Для простачків: Сергій Щабельський 15 березень о 13:24 Для тих, хто вважає що "блокадники" перемогли. Прямим текстом: Завдяки спільним зусиллям блокадників та терористів Україна втратила свої підприємства, і це, на жаль, створило абсолютно нову реальність.
Семенченко (Гришин) "слил" в Фейсбук план выхода из Дебальцево Начальник Генерального штаба - главнокомандующий Вооруженных сил Украины Виктор Муженко считает, что выход украинских войск из Дебальцево… TRIDENT-UA.INFO
От би шоколадний ще так вболівав за солдатами (які кожен день гинуть) як за копанками рудої гниди яка паразитує на тілі України.
Смерть - це смерть. А спекуляції -це коли про те нагадують і користуються як аргументом. Якось, діяльність мадам Чорновіл пройшла поза моєю увагою. Та з цього ролику видно, що вона схильна до театралізму й не виключно, що спекуляцій. Манера не відповідати прямо на прямі питання -тільки підтверджує те. А її формулювання і висловоювання провокаційно-двозначні. Мені аж серце защемило, так вона нагадала всю ту мега-виставу із Савченко, що почалася давно і триває досі. Скрипін поводиться нестриманно, згодна, та я його розумію. Бо те ж би її послала, хоч і не схильна лаятися.
Та куди мені до вашого сонцеликого. Це ж він найбільший патріот і піклувальник про всіх. Але до нас на Волинь чомусь сьогодні знову відправляється солдат в домовині. На Сході загинув волинянин - Новини - ВОЛИНСЬКА ПРАВДА - перше волинське незалежне інтернет-видання Але це нічого страшного, терористи віддадуть рудому копанки і далі будемо з ними барижити. Це ж податки в бюджет.
Тільки Волинь? А як ви хотіли відстоювати Україну? За компом? Голосуйте за Янека, або Тимошенко і війни не буде. Буде рабство.
Я і такі як я, в.ч. і @Kewmr. Іншими словами ті, хто працює і сплачує податки (в т.ч. військовий збір). А все оте київське шобло-йобло, ці податки 3,14здить
Та ну.... Я зараз читаю що робиться в Лугандонії. Бойовики просто вмирають від тої блокади. У них ну просто депресія. Скоро почнуть випускати полонених.
Тоді треба перекрити газопровід на Європу, і самим відмовитись від газу і нафти, от це було б серйозно, а то скоріше блокада Ахметова а не окупанта.
Я не пропонував зробити собі боляче, я тільки до того що основна торгівля з окупантом то газ і його транзит, і чомусь про це навіть ультранаціоналісти мовчать.