Москалі також мовчали, коли починаючи з 1951-го року сиділи на "біндєрафском газє." Як так, так бандерівці херові, а як газ від них у масквабад тягнути - так і нічого...
Ті самі податки, які вивертають з моєї зарплатні. І з зарплатні інших мільонів громадян... Пан Мих вкурсі, які податки утримуються із зарплатні кожного українця, який працює? Я не маю ніякого відношення до державної установи.
в нашій країні їх також багато хто не сплачує А потім виходить так: Кто работал і труділся - Тот давно 3,14здой накрился. А кто на работу )(уй ложил - Тот до пєнсіі дожил. І як показує практика, хто не робив і не платив маю пенсію ще більшу, ніж в тих хто пахав і платив
А чому Ви пропонуєте тим, хто голосуватиме за Саакашвілі, голосувати за тих людей? І потім, ще до виборів далеко. Може, ще Порошенко виправиться.
Так Росія також свого часу "вмирала" від санкцій. Зараз - подихає по-справжньому. У мене звичка наводити аналогії. Інколи - не зовсім вдалі. Коли Ви думаєте, що бойовикам не гикнеться від блокади, так ще мало часу пройшло. От вони і хорохоряться. З Росією разом. А аналогія - в вульгарному анекдоті. Заходить дівчина в тролейбус і каже: "Поступіться місцем вагітній жінці" Один дідусь поглянув на неї та й каже: "А по Вас щось не видно". А вона відповідає: "А ти хочеш, старий хрич, щоб на третій день було вже видно?" Зачекаємо трохи, тоді буде видно. Хоча, дотримуюсь думки, що Ахметову повернуть його заводи і пароходи, а Порошенко зніме блокаду (називатимемо для простоти так, адже всім зрозуміло, про що йде мова). І Ахметов знову поповнюватиме в міру можливостей український бюджет.
Я впевнений лише в одному: рано, чи пізно ми всі підемо на цвинтар. А більше я ні в чому не впевнений. От дивіться. Відкриваю правила ЛФ і читаю: А ви кажете про якусь впевненість...
Ну як вам пояснити... НЕМА БЛОКАДИ. Під час Другої світової Ленінград був у блокаді. Люди немали що їсти. Всі дороги були перекриті, місто було оточене. Це є блокада. А якщо магазин з хлібом коло вас закрили, щоб зробити вам блокаду, то ви йдете в сусідній магазин і там купляєте хліб. Можливо спочатку вам буде незручно, але чим довше той магазин буде закритий, то ви звикнете і навіть уваги не будете звертати на те, що він закритий. Тому з часом, лугандонцю буде до дупи ті блокали. Налагодяться звязки з москалями, все устаканеться і вони тим більше не захочуть дивитися на захід. Язик у них той самий, корні - подавно. Такі реалії і жодної політики.
Так кричали свого часу, що "нам побоку їх санкції", навпаки економіка піде в ріст. Зараз (пару місяців тому) Путін заявив, щоб Захід знімав санкції і заплатив за збитки, нанесені економіці Росії.
Я ж оговорив, що маю на увазі не цілковиту блокаду, як в Ленінграді, а тимчасове припинення переміщення вантажів бла-бла-бла, яке для простоти називаємо одним словом - "блокада". Ну, як "центр соціально-психологічної реабілітації дітей, позбавлених батьківського піклування" просто називаємо "притулком". Тому не чіпляйтесь до слів.
Треба в кожному окремому випадку дивитися і думати: кому це вигідно і хто від цього виграє/програє, а не садити бездумно свою дупу на рельсу з чувством великого патрійота.
Це все я чув. Але до подихання ще дуже-дуже далеко. В усякому разі, я його поки що не бачу. А Путін може ще 10 років буде балаболити те саме і вимагати від заходу компенсації.