутнє завдання. На зільнення полонених розраховувати було не можна - можна тільки надіятись. Це ж ясно любому. Не видавайте звільнення полонених єдиним чи першочерговим заданням блокади. "Зупинити торгівлю на крові" - це звідки? Думаю, можна ще розшукати фото, де є ці лозунги на блокадних постах, але ви і сами з вусами)
господи, ну звідки ви такі темні? оті вагони з буквами "РЖД" бігають і по ЗУ, от їх арендує наша жд у якогось олігарха. А то що там лежить і що бачили ви Конотопі - та хто зна відкіля воно може бути...на нашій території є шахти. Не морочте мені і собі голови.
Та ні, пані, це був піар для наївних. Вони надіялись, що не взвши вугілля ОРДЛО, вони тим заставлять відпустити полонених. Не думаю, вони знали, що було просто ля-ля.Але для вати це й не був удар, вони просто продали це вугілля в інше місце.
І це був популізм. Я вам поясню. Уявіть собі, що ви депутат ВР. Що б ви на місці депутата робили, писали б закон про торгівлю з ватою, чи малювали плакат і десь там робили блок пост? Очевидно, що для популізму краще з транспорантами, блокпостами і відео в ютубі щодня.
Шахти то є. Тільки я Вам ще раз пояснюю - цей потяг заїхав на станцію саме з боку кацапстану. І в голові составу був електровоз саме кацапський. Це говорить про те, що даний електоровоз підчепили саме в Брянську і ніде більше. І він тягнув усі ці вагони аж від самого Брянську до нашої території. А вже на нашій станції його перечипили на наш електровоз і він поїхав далі. Коли цей самий состав буде рухатися в зворотньому напрямку і доїде до Конотопа, до нього знову підчеплять кацапський електровоз і він потягне його назад в далекі кацапські краї. З пасажирськими потягами схема працює така сама. Фірштейн? Якщо відштовхуватися від вашої думки, виникає запитання: навіщо було вугілля з наших шахт везти в кацапстан, для того щоб знову його ввезти в Україну? А відповідь може бути лише одна: це може бути лише вугілля з даунбасу. P.S. Якщо на станцію Харків заїде потяг з вугіллям, з боку кацапстану, на електровозі якого буде написано "ДЕПО БЕЛГОРОД", яка вірогідність того, що це вугілля з львівських шахт, як Ви вважаєте?
Все сходиться. Бариги рулять. Больше половины импорта угля в Украину в первом полугодии завезли из России
Начальник саме якої станції? Даний потяг пройшов через багато станцій: Хутір Михайлівський, Конотоп, Бахмач, Ніжин....Начальник станції в даній ситуації ніхто і звуть його "ніяк".Тому в даній ситуації приписувати сюди начальника якоїсь станції недоречно.
Не дочекаєтесь. Була б у мене можливість - я б перший його на найближчій смереці повісив. P.S. Де ж я перекручую? Я навпаки - відмазав начальників станцій, довівши що вони не мають відношення до цього)))
Семен Семенченко 57 хв · Блокада схеми незаконного збагачення Порошенка - Медведчука в Новоград - Волинському Житомирської області. Репресії проти Руху Визволення. View: https://www.facebook.com/dostali.hvatit/videos/1722169191151181/ Семен Семенченко 48 хв · 2 ЧАСТИНА. Блокада схеми незаконного збагачення Порошенка - Медведчука в Новоград - Волинському Житомирської області. Репресії проти Руху Визволення. View: https://www.facebook.com/dostali.hvatit/videos/1722178004483633/
Семен Семенченко 16 год · Іноді краще жувати, ніж говорити. Гройсман назвав Блокаду торгівлі з окупантами "злочином проти держави". Прем'єр міністр України заявляє що "не має достатніх важелів впливу для покарання ініціаторів Блокади а інакше він би обов'язково б це зробив би" ) Громадянин Гройсман! Ви маєте достатньо важелів (як і будь-який громадянин України). Зверніться із заявою в прокуратуру і СБУ нехай розслідують. Чого ви ЗА РIK цього не зробили? Я навіть скажу на кого подавати заяву: 1) На генерального прокурора Юрія Луценка, який будучи головою фракції БПП у 2015 році закликав почати Блокаду http://bit.ly/2mmbDTd 2) На секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, який в грудні 2016 року закликав почати Блокаду Турчинов выступил за полную блокаду Донбасса 3) На заступника міністра у справах окупованих територій Г. Тука, який у січнi 2016 закликав почати Блокаду. http://bit.ly/2EAUrkq 4) На президента України Порошенка, який у березні 2017 року Указом легалізував Блокаду торгівлі з окупантами де- юре. Ми з Штаб блокади торгівлі з окупантами всього лише реально зробили те, на чому роками піарилися вищевказані особи. І гроші від Ахметова і Путіна за зміну своєї позиції ми не отримували, бо ми її не змінювали. І брехати про збитки не треба. Не плутайте свою кишеню з державною. До втрати вашого прибутку від торгівлі на крові українці не мають ніякого відношення. Загалом вам, пане Гройсман, краще жувати ніж говорити. Тим більше про інтереси нашої Держави.