Відповідь: Блеф????? трохи не так. З вашим вибором ніхто не боровся. -- просто воно якось так історично склалося, що результати чомусь завше полярно протилежні. І тільки останні результати виборів остаточно довели, що в нас вибори без виборів - все одно при владі лайно опиниться. Навіть якщо те лайно не оберуть. Але тоді не так гидко на душі
Відповідь: Блеф????? mota_boy, zenyk , ви проти того, що я сказав? Тоді до вас питання: ми у Еуропу прямуємо? До правової держави? Де рішення суду про визнання Калашникова злочинцем? Де заяви постраждалих в суд, де прохання прокуратури до ВР дати дозвіл на провадження кримінальної справи щодо цього депутата? Мені особисто Калашніков не подобається... морда його не подобається. На цій підставі його в буцегарню? Це ЕУРОПА у повний зріст? Ви хоч думайте...
Відповідь: Блеф????? Так проти. Давайте зайдем з іншого боку, якщо ми не будемо ставити під сумнів те що Калашніков побив журналіста, перешкоджав його роботі та пошкодив техніку, а це підтвердили як свідки так і члени ПР - то Калашников скоїв злочин? Так немає тих документів які Ви назвали, так у нас твориться бардак і безпрєдел і вина в цьому ВСІХ без виключення урядів та президентів що працювали та працюють в Україні. Так Ви можете ставити під сумнів чи скоїв Калашников вище вказані дії. Але якщо Ви вважаєте завдання шкоди іншій людині, її майну, перешкоджання її професійній діяльності журналіста НЕ ЗЛОЧИНОМ (кримінальний кодекс думає інакше, скажу Вам) то говорити нам більше нема про що.
Відповідь: Долой правовую безграмотность! Об чем так жарко спорим, господа? На всякий случай: Конституція України А кто такой этот Калашников?
Відповідь: Блеф????? Тобто можна вбивати, грабувати етс, головне - щоб без заяв і інших паперів обійшлося? :eek: І це буде по-європейськи називатися? :p
Відповідь: Блеф????? Коли я таке сказав? Я сказав, що є його величність ЗАКОН і в цівілізованих країнах керуються тільки ним. А не свідченнями, бажаннями... Тим паче у даному випадку. Якщо є свідки, є факти, то у мене питання: чому журналісти не подали до суду? Ч-о-м-у?
Відповідь: Блеф????? Бо відібрали факти... І в свідки я би, наприклад, не хотів іти... от просто би не хотів.
Відповідь: Блеф????? досвід підказує6 що це марна трата часу і сил - судитися з укр.можновладцями. Краще відразу у дзеркало плюнути