Во, ше про Парасюків Parasiuk Volodymyr 9 березень · Пам'ятаєш, коли я народився ви з татом приїхали в пологовий будинок. Вже з перших днів мого життя ти була поруч. Ми з тобою ходили в різні школи, але тубмочка в нас була одна на двох. З тобою я поступав в університет і з тобою здавав в ньому сесії. Ми разом їздили на табори і разом патріотично виховувались. Ми пройшли Майдан і відчули, що таке війна. Ми були на блокаді Криму і зараз на торгівельній блокаді. А пам'ятаєш Іловайськ? Ти боролась за мене кожної хвилини і ніколи не здавалась. Ми час від часу сперичаємось і деколи навіть можемо посваритись. Але свого життя я без тебе не уявляю. Не знаю, яку нам Бог завтра вибере дорогу, але знаю точно, що по ній ми підемо разом. З Днем Народження, дорога Іринко!
Дивився раніше. Якщо людина добрий хірург, то це не означає, що вона добрий політик. Переконався, не можна в політиці довіряти людям, які є фахівцями в іншій галузі. Так, вони можуть бути хорошими політиками, але то далеко не гарантія. Кузьма - непоганий співак. Хто сперечається? Але він, на відміну від Павліка, в якого була фінансова криза, пішов співати на підтримку Януковича. Кузьма критикував президента, владу, але Януковича і ПР - ніколи. Можливо саме тому йому до вподоби Парасюк, а може просто зьома і тому.
По вашому виходить, що не обов"язково може бути добрим політиком барига, який побудував багато собачих будок. А ви берете і кажете...
View: https://www.facebook.com/shtab.blokady/photos/a.1763949103930903.1073741828.1762771987381948/1818435328482280/?type=3&theater
А я не зовсім. Для того, щоб стати тим, ким хочеш, потрібно бути до того готовим. А це висока свідомість і згуртованість, військова потужність. Нажаль, ми в цьому далекі. Тому мусимо враховувати політичні течії у світі. Скажімо, США може вижити без НАТО, а Литва - ні, чи навіть Польща. Якщо світ закриє очі на Україну, ми тут ще будемо завойовані москалями. Такі реалії.
Што за поражєнчєскіє настроєнія? З такім главнокомандующім, как Порошенко, нікакой москаль нє страшєн! А якщо серйозно, то не будемо ніколи завойовані. Особливо зараз. Армії по силі порівняні, а ядерну зброю Москва не застосує. Дуже багато доведеться москалів положити, щоб спробувати завоювати.
А їм на це насрать. Мільйоном менше-мільйоном більше покладуть... У москалів людське життя ніколи не цінувалося - баби єсчо нарожают. Навряд. Скільки, наприклад, на сьогоднішній день підводних човнів має кацапстан і Україна?
Ми зриваємось на оффтоп. І куди вони тими підводними човнами допливуть? Стрілятимуть з човнів по суші? Так багато навбивають? Он на Донбасі щодня з танків і градів стріляють, а зведення: одни-два вбитих, кілька поранених. Щоб перемогти противника, потрібно переміщатись по суші. А протидіяти на суші Україна цілком в змозі.