То не причини, то наслідки. А причина в тому, що Порошенко зі своїми баригами втратив відчуття реальності. Вони думали, що будуть обдирати українців завжди. Чому перестали возити вугілля з ПАР? Чому не переобладнали ТЕС?
Я писав чому, але ви не читаєте. Переобладнання ТЕЦ - це на 80% нова ТЕЦ. Побільше слухайте Семенченка з 8 клясів освіти. Він вам розповість і не таке.
Я раніше приводив слова експерта в цьому питанні, там сказано рік часу і 200 тис. грн. А от слова Онищенка Депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко стверджує, що депутат від БПП Ігор Кононенко отримує $20 з кожної тонни вугілля, яка постачається з окупованого Донбасу Онищенко також звинуватив Порошенка і Кононенко у корупційних діях під час закупівлі газу для державних компаній. Він розповів, що платив Кононенку 2 тис. грн за поставку кожної 1 тис. куб. м. природного газу, видобутого його компаніями, двом державним структурам - Одеському припортовому заводу і виробнику електроенергії "Центренерго".
у мене накопилося кілька питань відповіді на які я не розумію 1) Як можна купувати щось в того з ким воюєш ? приклад для дуже тупих : вас виженуть з вашого будинку (квартири) при цьому поламають вам ребра і вибють око повбивають половину ваших родичів , що жили з вами у будинку, після цього ви будет у того хто повибивав ваших родичів орендувати кімнату ( підвал) для життя у вашому ж колишньому будинку і будет в даних убивць купувати їжу дрова і т.д. - це якось не те що не логічно, а якось просто суперечить здоровому глузду ... Ця ситуація триває вже близько 3 років ... нехай спочатку було не зрозуміло хто ,що кому але тепер то ж однозначно видно вбивць\терористів і т.д. і ми в них щось купуємо поки вони вбивають наших родичів далі ??? ( виходячи із здорового глузду блокада необхідна і не тільки якоїсь там частини ваших ворогів а й усієї Педерації ... повна блокада як в тому анекдоті про трьохметровий бетонний паркан ..але то вже не анекдот бо я за такий СУЦІЛЬНИЙ паркан і то так метрів 7 , хоча б як між Ізраїлем та Палестиною ) 2) За майже 3 роки нічого не було зроблено для того щоб знайти іншого постачальника вугілля ? вранці ми купуємо у них вугілля вночі вони стріляють по нас і вбивають нас .... це як ? 3) Навіщо нам така влада ? яка веде свій бізнес з вбивцями свого народу і каже що це нормально бо альтернативи немає ? Вас вбивають ,то нічого - так має бути , але це ж не привід економити гроші на снаряди для ваших вбивць ... і не давати вашим вбивцям карамельки ? Я не розумію цього , хтось може пояснити ? Так якісь окремі групи виродків чи ще когось під час другої світової війни торгували з ворогами , але ж то не було массовою основною і безальтернативною стратегією ... то були винятки якісь , а тепер для нас це норма ... на вищих рівнях влади кажуть що то вірно і добре. То як в тій приказці " нас $**ть а мы крепчаем " "або б"ють по лівій щоці підстав праву " ? яка філософія чи логіка чи вчення , який дебілізм може таке пояснити ? Вас вбивають,катують, а ви у вбивці-ката купуєте їжу ?
продовжимо логіку ! пропоную всім хто НЕ підтримує блокаду лягти на асфальт обличчям до землі, закласти руки за голову, я вас троха подубашу ногами і ви радісно після цього дасте мені по 100 долярів, а хто по богатіше по 1000 долярів ! Звертайтесь ! всіх бажаючих ,які будуть сумирно лежати, бью по 100-1000 доларів за сеанс . Або не так, є варіант краще ! можете в мене щось купити і я безкоштовно готовий вам за це поламати пару ребер пручатися тільки не треба все базується на добровільній згоді - ми укладаємо угоду про перемирья тобто пишете нотаріально завірений папір що претензій до мене не маєте ! тобто вам відбиватися не можна ! тільки руками можете закриватися .
Я знаю, що у всьому винен БПП, Порошенко і цукерки. Але перед тим, як щось говорити, давайте з'ясуємо деякі деталі. 1. Хто є власником ТЕЦ ? 2. Хто є власником вугілля? От дайте відповідь на ці два простих запитання і тоді будемо далі говорити хто з ким торгує.
Для чого щось з"ясовувати? Є порушення нашим урядом закону України. Крапка. А все решта - то піна і наслідки.
так поясніть ... народу 1 Ключові особи Ахметов Рінат Леонідович (акціонер) 2 .... так звані сепаратисти \терористи
Я вже два рази про це писав, спеціально тільки для вас КК України стаття 258-ма 5-та частина За торгівлю з ДНР і ЛНР каратимуть А от розслідування СБУ СБУ повідомила про відрахування до 47% "данини" в "ЛНР" з поставок вугілля Україні
Вугілля, яке йде з Лугендонії не є державне. ТЕЦи, куди йде вугілля - теж недержавні. Я підозрюю, що ТЕЦи належать Ахмєтову, а вугілля якомусь клєрку - Партії Регіонів - вони там давно все до рук прибрали. Тобто йде продажа вугілля між двома бізнесменами. Так, ТЕЦи забезпечуть теплом та електрикою: - населення - підприємства, в тому числі й державні. Обленерго - теж Ахмєтова в тій стороні. От і вся схема. Ахмєтов намагається ні з ким не воювати. Я не бачу тут торгівлю на крові вугіллям.
і правильно зроблять. Я теж проти торгівлі, але 1. Семенченко і Парасюк просто піаряться. 2. тре в кожному випадку розбиратися.
@Мих, а таке бачите? "З отриманих грошей (від продажу антрациту), "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості "ЛНР" платить близько 47% податку від суми вивезеного вугілля з зазначених вугільних підприємств (державних і приватних видобувних підприємств) на окупованій території в бюджет так званої "ЛНР". Ці кошти в подальшому спрямовуються на виплату заробітних плат членам терористичних угруповань "ЛНР" ... а також на закупівлю амуніції, форми і т. д.", - йдеться у висновках СБУ, викладених в ухвалі суду.