Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Далі вірите Садовому? Тоді це просто доля. А проти долі не попреш.:)))

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, уявіть собі ситуацію.

Ви сідаєте в таксі, просите завезти вас в Трускавець.
    Воділа довозить вас до Ашану і каже: "Дальше пішки, бо в мене ліцензія тільки в межах міста"

@Мих, ви тверезі?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читайте закон і протрезвієте і ви.

Насіров немає відношення до дозволів на таксування, то брєд.

А Таксі-Яндексу вистарчить і самого Львова.

• Смішно Смішно x 1
  4. ІгорМ

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрий Васильевич Микуляк
    3 год ·
    #Мельничук
    порвав на шмаття "чотирьох вершників Апокаліпсису" -
    вомбата Насіння, напівбожевільного Коханівського, Володю-Ногу Парасюка та недолюстрованого люстратора Соболєва.

"Навіть не згадали про наших хлоців, які загинули на Майдані"

"Піартесь в інші дні!" - екс-комбат "Айдара" Мельничук жорстко висміяв організаторів так званих "протестів" у Києві (ВІДЕО)
    TRIDENT-UA.INFO

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Потрібно зважити, що краще - мінімум у бюджет чи моральні збитки населенню, що Звягільський і Ахметов досі не сидять?

Я наведу дурний приклад-ілюстрацію: "Так, моя жінка шляється, дома не ночує, але ж і гроші приносить". Це - приблизно те ж саме.
    Коли люди чують, що хтось наживається на війні, хоча щось там від гешефту і в скарбницю крапає, це розгойдує віру у справедливість у цілій Україні, а Ви про десяток тисяч тих, хто без роботи в ОРДЛі залишиться, говорите.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Від себе додам ще дещо. Окрім вищезгаданих дозволів є ще одна дуже важлива штука, до якої Садовий немає ніякого відношення, але без якої таксі-бізнес не організуєш. Ця штука називається ЛІЦЕНЗІЯ. Відповідно до п.24 ст.7 ЗУ "ПРО ЛІЦЕНЗУВАННЯ ВИДІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ" від 02.03.2015 даний вид діяльності підлягає ліцензуванню.
    А відповідно до постанови КМУ № 609 від 05.08.2015 органом, який видає ліцензії на даний вид діяльності - є Укртрансбезпека

• Подобається Подобається x 1
  8. ІгорМ

9. Capitoshechka

От в мене дуже просте питання: а отим 3,14здоболу Сємєчкіну і решті ушльопків слабо перекрити залізницю в Києві? Вже підзатрахали вагони з надписом РЖД. Щодня туди-сюди бігають на кацапстан і з кацапстану. Якого хера буро на той даунбас пертися? У вас же в Києві під боком йде та сама "торгівля на крові" з агресором.
    Вони мені дуже нагадують нашого сраного мера-патріота. Їздив за 30 км від Конотопа до Батурина на московську трасу москальські фури зупиняти. А те, що в нього в місті, прямо з під-носа, з заводу москалі вивозять продукцію військового призначення - на це йому насрать

10. ІгорМ

@Capitoshechka, а чо ви самі не хочете перекрити залізницю в Києві, а чекаєте на отого 3,14здобола Сємєчкіна і решту ушльопків?

• Смішно Смішно x 1
  11. Capitoshechka

@ІгорМ, Я, власне, на них не чекав і не збираюся чекати. Бо я чудово розумію, що вони ніколи цього не зроблять.
    Ну ви самі подумайте: де логіка? Де вона? Навіщо пертися прахом, за кілька сот кілометрів, якщо в тебе під боком, в твоєму місті, знаходиться, можна сказати, найголовніше зло? Паралізуйте його і всі потяги на дільниці україна-кацапстан зупиняться. Чи, може, ви вважаєте, що ці потяги не є "торгівлею на крові"?

12. ІгорМ

Я так зрозумів, що ви на них не чекали і не збираєтеся чекати, бо чудово розумієте, що вони ніколи цього не зроблять. Тому ви самі візьметеся за діло і паралізуєте найголовніше зло і зупините всі потяги на дільниці україна-кацапстан.
    І які у вас успіхи у цій справі?

13. Capitoshechka

Де це я писав, що я САМ візьмуся за діло?

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

А з ким ви хочете взятися?

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, а чому ми не в раю?

Знаєте, притчами легко говорити, коли нема конкретики, а особливо, коли є в хаті тепло, світло, є інтернет і засоби для проживання, а що казати тим військовим, що на лінії фронту і нема тієї ж електрики, тепла і світла?

Знаєте, для мене звязок між фактом торгівлі між Звягільським і Ахмєтовим вугіллям і тим, що терористи перестануть стріляти по наших військах і вбивати, є майже фантастичний. Але коли комусь тре попіаритися, то можна і так.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даєш БЛОКАДУ?!!

Кирилл Сазонов
    21 лютого о 6:42 ·
    Первый пошел? Сумская теплоэлектроцентраль, обеспечивающая теплом большую часть областного центра, из-за нехватки угля антрацитовой группы частично перешла на работу на газе. В Газпроме радостно потирают ладошки в предвкушении...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

http://trident-ua.info/novyny/vijna...zhili-variant-zaversheniya-vojny-na-donbasse/
    Соединенные Штаты предложили Украинскому правительству вариант решения деокупации территории на востоке страны.

Американский аналитический центр Atlantic Council выступил с предложением полностью прервать экономические связи с оккупированными районами Донбасса.

В первую очередь аналитики из США настаивают на прекращении поставок воды, электричества и других ресурсов. Кроме того перейти к полной социальной и экономической блокаде не подконтрольных территорий Донецкой и Луганской областей.

Цель — максимальное усложнение существования жителей незаконных республик и доведение гуманитарной ситуации до критической отметки.

Специалисты Atlantic Council считают, что экономическая блокада позволит вернуть оккупированные Украинские территории. Ограничение и полное прекращение поступления денежных средств вызовет негативное отношение местных жителей к руководству само-провозглашенных республик.

Джерело: Рonomar Daily

• Смішно Смішно x 1
  19. ІгорМ

В Яценюка такого би не було.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для того, щоб відповісти на поставлене Вами мені запитання, спочатку потрібно уточнити, що мається на увазі під словом "рай":
    - благодєнствіє на землі при житті, чи
    - перебування десь на небесах, скажімо, на одній із планет, про які вчора доповіло агенство NASA:
    - чи щось третє, чого ніхто ніколи не бачив, але багато хто вірить, що воно існує.
    Стосовно третього випадку, я не можу дискутувати, бо не можу довести ні існування, ні відсутність цього явища. Справа чистої віри.

Це можна визначити лише практичним шляхом.
    "Пути Господни неисповедимы", або "Чем черт не шутит!", кому що більше подобається.

Мова про піар не йде. Блокують одні, піараться інші.
    Простий приклад: На перший Майдан вийшли прості люди, піарилися у помаранчевих шаликах Михайло Бродський, Кінах, Балога та багато інших.
    Ніхто ж не каже, що через те, що піарилися "сумнівні особи", Майдан повинен був зібрати палатки і розійтися по домівках

Військовим, що знаходяться на лінії розмежування, потрібно сказати, що їм побудують трьохзіркові отелі з жакузі в номерах і теплою підлогою, бо інакше на фронті не буває.

А якщо серйозно, то саме фронтовики і блокують колії, бо бачать, що цій війні в такому вигляді кінця-краю не буде. "Попутчики" швиденько прилаштувались і мають непогані гроші на ситуації, що склалася.

Якщо ж світло-тепло стосується особисто мене, то я - за блокаду. А без світла і тепла, яке періодично пропадатиме, я можу побути, не вперше. Я колись їздив у відрядження зі своєю свічкою, бо в готелі не було світла. Не було також тепла, тому я на ніч вкривався кількома ковдрами (покоївка видавала кожному), а зранку приймав льодяний душ, щоб не смердіти, коли йтиму в організацію.
    Але мені здається, що зараз це - більше страшилки.

а де твій аватар? :)