Блог як спосіб впорядкування інформації.

Тема у розділі 'www', створена користувачем Hyligan, 5 кві 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Останнім часом зацікавився я органічним сільським господарством, новими технологіями в цій справі ітп. Коротше за останні місяці продивився купу відео, прочитав купу статей і книжок, інформації багато, порядку мало...якщо потрібно знайти щось що дивився місяць тому то зазвичай не так просто..
    Вирішив я завести собі блог для того щоб:
    1. Щоб впорядкувати інфу, посортувати по розділах, вставити відео, додати якісь свої думки..ітп.
    2. Щоб було де записувати результати своїх власних експериментів.
    2. Знайти людей з схожою хворобою (це не основне,як побічний ефект) :mocking:
    3.Можливо з часом пробавати якусь зленуху через нет (в силу географічного положення це мало ймовірно але хто зна, авось)
    4.Цілі створення індустрії, сприяння розвитку сг в Україні і тому подібне наразі досить не чіткі, тому говорити про них рано :mocking:.

Наразі найбільше цікавлять цілком егоїстичні перші два пункти, на які платформі то можна було б зробити, щоб задурно, максимально просте керування і щоб просто було все "розкласти по поличках". Схиляюсь до гуглівського "Блоггера", вроді все просто, і розділи і підрозділи можна зробити (щось мені таке згадується)

Що підкажуть проффесіонали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. yurazua

yurazua дачник

в мене з 2008 року дачний блог на Метi
    з технiчноi точки зору все влаштовуе

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

які можливості монетизації? розмістити банери, посилання можна? Свою рекламу Мета у ваш блог тулить?

4. yurazua

yurazua дачник

наскiльки я зрозумiв, блоги для Мети - другорядне, це один з десяткiв сервiciв, майданчик для побазiкати

у своему блозi можна розмiщувати будь-якi посилання,
    головне адмiнicтрацiю не посилати )
    офiцiйнi правила тут
    http://help.meta.ua/blog/rules/

колись бачив банер аукро внизу сторiнки, сьогоднi не бачу взагалi нiякоi реклами

коли цiкаво, можна зайти на головну blog.meta.ua
    cтворити блог i потестувати

як приклад, мiй блог:
    blog.meta.ua/~npocmo

5. Kolijanka

Kolijanka Member

Краще блог на Гуглі створювати. Більше можливостей

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А розкажіть, яких, будь ласка.

7. Kolijanka

Kolijanka Member

Як мінімум там гарні шаблони, можна отримати багато підписників. І блогерів там також багато, якщо шукаєте однодумців, то там Ви точно їх знайдете

8. Un.Known

Це головне, якщо ви модний блогер. )
    І це також. А хороших блогерів знайдуть де завгодно.
    Ті, хто шукають однодумців - ходять на форуми. Блоги пишуться для себе, переважно.

• Подобається Подобається x 1
  9. Kolijanka

Kolijanka Member

Знайти людей з схожою хворобою (це не основне,як побічний ефект)
    Там таких людей багато) + на блогах можна заробляти при бажанні

10. Un.Known

З якою хворобою? Що не основне?

11. Kolijanka

Kolijanka Member

Це цитата Хулігана. Вибачте, я новенька і ще не розібралась :scratch_one-s_head:

12. Un.Known

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись ще в 2012 завів собі блог про вивчення англійської, написав туди 4 статті, і далі......забив і забув :pardon:
    Нині випадково на нього натрапив, подивився в статистику і офігів, виявляється десь біля року там бувало по 250-350 відвідувачів в день, а далі різко впало на нуль...

Очевидно на той час він був в топі гугля по запитах "самостійне вивчення англійської" або подібних....Зараз же через гугль не шукається зовсім, навіть якщо взяти точну цитату в лапки, і попробувати знайти, то пише шо така фраза відсутня, і пропонує результати без лапок :dntknw:

ТО шо його забанили, чи шо?

• Подобається Подобається x 1
  14. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

дайте посилання з весни теж буду грядки копати :)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Того сільськогосподарського я так і не зробив :dntknw:

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

сумнооо :sad:

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

просто я швидко перегораю :dntknw:. Є речі які мені цікаві, і я можу триматись їх кілька років, як то СГ, вивчення інгліша чи щось подібне, а от тих сайтів в свій час накліпав штук 5 різних, і за тиждень два "ахладЄл" :pardon:

18. tea man

tea man 茶人

В мене схожа з Huligan проблема. Є бажання систематизувати інформацію про китайський чай і зробити її доступною для всіх бажаючих. Але мене не влаштує формат блогу, бо поки що не маю часу писати власні статті. Це мав би бути список посилань на відео і статті достойні уваги. Такий собі чайний інтернет-путівник, розбитий на розділи. Можна звичайно закинути все в Word або Excel і залити куди-небудь, але хочеться чогось цікавішого. Що порадите?

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

хто в курсі, використання безкоштовного домену pp.ua не тягне за собою якихось побічних ефектів? Хочу створити сайт для пошуку оптовиків на зеленину...

20. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Є в мене блог в Google, прив'язаний до мого акаунта і відповідно пошти. В зв'язку з певними обставинами мені треба змінити пошту, нова буде теж в Google. Чи можна якось перенести блог з одного акаунта на інший? :scratch_one-s_head:

Tags:
а де твій аватар? :)