Миху, це вже смішно. Я навіть не знаю, що казати... Що в тому ганебного з вашої точки зору? Якщо не снідали до того, то хай трохи поснідають. Може, людина з гастритом?) Чи до вбиральні відволікуться під час акції. Чи і там з фотиком будуть за ними ганятися?
Стало цікаво, де @Мих бере інфу для своїх дописів, гугл послав сюди А там цікава стаття про Гройсмана @Мих, дякую. Я її з вашого дозволу в "Гройсмані" запощу
Alexander Fesenko з Олександром Фесенком. 2 год. · Мітингарі під ВР розповіли, що їм організували автобуси - відео ⏯ http://t.5.ua/NRMPcy Мітингарі під ВР розповіли, що їм організували автобуси Активісти, які приїхали з різних областей України, не могли точно… 5.UA|ВІД 5 КАНАЛ
Аво ше цікаво: Андрій Холод поширив світлину від Мій Франківськ в спільноті Львівська політика. Вчора о 21:23 ·
Цинічний Бандера поширює допис від Vasyl Krutchak. 39 хв · ці очіііііі )))) Vasyl Krutchak додав 3 нові світлини — разом з Василем Крутчаком у Верховная рада 12 год · Kyiv, Kiev · Попросив Єгора Соболєва показати сліди від побоїв, які він отримав два дні тому.
А оце схоже на правду, тільки не розумію одного, чого Семенченко не пікетує Ахмєтова, а вчепивсі Гройсмана. Холдинг українського бізнесмена Ріната Ахметова може втрачати щомісяця близько 30 млн доларів через «блокаду Донбасу» #Громадське #новини Бізнес Ахметова втрачатиме $30 млн щомісяця через блокаду Донбасу — Dragon Capital HROMADSKE.UA
Ой, @Мих, ви знову не в ту ду Во шо каже ваш мер View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/1364600643579487
Скажу свою думку стосовно блокади, чи як його Мих називає "часткове перекриття" (ну, може, по-іншому, але "не блокада" - блокада - по замкненій лінії. Отже, антрацит добувається в ОРДЛО, потім їде через підконтрольні Україні території і далі - в Єнакієво, яке також у ОРДЛО. Потім, по бамагах, Ахметов щось там платить. Простеньке дилетантське питання. А чи є такий дурень, який некотрольовано добуває вугілля, неконтрольовано виплавляє сталь ( а як перевіриш, якщо воно все "там"? Хто туди піде і підрахує кількість вугілля і кількість виплавленої сталі?) Ну, звичайно, Ахметов - порядний підприємець, пише, скільки видобуто, скільки виплавлено, ні грама не ховає, платить податки і спить спокійно. А як же інакше? Але я, наприклад, не такий. Я б писав не дійсні цифри, а що-небудь, лише щоб відчепилися, тим більше, що контроль відповідності цифр - реальним матеріальним речам неможливий. Я б у такій обстановці крав по-максимуму. Але в мене немає ні вугілля, ні всяких там слябінгів. Тому я теж сплю спокійно. А Ахметов (підкажіть йому) хай возить вугілля із ОРДЛО в ОРДЛО через Воронеж. Там же мають бути якісь залізничні колії, які проходять не через підконтрольні Україні території? А Європа, яка вимагає припинити напівблокаду, хай виділить Ахметову субсидії. Бабусі у селі отримують субсидії на паливо, хай і Ахметову дадуть. Тільки не з українського бюджету.
Депутати вінницької області звернулися до ВР з проханням підтримати торгову блокаду Ну от, тепер і у них світла не буде
View: https://www.facebook.com/dostali.hvatit/posts/1422605841107519?pnref=story зі View: https://www.facebook.com/100008327974147/videos/1838599673094281/
Цитую: А тепер подумайте на здорову голову: Як таке можливо? Мені самому неподобається Насіров. Але Насіров не може давати дозвіл/не давати дозвіл на таку повсякденну діяльність, як таксування. Ну це просто смішно. Підприємницька діяльність регламентується законом. А Насіров причетний тільки до збору податків. Нвсірову, як і податковій без різниці, чи ти продаєш молоко, чи петрушку, чи ти їздиш на тракторі. Їх цікавлять тільки податки - все! Тому хай Садік не вішає макаронів.
@Мих, чо ви кричите? Я вам представив слова Садового. Якщо маєте чим доказати, що Садовий неправий - буду радий почитати. На даний час я більше вірю Садовому, ніж вам
Хотіла посперичатися, та в в Законі України про перевезення на таксі, від 08.08.13, статті 3 п.3-6 сказано, що дозвіл на таксі видаються виконавчими органами міської влади доя здійснення діяльності лише в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці.
Я зрозумів вашу думку. Давайте просто орієнтуватися простою логікою. Кожна палка має два кінця. Практично не буває такого, що можна зробити щось так, що на 100% все буде так, як ми хочемо і при тому бездоганно. Я розумію, що сьогодні важко порахувати хто скільки вугілля купив і як та скільки проплатив. Я розумію, що крадуть по максимуму, а платять по мінімуму. Крадуть. І то є зле. Якщо ми перекриємо поставку вугілля - красти перестануть. Це плюс. Перестануть платити той мінімум - то є мінус. Жителі не отримають світла і тепла - мінус. Не отримають енергії підприємства - мінус. Якщо електрики не отримають прифронтові міста, отримають електроенергію наші війська, які там стоять? Це питання і я відповіді не знаю. Так само я не знаю куди підуть жителі на окупованій території, якщо знатимуть хто їм зробив блокаду: без світла, тепла і роботи. Як бачимо, це є комплексне питання і ні Вовік, ні Семен вам не дадуть відповідь на ці запитання. А що ми бачимо сьогодні? Сьогодні бачимо наступне: Семен з Вовік організували зрив доставки вугілля Звягільського на ТЕЦ Ахмєтова, назвавши це торгівлею на крові і що найсмішніше, нападають при цьому на Гройсмана і на владу. При цьому вони забуваються, що саме вони і є влада, бо є депутатами ВР. А будучи депутатом ВР, можна спокійно подати законопроект про товарообмін з територією ОРДЛО, прийняти закон і тоді Гройсман, хош-не- хош мусить виконувати. Але у цих хлопців інша ціль, самі розумієте яка.