Прес-конференція: "Наступний крок Блокади: перекриття поставок товарів з РФ залізничними шляхами" View: https://youtu.be/ltibIisSmPc
Цікава ситуація складається, як на мене. Трудяги і супер патрійоти Семенченко та Соболєв з Самопомочі блокують блокаду на крові, а їх шеф по партії А. Садовий готує російський фест джас у Львові. Класна та партія Самопоміч. Де платять, там вона сама собі і допомагає. Джас на смітті - то вам не торгівля на крові. Ну й взагалі, любителі Самопомочі, ви білєтікі купілі? Обявлєніце ніже по тексту, пряма с руского сайта: Известны даты Alfa Jazz Fest 2017 | AlfaJazz наслаждайтєсь і вєрьтє в Самопомощь. Приівєт с Арбата, хахли!
Цікаво... тепер виходить, що Семенченко, Соболєв і Вова, що дав в вухо Пісному - теж співпрацюють з ФСБ.
Нє, ну чесно. Ця рожа ніяк не асоціюється з українським патріотом. З Плотніцким, Захарченко - так. Я б його попросив 2-й куплет гімну України прочитати - загнувбися б. ГеБешна рожа у нього.
@Мих, ви в люстерко коли останній раз дивилися? З ким асоціюється ваша рожа? А той пан За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (26.2.2015). І там, де був він, ви би запросто обісралися на першій хвилині
Я ше знаю такого - Семенченко з Самопомочі. Той теж воював, аж огого! І рожа, як ви кажете, у нього не менша, ніж у того типа. Вони там на блокаді не зле харчуються, видно є за що. І казки розповідають, як вони перемогли СБУ у контрабанді. Не знаю на кого то розраховано. Ну а про визволених полонених шось промовчав... видно, просто вішав раніше макарони. Ви там знаєте....