Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кому довіряти Парасюку чи США?

Заява посольства Сполучених Штатів Америки в Україні | Посольство США в Україні
    16 лютого 2017 року Ми стурбовані нинішнім перешкоджанням постачанню вугілля з неконтрольованих урядом районів Донецької та Луганської областей…
    UA.USEMBASSY.GOV

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, за гроші можна підставити писок ще раз.:)))

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви особисто так заробляєте на хліб?
    Ще щось підставляєте? :blush:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я - Соболєв?

5. ІгорМ

Значить, за гроші можете підставляти не тільки писок, шо нє? ;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... бачу ви вже маєте власний досвід по підставлянню. Але ваш досвід мене не цікавить.:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. ІгорМ

@Мих, не судіть про когось зі свого досвіду.
    Соболєв розказав за кожну копійку, і там підставляння писка не було ;)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

казати - всі мастаки, особливо, коли нема контролю.

9. ІгорМ

Хто винен, що нема контролю?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

взаємно.

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

торговля идет? нет, (по крайней мере этим путем) так что дураки делают то что надо. но тут у меня еще червячок есть, кабы эти блокадники действовали от лица самих себя как декларируется, ужеб давно какая-то мифическая ДРГ их бы размотала в хлам, причем как с той стороны так и с нашей, видимо у нас кто-то дал отмашку. но это чистой воды вангование.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про те, що я бачив і чув сьогодні на власні очі і вуха
    "Серединку" історії пропустив, бо не мав змоги дивитися.

- Вони збирають мітинг нібито на підтримку "блокади"
    - Під АП вони проголошують гучні слова на підтримку "блокади" одночасно розказуючи про нестерпні тарифи.
    - Вони цілий день везуть палатку/палатки, які мали б встановити під АП, це при тому, шо до "акції" вони готувалися задовго.
    - Палатка приїжджає після того як стало темно і вони раптом вирішують, що поліція яка стояла на Банковій має пропустити їх до АП, бо вони тепер з палаткою
    - Зустрівши логічний спротив спробі пронести палатку, вони починають кидати петарди і починають роздавати арматуру.
    - Раптом, як по чиїсь команді, вони розвертаються, забирають свої каремати і палатки і всі організовано йдуть по Грушевського вниз.
    - По дорозі до готелю вони кидають петарди в поліцію біля Кабміну
    - Дійшовши до пам'ятного знака Жизнєвського вони намагаються зруйнувати його.
    - Дійшовши до готелю Дніпро і рамки металошукачів, раптом зникають грішин і соболєв, які ще 100 метрів тому були разом з "протестувальниками"
    - Після того, як грішин і соболєв зникли починається спроба пройти на Майдан уникнувши рамки металошукачів. При цьому вказана спроба не мала жодного шансу на успіх, враховуючи потрійний кордон. Але було свідоме бажання спровокувати бійку
    - Затримують коханівського, який першим поліз в бійку... і тут же хтось починає говорити про "нелегітимне затримання", з'являються "плакальщиці", які починають розносити воплі про "вбивають хлопців"
    - Оскільки воплі плакальщиць не подіяли, чи тому що сили були нерівні, на цьому перша хвиля провокації завершується, з'являються грішин і соболєв і починають нібито прориватися через кордони міліції. Насправді вони намагались побити поліцейських, а соболев зробив це.
    - Через 4 хвилини всі спокійно проходять через рамку металошукача і потрапляють до монументу.
    - На Майдані, як на справжніх ватомітингах в мск, вони скидують в купу всі свої плакати і розходяться
    - Я не бачив, щоб хтось з них пішов на Інститутську поклонитися Героям, куди вони так "проривалися" на камери.

Одне запитання:
    ХТО ВОНИ?

П.С. Думаю, багато хто з цієї юрби, що ходила вслід за грішиним і соболєвим, має подякувати поліції за те, що вони залишились живими.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

між власником ТЕЦ - Ахмєтовим і власником вугілля Звягільським(чи іншим власником)? Не знаю, якось пофік. Що воно міняє для держави, крім обрубки електроенергії населенню?

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тем что Звягиьлский или - кто-то содержит некое количество гыроических новсосов. а по поводу отключений, а ну как пацаны припшездують для формирования нужного общественного мнения? ну допустим заблокадили , сколько надо времени, чтоб подтянуть один блуждающий миномет и вся блокада рассосалась с похвальной оперативностью ? а потом свалить на новсосов, но чет не делают, а почему? значит кто-то в госсударстве понимает что не надо ахметову торговать с дрышенко, но на прямую не хочет светится.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чогось мені теж така думка приходить...як можна без згоди "цинічних бариг", без підтримки місцевого населення, в зоні бойових дій, стільки часу перекривати ЗД

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. ІгорМ

Тотой донбаський головний поліцай Аброськін хотів шось там доказати , але получив від дєда в вухо і навіть не рипнувся :)

17. ІгорМ

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. ІгорМ

Останнє редагування: 20 лют 2017
  20. ІгорМ

а де твій аватар? :)