Такі як Ви і Мих зводите всю ідею блокади до кількох неоднозначних осіб. А інших Ви свідомо не помічаєте? Тоді я Вам покажу на прикладі: Анатолій Виногродський
Саме ці особи влаштували найбільший піар своїх пик на всю країну, в той час як інші люди просто мовчки робили свою справу і не хизувалися, на відміну від них. Прийшли, насрали і пішли - це саме про них. А тепер їм хоч трава не рости. Шо там, як там - їм по барабану. Собі рекламу вони вже зробили. А на наступних виборах вони будуть знову рвати на собі сорочки, бити себе в груди, обсирати інших і волати які вони патріоти, бо вони були на блокаді і крутитимуть ролики, які вони встигли назнімати свого часу (в т.ч. і в нас в Конотопі). У декого до наступних виборів вже морда в камеру не влізе... А справжні патріоти будуть продовжувати мовчки, зціпивши зуби, нести свою службу і класти свої голови
Бачите, Консуе́ло Вела́скес То́ррес, попри все творила далі добро - хорошу музику. А Парасюк, вигукнувши фразу став звичайним безкорисним популістом, на жаль. Але і це дрібниці, гірше те, що народ любить популістів і граблі.
Парасюк, Семенченко якщо щось роблять, то за гроші. Неважливо яку справу. Вони не мають ніякого відношення до патріотизму і їхні бригади стоять там для того, щоб зібрати мзду, а не тому що хтось там торгує з кацапами. Запамятайте це.
Йой, що ви кажете. Гроші якраз люблять тишу. Якби справа була тільки в грошах - то брали би мзду за пропуск та і усе. А коли не пропускати, то хто тобі що дасть. За що?? Мені не подобається Семенченко, але це ви занадто. Вас заносить часом.
Годину тому спілкувався з хлопом з нашого будинку. Працює на одному з наших заводів, який входить до концерну "УКРОБОРОНПРОМ" - завод "АВІАКОН". Я теж там частенько буваю (вчора був). Так от...перед заводом виникло питання купівлі станків. І вгадайте чиї станки завод буде закуповувати? Правильно - кацапські. Я в нього запитую: - А як же заборона щодо підтримки агресора? - Дик ми будемо закуповувати ці станки В УКРАЇНІ. У ОФІЦІЙНОГО ПРЕДСТАВНИКА. Тобто закуповувати напряму в кацапстані не мона. А у фірми-прокладки, яка є офіційним представником - будь ласка. Цікаво, а на кого ця фірмочка зареєстрована? І найцікавіше - яким чином станки з кацапії потрапляють до цього самого офіційного представника? У нас же блокада... Тому в черговий раз повторюся - все, що це "тріо мареничі" крутило з блокадою - ПО-КА-ЗУ-ХА. Звичайні три 3,14здоболи - ні більше, ні менше... P.S. Один зі станків будуть брать у білорусів. Бо наш лубенський завод занадто зажрався. Спочатку хотіли 90 тисяч, а тепер вже 160... Після підрахунків виявилося, що нашому заводу дешевше обійдеться закупити цей станок у сябрів, включаючи розмитнення, перевезення і т.д. і т.п. А Лубни нехай тепер )(рін смокчуть
Блокада повинна була вскрити те таємне, що стає явним - вона це зробила. А закрити всі входи-виходи з України до ЛДНР, тобто всі жд та автотраси - ви як вважаєте - то реально? Скільки народу треба, ну я не знаю, що це за наївність. Отож, показуха - показали, що стояло за формулою "Роттердам-плюс", а стояв вугольок з ЛДНР. Та і крім цього торгівлі з ЛДНР поклали край. Розголос! А станки з кацапії - так дивіться, дядю, офіційну статистику - в нас з Рашею торгівля є, офіційно, хоча об'єми далеко не ті, що були. Пошукайте інформацію і більше не дивуйтеся. Воєнна продукція, звичайно, не продається.
Ну так все просто: для камер пару зупинили, а потім платиш мзду і прошу дуже. Офориляють рєшалу, типу чоловіка, що домовляється з клієнтами. Вам подобається Семенченко? Це ж аферист вищої категорії. Військове звання собі присвоїв, тіпа воював. Кредити не повернув, в розшуку був, через що прізвище поміняв. Ну а потім почав любити Україну. Вигідно, бо став депутатом. Почитайте його біографіюіпобачите, чи мене заносить. Самий натуральний аферист. Суд позбавив його майора, але то лише епізод його життя.
тепер буде з США і я не проти. Але наперед попрошу: давайте не будемо плакати через підняття тарифів на електрику. Ми це робимо свідомо, щоб не кормити кацапів, ок?
Ок. Результат? Що в тому позитивного? Перестав Пісний красти? Відмовися від маєтків? Який результат того копання в вухо? Лише один: пропіарив Парасюк сам себе і більше нічого.
Що ви кажете?Хіба кацапів? А не Захарченка з Плотницьким? Та ще тих, невідомих, хто різницю по кишеням розпихує. А нам "роттердам плюс". Не плачьте за тарифи! Тому і земельну реформу страшно починати. Зразу "роттердам плюс" згадується.
Пані, ви заладили про Ротердам+, ніби читали договір, знаєте міжнародні правила торгівлі, бачили договір логістики і т.д. Я розумію, "хлопці з окопів" в образі Семенченка розповіли. Для нормальної людини це рівень ОБС - не більше. Повірте, освіти у них нема, в школу ходили через раз. Бюсь об заклад, вони двоє навіть правильно рахунок не випишуть на голандську фірму. ТЕЦи, які використовують вугілля - в приватних руках. Кожен приватник сам має повне право вирішувати де йому брати сировину, якщо нема якигось заборон з сторони влади. Так що це все більше змахує на потрясіння повітря, а не на реальні речі. Вся енергетика, дякуючи Кучмі та зеку перейшла у приватну власність, що до ТЕС. А ви намагаєтесь втиснути зловживання. Зловживання є лише у державних структурах, а приватник ніколи не буде зловживати проти себе. ТЕС - приватна генеруюча компанія. Обленерги - теж приватні структури. Ніхто сам себе намахувати не буде, навіть якщо це невигідно державі. Ситуація тут значно простіша. Бєня вирішив насолити Ахмєтову - от і вся казка. А ви тут про Ротердам + розповідаєте. Парасюк - з УКРОПУ, а УКРОП фінансується Коломойським. Взяв Вова філки, гукнув Семена і під гаслом "ні торгівлі на крові" організували блокаду, а лекторату кинули мульку про Ротердам+ і всяку різню фігню.