Ну, якщо Олег Ляшко проти повного перекриття руху товарів між Україною і ОРДЛО, то я - за. Переінакшив відомий вислів дисидента Йосипа Бродського: Иосиф Бродский недолюбливал Евтушенко (со слов Сергея Довлатова известна его крылатая фраза «Если Евтушенко против колхозов, то я — за»)
Знаєте чому? 1. возити вугіллі з ПАР - це і є обдиралівка, нам прийдеться платити за логістику. 2. Не переобладнали, бо переобладнання коштує 80% від вартості ТЕЦ. Не переобладнали, бо ТЕЦ не належить державі, а приватним особам. Не переобладнали, бо війна не вічна і потім що? Знову переобладнювати? За чиї гроші? Хто втратив почуття реальності, дядьку? Запускайте петеушника Семенченка і петеушника Парасюка.
Я думаю, Ляшко проти не сам по собі, а є рупором того, хто має з цього велику вигоду, але ніколи не світиться як політик. А Ляшко від нього отримує певне "воспомоществованіє", щоб тримати у тонусі свій оригінальний голос.
View: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=261039460990975&id=100012547681506&pnref=story
View: https://www.facebook.com/shtab.blokady/posts/1801525310173282 зі View: https://www.facebook.com/samopomich.ua/posts/1373592146063745
Юрий Васильевич Микуляк 47 хв. · Прикриваючись депутатською недоторканістю, #Семенченко і #Парасюк широко розгорнули протиправну і антиукраїнську діяльність. Чи будуть вони такі сміливі і радикальні, якщо зрівняти їх у правах з пересічними українцями, яким вони завдають шкоди своєю диверсійною активністю? Парасюка і Семенченко пропонують позбавити депутатської недоторканості На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася петиція, автори якої закликають приєднатися до збору підписів за зняття… TRIDENT-UA.INFO
Мих, я вважаю, що доступ до інформації і пряма відеозйомка - це найкраще, що може бути для створення своєї думки про будь-які події. І якщо подібні відеорепортажі буде проводити Гройсман, Насалик, чи навіть тотой прости Господи Аброськін, то я постараюся розповсюджувати і їхні звернення
Миху, але ж вони не просто так стали блокувати - спершу був ультиматум щодо звільнення українських хлопців, що в неволі у бандитів ще з 2014 року. Нема згоди - нема товару чи навару. А ось ще. Чого до блокадників ніхто з Києва з високопосадовців не їде? Мабуть тому, що в 2015 був прийнятий указ про блокаду ОРДЛО? А зараз пісні інші? Ні, так не керують. Моя стара бабуся казала на таке "не хазяйнувати довіку".
Гей, ярі противники ворожого бізнесу, де ви? Блокуйте негайно!!!!! Як думаєте, будуть у Львові користуватись? У Львові запустили російський сервіс “Яндекс. Таксі” з Tesla Model S Сервіс дозволяє викликати авто через додаток і стежити за його пересуванням на карті. У компанії кажуть, що зараз у них 350 машин з 15 львівських… LVIV.COM
От прослідкуйте логіку: приватне вугілля заблокували доставку до приватного ТЕЦ Ахмєтова і висунули ультиматум , щоб визволили полонених. Це виглядає, якби я дав по морді свому шефові за те, що бабуся на базарі збільшила ціну на сир. Тому я в то не вірю. Друге, вугілля - недержавне, ТЕЦ недержавне, чого їхати? Єдине, щоб я зробив на місці держави - навів порядок і почав з того, що полив водою тих блокуючих - заробітчан - аляпатріотів.
У цій знимці вся суть і користь, яку Парасюк робить для України. Тепер запануємо, браття, нє? Володимир Парасюк - офіційна спільнота поширює світлину від Благодійний аукціон побачень для бійців АТО. 5 год · Взяв участь у Благодійний аукціон побачень для бійців АТО. Долучаємось і помагаємо нашим воїнам! Благодійний аукціон побачень для бійців АТО 5 год · №9 Володимир Парасюк Активіст Євромайдану, боєць добровольчого батальйону «Дніпро-1». Народний депутат України 8-го скликання, позафракційний. Мінімальна ставка 50 грн, ставку можна підвищувати цілим числом