Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось тут кричав про Львівське вугілля.... Маємо трагедію. Слава патрійотам.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ІгореМ, бачу Сємйон став ваш ідейним натхненником.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Centerer

Centerer Well-Known Member

4. Centerer

Centerer Well-Known Member

А я цього Палія мав за розумну людину. Та про слабкі місця української енергетики не знали тільки ми, пересічні, та експерти як ось цей Палій. А влада три роки займалася тільки тим, що приховувала від Путіна слабкі місця, ніж робити щось для їхнього підсилення. ))) А блокувальники видали держтаємницю! От баран, так баран! Та його самого треба нагородити орденом дурня та ще й підвладного сраколиза.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Я щось ніхудожника не розумію. То хтось скомуніздив ак в Миха? Що то раптом його так тОркнуло? )))) Виглядає ніби у владу подався?

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся. Та на кожному українському підприємстві - не менше 5 відсотків тих, хто в курсі справи, і хто інформує Росію.
    Чи є таємницею, скільки вугілля (газу, мазуту) потрібно стандартній радянській ТЕЦ?
    А залякування відключенням, холодом в квартирах - взагалі смішно. Ну, приблизно так, як три роки тому інтернет-бійці лякали українців, що доведеться кізяками грітися. Останнім часом замовкли. Забули, мабуть.

8. ІгорМ

Про те, як себе вести з ОРДЛО гарно сказав Г.Москаль

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ІгорМ

10. ІгорМ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто винуватий? Влада. "Я всьо знаю". "Я люблю повчати".

Ви напевно воювали в АТО і вам було не до того? Нє? Кожен себе відчув гетьманом і спецом у вугіллі, в енергетиці. Кожна бабка і вуйко в кожному селі знають, що вугля шо Вільвові, що в Донецку - одинакове - чорне. Але Амхиєтов не хоче львівського, тому ми бідуємо, а влада ніц не робе.

А до подій в Іловайську наша армія під керівництвом того чиколядового непогано просувалася на схід і ніхто не знав де сі то спинит, нє, вуйку?

А якби відвоювали всю територію, то не тре було би нічого переобладнювати, тоді би с ти кричали, чого даремно гроші тратили на львівське вугілля, коли під носом антрацит, нє?

Але всі вумні після того, як сі вже всьо стало. ВуйкИ, пора гній вивозити на город - то у вас добре сі получає.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти ба... їм здаєсі, шо вони вже воюют, жи на фронті... Скоро учасника будут вимагати....:)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кривавий бізнес

Сьогодні я дуже злий. Тому буду дуже брутальним. Тих, хто бачив шахту лише на картинці, не відрізнить шматок антрациту від штибу, прошу: заткніть пащі, читайте уважно, якщо хочете і думайте, якщо можете. Або самовидалитися – мені все одно.

Павло Правий на 7:44

Павло Правий. Особистий блог: Кривавий бізнес

15. ІгорМ

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще один наслідок блокади на шкоду Україні – Росія підняла ціни на кокс на 37%. Тепер, після того як через блокаду ОРДЛО кокс можна купити тільки в Росії - виробництво металу в Україні стало практично невигідним – інформація від генерального директора заводу «Азовсталь» Енвера Цкитишвілі
    Не важливо розуміли чи не розуміли організатори блокади ці наслідки.
    Якщо зрозуміли – вони зрадники України.
    Якщо не розуміли – вони просто дурні.
    Важливо інше – дії нардепів від Самопомочі завдали реальної шкоди економіці і українцям.

17. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це прогрес, пане ІгорМ.

Ви вже не вкидаєте коментарів неуків з приводу блокади.

Тепер перейшли на коментарі священників, а ще можна перукарів, столярів, музикантів, художників і т.д. Вони, як ніхто інший розбираються в економіці, політиці, стратегії і тактиці.

Заводи вже не повернеш, а вони могли працювати і підтримувати українську економіку. Ну що ж.... поки дураків у нас багато і багато їх наплаву...

маємо те, що маємо.

19. ІгорМ

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаєте коли вони почнуть вимагати, щоб полонених звільнили?

а де твій аватар? :)