Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я нічого не хочу казати, але якщо подивитися на цю ситуацію з іншого боку, то штаб робить те саме - порушує права громадян України на вільне пересування територією України, забороняючи громадян виїзд/заїзд в районі Лугандону. Чому штаб має право блокувати, а мусора ні?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пане Миху, черга за Вами!

А то бачите, що робиться...

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

З яких пір це вугілля і тютюн стали громадянами? Тютюн може бути тільки "вєщественним доказательством"

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. Capitoshechka

Тобто, якщо особа їде на території Лугандону і везе, наприклад, 5 блоків цигарок, 10 банок консерви, 3 упаковки памперсів, 15 буханок хліба, а її на блокпосту затримують і не пропускають - це законно. Я правильно зрозумів?
    доказатєльством чого, перепрошую?

Останнє редагування: 12 бер 2017
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Там мусет пасажирські потяги пропускають, хіба нє? :scratch_one-s_head:

6. ІгорМ

@Capitoshechka, якщо хочете, то прослухайте прес-конференцію Гала /кажісь передостанню/, там все сказано про переміщення вантажів фурами, газельками і в сумках

7. Capitoshechka

А хто він такий, щоб вказувати мені, що мені і в якій кількості провозити (проносити) в сумках і в газельках? Пішим я ходом пересуваюсь, газелькою їду, чи на ланосі - хто йому дав право вказувати що мені провозити і в якій кількості? На підставі якого закону він лізе до мене в кишеню?

8. ІгорМ

Ви послухали його виступ?

9. medwedo berlogsoni

Мова йде про тони тютюну, що везеться на Луганську, здається, тютюнову фабрику, сховані в вагонах.
    А "доказатєльства"? Кіно потрібно уважно дивитися. "Зеленый фургон".

View: https://youtu.be/8PnTUSGO0-Q?t=136

10. ІгорМ

Участники блокады Донбасса прибыли в Харьковскую область

View: https://www.facebook.com/100010352140392/videos/412109882477413/

зі

Штаб блокади торгівлі з окупантами
    5 хв ·
    РЕДУТ “ВІЛЬНА УКРАЇНА” У М.КУП'ЯНСЬК ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 12 березня, у місто Куп'янськ виїхала спостережна група Штабу Блокади. Основними завданнями групи є виявлення товарооббігу через прикордонну із країною-агресором Російською Федерацією станцією товарів залізничним шляхом та підготовка місцевості для встановлення редуту.

На станції Куп'янськ було виявлено 3 поїзди із вугіллям, що надійшли із Росії. До великого здивування було виявлено велику кількість проросійсько-налаштованого населення. На місце тимчасової дислокації групи приїхало близько двохста тітушок, близько ста працівників поліції, “космонавтів” та вийшли місцеві жителі-прихильники Добкіна та Кернеса. Спостережну групу Штабу Блокади, яка склалась із двадцятьох бійців Внутрішнього Корпусу Батальйону Донбас і Айдар та Добровольчого Руху ОУН, місцеві жителі Куп'янська зустріли вигуками “майдануті”, “бандерівці”, “фашисти”. Шквал зомбованого обурення з боку місцевих відбувався у кращих традиціях стику 2013-2014 років, що переконує у лише у активній згоді із торгівлею з країною-агресором під час війни.

Оскільки з нещодавних пір поліція Донецької та Луганської областей у незаконний спосіб перешкоджають пересуванню громадян України, що є учасниками Блокади торгівлі на крові, підкріплення Штабу Блокади та активісти фізично не змогли дістатися місця подій. Через переважаючу кількість “тітушок” і поліції та неможливість дістатись місця подій народним депутатам, було прийнято рішення встановити редут у Куп'янську, що вже отримав назву “Вільна Україна”, наступного тижня, заздалегідь заручившись підтримкою патріотів України.

Штаб блокади закликає патріотів, ветеранів та активістів Харківщини, а також журналістів та патріотів з усієї України, підтримати Блокаду торгівлі на крові та надати підтримку редуту “Вільна Україна” наступного тижня, про встановлення якого буде повідомлено заздалегідь.

11. Capitoshechka

І що далі?
    А якщо вагони какао будуть везти у Тростянець, на фабрику, де шоколад "Корона" виробляють? Що тоді? Чим відрізняється Луганськ від Тростянця? Це територія УКРАЇНИ.
    Я душою і серцем розумію, що кисень перекривати лугандону треба. Але для того, щоб не було отаких подвійних стандартів, що нам можна, а ментам не можна, треба зробити всього-навсього одну річ: довести до ладу нормативно-правову базу і прийняти необхідні нормативні документи (або внести зміни в діючі). А для того, щоб це зробити, потрібно не по країні їздити і *балом на камеру торгувати, а виконувати свої прямі обов’язки - працювати в раді. А там, в раді, нехай роблять що хочуть - морди один одному б’ють, яйця в двері вставляють, але результат повинен бути - законодавство в цьому питанні повинно бути доведено до ладу. Інакше все це називається одним словом - беззаконня.
    Що б було з вами, якби ви вийшли на залізничну колію, і перекрили рух потягів у Львові чи Ужгороді? За сраку - і на цугундер... А отим підармонам можна - бо в них недоторканість. От нехай цією недоторканістю свої сраки отам в раді і прикривають один перед одним
    В Харкові москальні завжди вистачало

12. ІгорМ

В Верховній Раді чекають на розгляд і голосування досить хороші закони, але БПП не хочуть їх приймати, тому що тоді не буде звідки набивати кишені.
    От тому декотрі депутати форсують події. Я так розумію, що хтось дуже спішить, бо хоче провести новий переворот, хоче змінити владу в Україні.

13. Capitoshechka

Значить нехай оті добрі молодці "працюють" з БПП. Якими завгодно методами. Нехай тиснуть на них як хочуть - хоч морально, хоч фізично, але закони повинні бути прийняті. Я вже вище писав - хоч яйця в двері нехай їм повставляють, хоч за яйця підвісять. Голки під нігті нехай їм тикають, мурах в печінку нехай їм запускають...Пальці нехай на руках повідрубують і їхніми пальцями голосують. Способів багато

14. ІгорМ

Виглядає так, що оті добрі молодці вибрали самий дієвий спосіб.
    Дивіться, як бариги заскавуліли і в нас, і в лугандоні, і в рашці. Значить все робиться правильно ;)

15. Capitoshechka

Якби він був дієвий, закони вже б давно були прийняті.

16. ІгорМ

Ці закони чекають три роки.
    А блокаді пара-тройка місяців. Так що на все свій час ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Centerer

Centerer Well-Known Member

Ні, не Сьома - Андрій Герус. Вище хтось постив посилання на його статтю про "Ротердам", та ви, бачу, не читали.

Ви вже зовсім якусь дурню постите. Я б ще сказав безглузду, та дурня і так глузду не має. Зрозумійте самі чого я вважаю це дурнею.
    Знаєте, якби я був новачком на форумі я б прийняв вас за троляку. Але ви не троль, ви з тих, хто прийняли "правила" гібридної війни: ось тут ми воюємо, а ось тут торгуємо; війна війною, але моє особисте не чіпайте - чого я маю потерпати?; ми "їх" обрали, от нехай "вони" і думають, на те у "них" і голови більші і т.д. І при цьому демонструєте, що переймаєтеся інтересами держави. І ніяк не хочете збагнути, що у проблемі торгівлі з ОРДЛО немає державних інтересів, а є тільки інтереси зацікавлених груп, котрі задля їх захисту взяли в заручники економічну та соціальну стабільність країни.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Centerer

Centerer Well-Known Member

От блокада і є один з "яких завгодно" методів. Так активна і небайдужа частина суспільства показує владі в якому напрямі тій треба діяти. В країнах сталої демократії для цього досить публікацій у ЗМІ. А оскільки у нас на зауваження медіа влада не реагує, то й доводиться вдаватися до більш радикальних засобів. А різати пальці "не наш метод". То дирівці з лугандонцями практикують.

19. ІгорМ

20. prius

prius Well-Known Member

Однотуровий показав своє справжнє рило

а де твій аватар? :)