Для тих, хто думає так як Мих. Про те, як "вигідна" ОРДЛО і блокада і націоналізація. Устами самих лугандонців. Видео. Капец республикам, конец войне ? Маски сорваны.
А я цього Палія мав за розумну людину. Та про слабкі місця української енергетики не знали тільки ми, пересічні, та експерти як ось цей Палій. А влада три роки займалася тільки тим, що приховувала від Путіна слабкі місця, ніж робити щось для їхнього підсилення. ))) А блокувальники видали держтаємницю! От баран, так баран! Та його самого треба нагородити орденом дурня та ще й підвладного сраколиза.
Я щось ніхудожника не розумію. То хтось скомуніздив ак в Миха? Що то раптом його так тОркнуло? )))) Виглядає ніби у владу подався?
Погоджуюся. Та на кожному українському підприємстві - не менше 5 відсотків тих, хто в курсі справи, і хто інформує Росію. Чи є таємницею, скільки вугілля (газу, мазуту) потрібно стандартній радянській ТЕЦ? А залякування відключенням, холодом в квартирах - взагалі смішно. Ну, приблизно так, як три роки тому інтернет-бійці лякали українців, що доведеться кізяками грітися. Останнім часом замовкли. Забули, мабуть.
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1369739599731940&set=a.276214889084422.63802.100000877390037&type=3&theater
Хто винуватий? Влада. "Я всьо знаю". "Я люблю повчати". Ви напевно воювали в АТО і вам було не до того? Нє? Кожен себе відчув гетьманом і спецом у вугіллі, в енергетиці. Кожна бабка і вуйко в кожному селі знають, що вугля шо Вільвові, що в Донецку - одинакове - чорне. Але Амхиєтов не хоче львівського, тому ми бідуємо, а влада ніц не робе. А до подій в Іловайську наша армія під керівництвом того чиколядового непогано просувалася на схід і ніхто не знав де сі то спинит, нє, вуйку? А якби відвоювали всю територію, то не тре було би нічого переобладнювати, тоді би с ти кричали, чого даремно гроші тратили на львівське вугілля, коли під носом антрацит, нє? Але всі вумні після того, як сі вже всьо стало. ВуйкИ, пора гній вивозити на город - то у вас добре сі получає.
Кривавий бізнес Сьогодні я дуже злий. Тому буду дуже брутальним. Тих, хто бачив шахту лише на картинці, не відрізнить шматок антрациту від штибу, прошу: заткніть пащі, читайте уважно, якщо хочете і думайте, якщо можете. Або самовидалитися – мені все одно. Павло Правий на 7:44 Павло Правий. Особистий блог: Кривавий бізнес
"Як можна торгувати із сатаною!?" Прошу вас уважно слухати кожне слово, Святий Отець із блокпоста звернувся до влади (відео)
Ще один наслідок блокади на шкоду Україні – Росія підняла ціни на кокс на 37%. Тепер, після того як через блокаду ОРДЛО кокс можна купити тільки в Росії - виробництво металу в Україні стало практично невигідним – інформація від генерального директора заводу «Азовсталь» Енвера Цкитишвілі Не важливо розуміли чи не розуміли організатори блокади ці наслідки. Якщо зрозуміли – вони зрадники України. Якщо не розуміли – вони просто дурні. Важливо інше – дії нардепів від Самопомочі завдали реальної шкоди економіці і українцям.
Це прогрес, пане ІгорМ. Ви вже не вкидаєте коментарів неуків з приводу блокади. Тепер перейшли на коментарі священників, а ще можна перукарів, столярів, музикантів, художників і т.д. Вони, як ніхто інший розбираються в економіці, політиці, стратегії і тактиці. Заводи вже не повернеш, а вони могли працювати і підтримувати українську економіку. Ну що ж.... поки дураків у нас багато і багато їх наплаву... маємо те, що маємо.