Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Одним словом, всіх влаштовує Status Quo.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як коли? На місці Парасюка, вже давно б можна було хоча б подати подібний закон у ВР замість піару по ящику.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наприклад. Можете пояснити хто і яким чином гріє на цьому руки?

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви мрієте бути на місці Парасюка?
    За Парасюка проголосувало 56,7% виборців округу (найближчий конкурент набрав лише 10,24% голосів виборців )

@Мих, який відсоток виборців на виборах мали би особисто ви?

6. ІгорМ

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_О

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Миху, по-перше, я написав "на мій погляд". По-друге, це просто аморально, воювати і паралельно торгувати, особливо компонентами зброї. По-третє, не можу зрозуміти чому, наприклад скорочують видобуок вугілля на Волині, а продовжують закуповувати на Добасі у пана Ахметова. Гунчик прокоментував інформацію про скорочення видобутку вугілля на шахтах Волині "Як зауважує Т. Малишевський, дешевше всього закуповувати вугілля або в Росії, або на тимчасово неконтрольованих територіях. Проте цей шлях, на думку експерта, має багато ризиків політичного, корупційного і морального плану. «Купувати вугілля в РФ досить привабливо з точки зору збагачення окремих угрупувань підприємливих чиновників... Купувати вугілля з територій непідконтрольних Україні є дуже сумнівною практикою. Перш за все, не існує ніякої гарантії, що вугілля буде доставлено вчасно чи взагалі доставлено. Окрім високої вірогідності, що вугілля не буде доставлено, його якість також може виявитися далеко не найкращою... Всі ці контакти фінансового характеру тільки підтримують хворобливу уяву сепаратистів про власну самодостатність», – наголошує експерт."
    Таку картину можна побачити не тільки у вугледобувній галузі. Щодо конкретних корупційних схем та призвіщ, то треба дочекатись коли пан Фірташ опиниться у американский кічі та оповість усі подробіці. Повторюю, Миху, це моя особлива думка. Нікому ії не нав'язую. Давно не був на форумі. Привіт усім, хто мене пам'ятає. :bandera:

Останнє редагування: 25 лют 2017
    • Подобається Подобається x 3
  9. ІгорМ

@Мих, так коли б ви приймали цей спеціальний закон? Коли/якщо б були на місці Парасюка?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Але те, що зараз робиться - то не блокада. То просто піар. Організатори блокади замість того, щоб прийняти закон про товарообіг з окупаною територією, піаряться перед камерами.

Тому що вугілля - вугіллю різниця. Вугілля на Донбасі і вугілля на Волині - різне і не взаємозамінне.

Не зовсім так. Вугілля на Донбасі є приватне. ТЕЦ, на які везуться вугілля - теж є приватне. Тому то питання приватників, а не ризиків. А ситуція вчить: неможна стратегічні підприємства продавати у приватні руки, тоді можна керувати процесами.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. ІгорМ

@Мих, в темі про Самопоміч є інфа про тих, хто не хоче прийняти закон про товарообіг з окупаною територією.
    Так що не грішіть, бо скоро ВП ;)

ЗІ
    Пригоди дурнів у країні вугілля

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То Ви не в курсі діалектичного підходу.
    Спочатку - розкриття наявності проблеми.
    Торгівля з сепаратистами - це проблема. Проблема для держави, для народу України.
    Блокада (хай і часткова, як Ви кажете) - це витягування проблеми на світ Божий.
    Далі, коли вже шило в мішку ховати важко, наступає етап "щось із цим треба робити".
    От на цьому етапі і буде внесення законопроектів, і будуть щирі виступи тих, хто вболіває за справу, і нещирі - тих, хто швиденько починає розуміти, куди вітер дує, і тоже починає дути в ту ж дудку, що і щирі.
    І нарешті - прийняття закону про окупацію, про окуповані території, про припинення товаробміну і таке інше.

А якщо проблему не виявляти жодним чином, то той, хто пригрівся на донецькому вугіллі, так і буде роками нишком клепати собі мільйони , а потім злиняє в теплі краї.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

минулого року

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну й що? яке моє діло хто хоче, чи не хоче. Я маю свою думку,нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, але то є робота через одне місце. Все одно потрібен закон. Буде закон - Гройсман мусить його виконувати. Нема закону - піар на "блокаді".

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яке шило? Який мішок? Невже депутати ВР, щоб подати закон, мусять піарний ритуал зробити?

17. ІгорМ

А чо ви його не прийняли?

18. ІгорМ

А чо брешете? ;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy:

• Смішно Смішно x 1
  20. ІгорМ

Чось в мережі спокійно по останньому редуту... :scratch_one-s_head:
    Назва в нього така романтична, а тишина :)

а де твій аватар? :)