Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мене намахують? о_О
    З чого це ви вирішили? :scratch_one-s_head:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви та рЕвно пишите з штабу Блокади цитати, виступи Насінника.... Значить вірите, нє?

3. ІгорМ

@Мих, я також рЕвно пишу цитати з Гросі і Потрошенка, але ж це не значить, шо я їм вірю, шо нє? ;)

А "Блокаду торгівлі з окупантами" я підтримую, бо вона робить те, з чим я погоджуюся.

Ну а вашого допису про Палких прихильниць блокади я навіть не читав, бо прихильниць багато, а я один і мене на всіх не вистарчить :)

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А-а-а, ну це зовсім інша справа, так і кажіть, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Военная прокуратура расследует куда пропали сведения о судимости мошенника Семена Семенченко
    апреля 3, 2016

Главная военная прокуратура начала расследование обстоятельств незаконного вмешательства в оперативно-справочную картотеку МВД Украины, которое было совершено с целью сокрытия и изъятия сведений о бывшей судимости нынешнего народного депутата Семена Семенченко, свидетельствует постановление следственного судьи Печерского районного суда Киева от 17 марта 2016 года.

Об этом сообщает Национальное бюро расследований Украины.

Главная военная прокуратура также расследует дело против депутата от «Самопомочи» Семена Семенченко (Константина Гришина) о незаконном получении воинского звания.

В ходе досудебного расследования установлено, что 13 августа 2015 года должностными лицами Вышгородского районного военного комиссариата Киевской области составлен и выдан заведомо ложный официальный документ, а именно: временное удостоверение офицера запаса гражданину Семенченко.

Прокуратура заявляет, что народный депутат в августе 2014 года использовал заведомо поддельные документы, в частности временное удостоверение офицера запаса на свое имя путем предоставления их должностным лицам воинской части №3027 для принятия его на военную службу в военном резерве.

Главный военный прокурор Украины Анатолий Матиос заявил, что следственные действия, которые ведет Главная военная прокуратура в отношении народного депутата Семена Семенченко, являются объективными и законными.

1 122 переглядів

Поділитися

К

6. ІгорМ

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось кому підтакуівли любітєлі блокади:

Олександр Фесенко з Alexander Fesenko.
    2 год ·
    В прошлом убийцы Вороненкова всплыл Семенченко
    http://www.segodnya.ua/…/v-proshlom-ubiycy-voronenkova-vspl…

В прошлом убийцы Вороненкова всплыл Семенченко
    Командир батальона "Донбасс" Вячеслав Власенко сообщает, что Павла Паршова, который 23 марта застрелил российского экс-депутата Дениса…
    SEGODNYA.UA

8. ІгорМ

В ФБ Семенченко про це вже вчора чи позавчора сам написав ;)

Останнє редагування: 25 бер 2017
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Послухав інтерв'ю цього дядька,він бувший високопоставлений кагебіст, зараз живе в Америці (може вже і помер) і дулі крутить на росію. Інтерв'ю старе, ше 2012 рік, але є кілька моментів

View: https://youtu.be/Joaat2KzCLk

1. Хуйлостан зробить все щоб з України не вийшло другої Прибалтики
    2. В Україні агентів КГБ ще більше ніж на росії, і їх повно в усіх партіях і у всіх організаціях.
    А тепер питання, якщо в мене агенти у всіх партіях і організаціях і я хочу організувати срач що я маю робити? Мабуть просто достатньо напустити одних своїх агентів на інших, і нехай обзивають один одного агентами кремля :))). Хай націоналісти воюють з ментами, СБУшники з ПС, Свобода з Садовим, Садовий з Порошенком

10. ІгорМ

Блокада будет продолжена, несмотря на решение СНБО о прекращении торговли с оккупированным Донбассом - штаб блокады
    Штаб блокады торговли с оккупантами намерен продолжать свою деятельность, несмотря на решение СНБО о прекращении грузовых перевозок с "ДНР" и "ЛНР". Такое решение приняли участники блокады на конференции, которую они провели на редуте в Бахмуте, - сообщает корреспондент "ОстроВа".

В конференции приняли участие народные депутаты Семен Семенченко, Егор Соболев и Тарас Пастух.

"Решение СНБО никто не даст отменить… Останавливаться уже нельзя", - заявил Семен Семенченко.

Штаб намерен продолжать свою деятельность, требуя освобождения пленных и прекращения торговли с оккупированной территорией.

Участники конференции констатировали, что остаются контрабандные пути с "ДНР" и "ЛНР", которые необходимо перекрывать . Планируется, что будут созданы мобильные группы и мобильные экипажи, которые будут "выявлять потоки и тех, кто крышует контрабанду".

"Вопрос освобождения наших парней не решен. Мы пока не можем повернуться и уехать домой… Решение СНБО призвано выпустить пар у общества. Нам нужно решить: "Мы продолжаем работу?", - риторически спросил Тарас Пастух у участников конференции, зафиксировав таким образом решение о продолжении блокады.

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не переживай так - хватить всім, ще й закопають))) Не зітреться

• Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

"Здесь будет "Бахмутская Сечь". Как устроена блокада

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пане @Мих, цікаво, при чому тут Блокада?
    Ну, є такий собі Парасюк Володя, але не будемо вважати, що він - аж такий видатний політик особистість, що зміг організувати в кількох місцях залізничну блокаду, та ще й так, що аж ціла РНБО пішла у нього на поводу.
    Ви щодня привертаєте своїми дописами увагу до Парасюка, намагаючись довести, що він - ніхто.
    Давайте погодимось, що Парасюк - ніхто, і не будемо йому більше приділяти уваги у темі про Блокаду.

15. ІгорМ

Во, @Мих десь там раніше так відповідально казав, що переробити ТЕЦ/ТЕС на газове вугілля то страшна проблема.

Нічого подібного, У ТОВ "Котлотурбопром" (Харків), який бере участь в проекті перекладу ТЕС на новий вид вугілля, повідомили, що блок №2 Зміївської ТЕС (Харківська обл.) планується ввести в експлуатацію 1 вересня 2017 року, блок №5 - 15 жовтень 2017 року. Вартість проекту - 204,4 млн.грн.

Ну а далі наберуться досвіду, і буде ще скоріше, шо нє?

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Заходжу нині в ганделик, а алькоголіки обговорюють в скільки обійдеться переробка електростанцій "на наше вуглЄ" :mocking:, і організацію ремонту переїзду на с.Острів "німці би зрубили сконше і дешевше ніж наші халамидники, тілько ходть одини за одним, а робити нема кому". Третє питання було зашо випити "бу писати не хоче" :mocking:.
    Експертне середовище :pardon:

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. ІгорМ

@Hyligan, я не пойму - ви шо, відносите Миха до таких експертів?:scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 29 бер 2017
    • Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та при чому тут досвід? Ці речі всім спеціалістам відомі. От ви кажете - Зміївсяка ТЕЦ. Яка її потужність? Яке обладнання стояло до того? Якщо старе - чому б ні? А якщо нове? А якщо завтра звільнемо територію що робити тоді? Возити вугля зі Львова, коли воно поряд? Переобладнювати зворотньо?

Питань багато. Їх повинні вирішувати ті, хто відповідає за всю ту господарку разом з спеціалістами, економістами, а не Парасюк з Соблєвим і Семенченком і тими хлопами, що називають себе ветеранами АТО і блокують поїзди. Я так думаю.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мих не спеціаліст у цьому, але на крайняк Мих поставляв на ТЕЦи багато різних комплектуючих, багато спілкувався з спеціалістами і краєм ока бачив процес перетворення вугля в електрику.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вся блокада побудована на уми такого експертного середовища. АТО продовжується, блокада триває, крові менше не стало, жодного поленого не випустили, один бзд.ш.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)