Печатка диявола. Продавший душу не стане ангелом. А всієї "діяльності" пшик - поступити і кинути навчання. Щоби срочку не служити і вишку мати, багато хто так робив.
Irina Marushkina поширила link у спільноті: Львівська політика. 25 хв. · А де Парасюк? #депарасюк Львівські активісти закликають Семенченка долучитися до акцій проти Alfa Jazz Fest Львівські активісти закликають народного депутата Семена Семенченка долучитися до акцій протесту проти проведення у Львові Alfa Jazz Fest, який… zik.ua
Гройся жжот Прем’єр-міністр про блокаду Донбасу: Автори блокади перенаправили мільярди з українського бюджету в російський
Бреше Якщо б це була правда, то всякі там СБУ, РНБО, МВС і Юра-Прокурор зобов"язані притягнути авторів Блокади до відповідальності. Цього нема. Чому? а) бо Гройся бреше б) бо бариги бояться в) бо і Гройся бреше і бариги бояться
View: https://www.youtube.com/watch?v=JA1ExlPoj2w кацап від Самопомочі робить блокаду. ІгорМ, а де останні вісті з блокади?
Ну і де ці срані блокадники? На днях сиджу в електричці в Кінітіпі і спостерігаю, як на іншу сторону платформи підійшов вантажний потяг з кацапстану. Електровоз - брянський. Всі вагони в составі - РЖД. У вагонах ВУГІЛЛЯ, ДОБРИВА, кілька вагонів з деревом. Що було в цистернах - не знаю. Агов, патріоти срані - де ж ви?
Я українець. Але на відміну від декого, я не рву на собі рубаху перед камерами і не влаштовую показуху на всю країну з патріотичними гаслами і з вішанням макаронів на вуха.
Якщо Ви українець, то Вам має бути не все одно, що наша влада, обдурюючи свій народ(Порошенко і Гройсман підтримали блокаду!), продовжує торгувати з ворогом. І в цей час, щодня гинуть наші хлопці. Навіщо рвати на собі "рубаху"? Просто організуйте людей, протестуйте, вимагайте, щоб припинилося порушення закону. А так Ви просто мовчазний співучасник злочину. А якщо так, то не маєте права обзивати людей, які це робили за Вас. І блокаду організували, і ворога на фронті били.
Скількох ворогів на фронті особисто вбили Парасюк і Соболєв? Так отож... Вся ця показуха, яку влаштували дані особи, є не більше ніж показухою. От і все. Я про це казав з самого початку. І дані особи Парсюк, Соболєв, Семенченко підпадають під категорію саме СРАНИХ ПАТРІОТІВ. Їхній патріотизм ложки лайна не вартий
Консуе́ло Вела́скес То́ррес - мексиканська піаністка, композитор. Прожила більше 80 років. Написала багато творів. Але, більшість її творів відомі вузькому колу знавців. А всесвітньо відомою стала завдяки тим, що написала пісню "Бесаме мучо", коли їй не було ще й 16 років. Так само й Парасюк гідний поваги й визнання виключно за те, що з трибуни Майдану виголосив кілька слів, від яких обкакалися ті, що вважали себе чи не богами. На Майдані були мільйони людей, але це зробив саме Парасюк і ніхто інший.