Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Миху, це вже смішно. Я навіть не знаю, що казати...
    Що в тому ганебного з вашої точки зору?
    Якщо не снідали до того, то хай трохи поснідають. Може, людина з гастритом?)
    Чи до вбиральні відволікуться під час акції. Чи і там з фотиком будуть за ними ганятися?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. ІгорМ

Стало цікаво, де @Мих бере інфу для своїх дописів, гугл послав сюди
    А там цікава стаття про Гройсмана :haha:

@Мих, дякую. Я її з вашого дозволу в "Гройсмані" запощу ;)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

нема питань, нє?:)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лідери мають бути на вістрі атаки, нє?

А то народ вивели і пішли грітисі в їдальню.

6. ІгорМ

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оце схоже на правду, тільки не розумію одного, чого Семенченко не пікетує Ахмєтова, а вчепивсі Гройсмана.

Холдинг українського бізнесмена Ріната Ахметова може втрачати щомісяця близько 30 млн доларів через «блокаду Донбасу»

#Громадське #новини

Бізнес Ахметова втрачатиме $30 млн щомісяця через блокаду Донбасу — Dragon Capital
    HROMADSKE.UA

11. ІгорМ

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Скажу свою думку стосовно блокади, чи як його Мих називає "часткове перекриття" (ну, може, по-іншому, але "не блокада" - блокада - по замкненій
    лінії.

Отже, антрацит добувається в ОРДЛО, потім їде через підконтрольні Україні території і далі - в Єнакієво, яке також у ОРДЛО.
    Потім, по бамагах, Ахметов щось там платить.

Простеньке дилетантське питання. А чи є такий дурень, який некотрольовано добуває вугілля, неконтрольовано виплавляє сталь ( а як перевіриш, якщо воно все "там"? Хто туди піде і підрахує кількість вугілля і кількість виплавленої сталі?)
    Ну, звичайно, Ахметов - порядний підприємець, пише, скільки видобуто, скільки виплавлено, ні грама не ховає, платить податки і спить спокійно.
    А як же інакше?

Але я, наприклад, не такий. Я б писав не дійсні цифри, а що-небудь, лише щоб відчепилися, тим більше, що контроль відповідності цифр - реальним матеріальним речам неможливий.

Я б у такій обстановці крав по-максимуму. Але в мене немає ні вугілля, ні всяких там слябінгів. Тому я теж сплю спокійно.

А Ахметов (підкажіть йому) хай возить вугілля із ОРДЛО в ОРДЛО через Воронеж. Там же мають бути якісь залізничні колії, які проходять не через підконтрольні Україні території?
    А Європа, яка вимагає припинити напівблокаду, хай виділить Ахметову субсидії. Бабусі у селі отримують субсидії на паливо, хай і Ахметову дадуть. Тільки не з українського бюджету.

Останнє редагування: 22 лют 2017
    • Подобається Подобається x 1
  13. ІгорМ

Депутати вінницької області звернулися до ВР з проханням підтримати торгову блокаду
    Ну от, тепер і у них світла не буде :)

14. ІгорМ

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цитую:

А тепер подумайте на здорову голову: Як таке можливо?

Мені самому неподобається Насіров. Але Насіров не може давати дозвіл/не давати дозвіл на таку повсякденну діяльність, як таксування. Ну це просто смішно. Підприємницька діяльність регламентується законом. А Насіров причетний тільки до збору податків. Нвсірову, як і податковій без різниці, чи ти продаєш молоко, чи петрушку, чи ти їздиш на тракторі. Їх цікавлять тільки податки - все! Тому хай Садік не вішає макаронів.

16. ІгорМ

@Мих, чо ви кричите?о_О
    Я вам представив слова Садового.
    Якщо маєте чим доказати, що Садовий неправий - буду радий почитати.

На даний час я більше вірю Садовому, ніж вам :tongue:

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Хотіла посперичатися, та в в Законі України про перевезення на таксі, від 08.08.13, статті 3 п.3-6 сказано, що дозвіл на таксі видаються виконавчими органами міської влади доя здійснення діяльності лише в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я зрозумів вашу думку. Давайте просто орієнтуватися простою логікою. Кожна палка має два кінця. Практично не буває такого, що можна зробити щось так, що на 100% все буде так, як ми хочемо і при тому бездоганно.

Я розумію, що сьогодні важко порахувати хто скільки вугілля купив і як та скільки проплатив. Я розумію, що крадуть по максимуму, а платять по мінімуму. Крадуть. І то є зле. Якщо ми перекриємо поставку вугілля - красти перестануть. Це плюс. Перестануть платити той мінімум - то є мінус. Жителі не отримають світла і тепла - мінус. Не отримають енергії підприємства - мінус. Якщо електрики не отримають прифронтові міста, отримають електроенергію наші війська, які там стоять? Це питання і я відповіді не знаю. Так само я не знаю куди підуть жителі на окупованій території, якщо знатимуть хто їм зробив блокаду: без світла, тепла і роботи. Як бачимо, це є комплексне питання і ні Вовік, ні Семен вам не дадуть відповідь на ці запитання.

А що ми бачимо сьогодні?

Сьогодні бачимо наступне: Семен з Вовік організували зрив доставки вугілля Звягільського на ТЕЦ Ахмєтова, назвавши це торгівлею на крові і що найсмішніше, нападають при цьому на Гройсмана і на владу. При цьому вони забуваються, що саме вони і є влада, бо є депутатами ВР.

А будучи депутатом ВР, можна спокійно подати законопроект про товарообмін з територією ОРДЛО, прийняти закон і тоді Гройсман, хош-не- хош мусить виконувати. Але у цих хлопців інша ціль, самі розумієте яка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я - закону:

20. ІгорМ

Останнє редагування: 22 лют 2017
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)