Приймається все там, де є бабло. Вовочка думаєте, за зарплату у норвезькому ресторані блокадує? Головне, що є лохи, які підтримують його дії і ті, які платять за ті ж дії.
Бла-бла-бла... У БПП завжди на думці одне і всіх міряють по собі А Парасюк в Норвегії у відрядженні Так що ви, @Мих, тоже платите за ті ж його дії View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1302188663182235&set=a.380896298644814.78458.100001733418697&type=3&theater
@Мих, а от як ви вважаєте, у кого більше інтелекту - у вас, чи у Вови? /якщо ви наважитеся дати відповідь, то, будьте добрі, обґрунтуйте свою думку/
А ви часто отут на форумі порівнюєте себе з кимось? Але я знаю чим Вова займався до своєї популярності і знаю, що у нього немає освіти. Але навіть якщо відкинути все це, бачимо його поступки і виступи. Особливо сподобався сюжет, як Вова бив невинні двері чиєїсь автівки. То була вершина інтелекту і дуже показово. Тому, Вова ніколи не буде самостійним політиком. Шістка і не більше.
Іван Васьков дописав у 2 групах. Vasyl Krutchak з Василем Крутчаком. 4 год. · Максим Іваніщев член партії Міхеіла Саакашвілі "Рух нових сил", веде бізнес в Криму та підтримує зв'язок з Аксьоновим. Блокадисти....
@Мих, невірно формулюєте. У Вови немає ДИПЛОМУ. Погодьтеся, що Ви в своєму житті бачили не одну людину з дипломом чи, навіть, кількома дипломами. Але дипломи ці тим людям освіти ніфіка не додали.
Якщо людина, скажімо, має диплом, але все життя в гаражі ремонтує авто, то ясне діло, диплому йому непотрібно. Але якщо людина збирається будувати країну, генерувати закони, формувати економіку.... то без освіти ніяк. Вова до того, як стати відомим просаджував гроші на азартних іграх.
Янголів нема. Є грішники, які попри все здобували хоть якусь освіту. А були досить освічені, наприклад, Ігор Юхновський.
Поки Володя по закордонах гуляє Андрій ДзиндзяСтежити 2 год. · Знайшов офіс Парасюка у Львові. Скромненько — 250 квадратів у новому бізнес-центрі =) І автівки прикольні: номера-двійники, перебитий vin-код, фольцваген, який став причепом... #ГолубСизокрилий Нерозмитнені авто і дорогий офіс Парасюка | rozgolos.info Нардеп Парасюк орендує офіс у бізнес-центрі «Легенда-Клас» у Львові і їздить на нерозмитненому перефарбованому броньовику з перебитим… ROZGOLOS.INFO
@Мих, а чи є то всьо, шо написав Андрій Дзиндзя про Парасюка, протизаконним? І ще скажіть, будьте добрі, чи можна вірити тотому Андрій Дзиндзя?