Блокада

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 6 лют 2017.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мені Парасюк нецікавий.
    Не треба цієї торговлі з ОРДЛО.
    Як я це представляю: наші грузові потяги їздять по ОРДЛО і перевозять грузи. Які грузи? Перевірити ніяк. Нашого закону\влади там нема. Де контрабанду, де зброю, де снаряди. Нашою Укрзалізницею користуються окупанти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. ІгорМ

Звичайно шо може.

Також за пару рублів ті самі хлопи зимою 2013-2014 могли стояти проти Беркуту на Майдані і кричати "Слава Україні", потім за пару рублів воювати з сєпарами і москалями під час АТО і кричати "смерть ворогам". Шо нє?

Останнє редагування: 19 лют 2017
    • Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

5. ІгорМ

ПОЛІЦІЯ ЗАПРОШУЄ СЕМЕНА СЕМЕНЧЕНКА ДЛЯ НАДАННЯ РОЗ'ЯСНЕНЬ ЩОДО ОПУБЛІКОВАНОГО НИМ ДОКУМЕНТА

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

думаю уклон буде НЕ дорожче. А в часи пік коли саме треба на роботу чи з роботи чи коли дощ \сніг\мороз\ то хоть би хот приїхав . Або якщо треба здійснити курєрську доставку товарів за допомогою таксі - таксисти крутять носом, часто густо навіть валіза не влізає в багажник бо там саббуфер чи ще якась хрень водія. а так таки так яндекс не чисто москальський як і київстар, а от ваш улюблений водафон на 99, 999% москальський

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

парасюк клоун , але робить хорошу справу - блокаду. , у нас багато клоунів , але поки ці клоуни не роблять шкоди а роблять користь нічого зазорного в тому не бачу

8. ІгорМ

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

торговлю новососии с рэфом я еще понимаю, а вот торговлю новососии с Украиной вот никак ..

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Що за паталогічна жадоба у українців відавати останні свої гроші, майбутнє своїх дітей останній мерзоті і брехунам?"
    Звідки стільки ненависті до своєї долі?

Сергей Прач: "Як люди з вищими освітами можуть захоплюватися ідеями цих пройдисвітів?"
    Нове покоління прахфесорів енергетики. Ну от як люди з 1-2 вищими освітами можуть захоплюватися ідеями цих пройдисвітів?Ну на хера ми вигнали…
    FACEBOOK-UA.INFO

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. ІгорМ

І ще три роки назад життя українці віддавали за останню мерзоту і брехунів, шо нє?

«Революцію задумують романтики, втілюють в життя фанатики, а її плодами користуються негідники» - Томас Карлейль

зі

View: https://www.facebook.com/dostali.hvatit/videos/1420093974692039/

12. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Якась дивна акція. "Суботник у повій"? :dntknw:

Розсмішив один коментар: "Не розповідайте Ляшку про цю акцію" :mocking:

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

14. ІгорМ

15. ІгорМ

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, я теж проти торгівлі, біда в тому, що люди ведуться на дураків, які нічого доброго не принесуть країні.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. ІгорМ

Єгору Соболєву розбили писок. Прикмета - буде президентом або прем"єром ;)

19. ІгорМ

20. ІгорМ

о_О:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)