Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рагулізм недоторканий....

• Смішно Смішно x 2
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Во, ше про Парасюків

Parasiuk Volodymyr
    9 березень ·

Пам'ятаєш, коли я народився ви з татом приїхали в пологовий будинок. Вже з перших днів мого життя ти була поруч. Ми з тобою ходили в різні школи, але тубмочка в нас була одна на двох. З тобою я поступав в університет і з тобою здавав в ньому сесії. Ми разом їздили на табори і разом патріотично виховувались. Ми пройшли Майдан і відчули, що таке війна. Ми були на блокаді Криму і зараз на торгівельній блокаді. А пам'ятаєш Іловайськ? Ти боролась за мене кожної хвилини і ніколи не здавалась. Ми час від часу сперичаємось і деколи навіть можемо посваритись. Але свого життя я без тебе не уявляю.

Не знаю, яку нам Бог завтра вибере дорогу, але знаю точно, що по ній ми підемо разом.

З Днем Народження, дорога Іринко!
    [​IMG][​IMG]

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Патріот сраний з москальським автоматом

4. ІгорМ

5. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Постим фотки?

Вкладення:

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  7. ІгорМ

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивився раніше.

Якщо людина добрий хірург, то це не означає, що вона добрий політик. Переконався, не можна в політиці довіряти людям, які є фахівцями в іншій галузі. Так, вони можуть бути хорошими політиками, але то далеко не гарантія.

Кузьма - непоганий співак. Хто сперечається?
    Але він, на відміну від Павліка, в якого була фінансова криза, пішов співати на підтримку Януковича. Кузьма критикував президента, владу, але Януковича і ПР - ніколи. Можливо саме тому йому до вподоби Парасюк, а може просто зьома і тому.

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Кузьма?! Невже справді? о_О

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так. Він потім вибачався, та все ж...

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Google

12. ІгорМ

По вашому виходить, що не обов"язково може бути добрим політиком барига, який побудував багато собачих будок.
    А ви берете і кажете... :)

Останнє редагування: 19 бер 2017
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

14. Latana Royal

Тут я з ним повністю погоджуюсь

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я не зовсім. Для того, щоб стати тим, ким хочеш, потрібно бути до того готовим. А це висока свідомість і згуртованість, військова потужність. Нажаль, ми в цьому далекі.
    Тому мусимо враховувати політичні течії у світі. Скажімо, США може вижити без НАТО, а Литва - ні, чи навіть Польща. Якщо світ закриє очі на Україну, ми тут ще будемо завойовані москалями. Такі реалії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Што за поражєнчєскіє настроєнія? З такім главнокомандующім, как Порошенко, нікакой москаль нє страшєн!

А якщо серйозно, то не будемо ніколи завойовані. Особливо зараз. Армії по силі порівняні, а ядерну зброю Москва не застосує.
    Дуже багато доведеться москалів положити, щоб спробувати завоювати.

17. Capitoshechka

А їм на це насрать. Мільйоном менше-мільйоном більше покладуть... У москалів людське життя ніколи не цінувалося - баби єсчо нарожают.

Навряд. Скільки, наприклад, на сьогоднішній день підводних човнів має кацапстан і Україна?

18. Latana Royal

ага, підводні човни в степах України :))) дуже корисна річ, особливо на кордонах з кацапстаном

19. Capitoshechka

Ви забули, що у кацапів є вихід в Чорне море, так само як і в нас

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ми зриваємось на оффтоп.
    І куди вони тими підводними човнами допливуть?
    Стрілятимуть з човнів по суші?
    Так багато навбивають?
    Он на Донбасі щодня з танків і градів стріляють, а зведення: одни-два вбитих, кілька поранених.
    Щоб перемогти противника, потрібно переміщатись по суші. А протидіяти на суші Україна цілком в змозі.

а де твій аватар? :)