Блеф?????

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mota_boy, 29 бер 2007.

1. Донецкий

Донецкий Well-Known Member

Відповідь: Блеф?????

Нет, Ihorweb, основная идея в том, что СЕЙЧАС нет никаких законных оснований для роспуска Рады, и если Президент все-таки подпишет подобный указ, то это будет прямое нарушение Конституции. А детский садик это Вы зря вспомнили, как мне кажется, возгласы "ты первый начал!" при определении конституционности любого государственного процесса совсем не уместны.

2. Донецкий

Упираться нужно потому, что есть Конституция, есть законы, и только на основании законов нужно учиться жить.
    Я воспринимаю воскресные события, как мероприятие, организованное сборищем неудачников, желающих любой ценой что-либо в своей судьбе исправить. И как раз они-то и "не піклуються про добробут народу..", а только о себе, любимых, піклуються. По персоналиям:

ТЮ. Спала и видела себя на должности премьера. Так же спали и видели её на этой должности и многие приспешники, вкладывали в неё деньги, верили в её актерский талант. Вложили достаточно много денег, причем под обязательства еще больших обязательств на посту премьера. Не сложилось, не стала премьером, не судьба. Поэтому срочно нужно было летом 2006 года объявить своих недругов "врагами народа" и постепенно (но как можно скорее, такой вот парадокс :) ) расшатать лодку, навешать народу лапшу на уши и попытаться стать-таки премьером в очередной раз. Что для этого нужно? Ну конечно же, досрочные выборы!

Ю.Луценко. Человек остался за бортом привычной за последние несколько лет жизни - заработка стабильного нет, статуса нет, должности нормальной тоже нет, и в политике он присутствует только на правах горлопана. Что же ему может помочь все исправить? Правильно! Только перевыборы, в которых он (вполне вероятно) преодолеет 3%-й барьер.

В.Кириленко. Этот лузер вообще пойдет на любые интриги сейчас, чтобы хоть как-то протащить свою партию через 3%-й барьер на следующих выборах, чтобы не повторить судьбу Луценко (см.выше). А если ТЮ так удачно лапшу развешивает, и собирает много народу, так почему бы и не примазаться?! Хотя ему и его партии конкретно сейчас при досрочных выборах вообще ничего не светит. Лидеры НСНУ - странные зомби на крючке у ТЮ.

Эти люди, особенно ТЮ, имеют неплохие ораторские и актерские данные, легко могут завести толпу и заморочить голову. Только вот вопрос: стоит ли заморачиваться? Стоит ли бездумно повторять всю эту ахинею, совершенно не озадачиваясь разбором фактов и аргументов? Может хватит уже вопринимать только один аргумент: "Так сказала ТЮ, а она знает что говорит!".
    Точнее, она знает, что говорить, чтобы поверили....

3. zenyk

zenyk Well-Known Member

......очікувані аргументи. правових нема, то давайте ми неправовими скористаємось: заб'єм на рішення президента, затянем час, не дамо грошей ...... мене така стаття не дивує.....
    особливо останній аргумент: "люди які обрали коаліцію зможуть її відстояти". А ви ще пам'ятаєте, що за тих депутатів, що зараз перебрались в коаліцію голосувало лише трохи більше 30% виборців України? а тому видається зовсім неправильним, що 30% намагаються навязати свою волю іншим людям, що живуть на Україні!

4. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Про "перший почав" - це на сайті написано, який "на ЛФ не поважають", як Ви виразилися. Приємно чути, що Ви називаєте це вже дитячим садком, а не аргументацією ;).

А якщо депутати (будь-які) будуть вбивати людей, відкрито грабувати підприємства, що і тоді Президент не матиме права розпустити Парламент? Бо йому виділили 3 пункти, по яких він може це зробити... Ну це ж смішно! Це Конституція недосконала, а не Президент має опустити руки і змиритися з перетягуванням депутатів за посади в коаліцію. Це Кучма закривав на все очі, бо йому народна думка була по-фєні. Ющенко - молодець!

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

Ви знаєте, Донецкий, мене також можете віднести до тих неудачників: роботи нормальної нема, заробітку вистачає тільки на то щоб якось пісненько харчуватись, перспектив заробити на своє житло - ніяких, нормально забезпечити своїх дітей - можу тільки за рахунок того що сам буду на межі голодної смерті, відчути себе людиною побувавши за кордоном - 0 шансів.........і за все це "щасливе дитинство" ви пропонуєте ще й дякувати теперішньому уряду, який, як хтось тут раніше писав "продовжує добру справу кучми"?!!!...а нас далі тягнуть до тої злиденної росії, а нам далі не дають бути повноправними учасниками світового життя......

я так також далі не хочу!

і я також проти цього.

6. ihorweb

І я так кажу. Записано в законі, що є одна мова державною, і треба того дотримуватися: хто не знає державної мови (Азаров і багато інших) - геть свині пасти, а не державою керувати. Записано, що одна мова державна - всі школи перевести на українську мову! А хто опирається - в Сибір, в Чорне Море, подалі з України! Продали антизаконно Криворіжсталь і всю Україну бізнесменам за ніщо - всіх в Сибір!!! Подивимось хто лишиться в депутати балатуватися :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  7. Донецкий

Во-первых, я не призываю за что-л. благодарить нынешнее правительство - я лишь призываю дать ему работать в нормальном режиме, чтобы у нас с Вами хотя бы появилась возможность либо хвалить его, либо ругать. А пока что, мы с Вами должны благодарить правительства Еханурова-ТЮ за все, что мы щас имеем и не имеем: и отсутствие нормальных доходов, перспектив и т.д.
    Во-вторых, я надеюсь, Вы не собираетесь для решения своих насущных проблем организовывать гражданскую войну? Не пора ли, господа, начать работать и дать работать другим, а не следовать за лузерами и горлопанами?

• Подобається Подобається x 1
  8. Донецкий

Ні, не матиме. Тому законом передбачені інші дії щодо таких депутатів: слідство, суд, ув'язнення...
    Передбачаю велику кількість Ваших наступних "а якщо...?", але пропоную зупинитися на тому, що є, без будь-яких додаткових припущень.

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

так правильно: той уряд був близько року, а вся економіка задовго до того, передчуваючи такий уряд вирішила заглючити.....а тепер бідний-нещасний янукович з останніх сил намагається дати мені поважну зарплату, а я впираюсь...

Пане Донецький!!!!! хіба ж можна таку небелицю нести????......

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

а щоб їх до суду притягнути треба згоду верховної ради, а вона як бачите - вся під одну сопілку співає, своїх сокамерників видавати не збирається!

і що далі Ви пропонуєте робити з депутатами-злочинцями?

чи може Ви пропонуєте закон застосовувати тільки для захисту депутатів, що представляє Ваш регіон?

чи може користуватись гаслом когось із відомих римлян: Друзям - все, ворогам - закон!

11. Донецкий

Ваш перелік неправових дій треба було почати з неправового розпуску парламенту з боку Президента, а тільки потім "заб'єм на неправове рішення президента" і т.і. Точніше, ніхто забивати на Президента не буде, а КС повинно буде сказати остаточний вирок.

А Вы еще помните программы действий, с которыми шли на выборы нынешние оппозиционеры? Действия, направленные на развитие промышленности, улучшение благосостояния людей и т.д... И что? Кто-нибудь из них хотя бы раз попытался предпринять хоть одно из обещанных действий? Разве за них голосовали, зная, что их программа действий заключается в блокировке подвалов и щитовых? Так вот не нужно рассказывать о том, что Кинах, Надоша и пр. являются предателями. Не они, находящиеся в подавляющем меньшинстве своих original фракций предали своих избирателей, а подавляющее большинство этих фракций, и именно они и есть предатели, и именно их по совести нужно было бы исключить.
    Жаль, что совести у них нет, и государственные процессы регулируются не совестью, а законами. Но ничего не поделаешь, ЗАКОН ЕСТЬ ЗАКОН, его нужно исполнять неукоснительно.

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

у Львові, на місцевому рівні, зарплати видає не абстрактний київський Янукович - а цілком конкретні місцеві Олійники.

13. Донецкий

Хм.. ТЮ "развела" еще одного гражданина Украины :sad:

Уважаемый! Почему все вопросы и предположения носят такой условный характер? Назовите хотя бы одного депутата, совершившего преступление, и арест которого не поддержала бы Верховная Рада (не только нынешнего созыва, а и предыдущего, когда у руля были помаранчевые).
    Проблема в том, что пламенные выкрики о бандитах у власти не являются ничем, кроме выкриков. С помощью таких заявлений ТЮ не первый год настраивает одних своих сограждан против других. А где факты? Где преступления? Где уголовные дела? Бедный Луценко полтора года пытался хоть что-нибудь насобирать, но не получилось. Трудно брехливые выкрики о бандитах воплотить в реальные дела, когда нет ни фактов, ни доказательств.
    Вы, шановный, не хотите быть пустозвоном, ведь правда? Никто не хочет. А ТЮ пытается из вас всех сделать пустозвонов, повторяющих одинаковые мантры. Вы ведь даже представления не имеете, о каких КОНКРЕТНО преступлениях Вы говорите, просто повторяете лозунги ТЮ.
    Не дайте сделать из себя зомби. Я не обеляю и не очерняю ни оппозицию, ни коалицию. Просто привык опираться на факты, на конкретику, а их ни у Вас, ни у Ваших лидеров нет.

14. ihorweb

Калашніков Х.Х. - навіть "ваші" (Герман і Чорновіл) за те, щоб його з партії викинути і з депутатів теж. Але видно, шо не справедливість, а шось інше відіграє важливішу роль в Партії Регіонів :cool: .

15. Донецкий

Ну не нужно косить под ... "непонимающего". Прозвучало обвинение, что депутати убивают, грабят и т.д. и остаются безнаказанными. А после моей просьбы привести примеры, Вы указываете ... Калашникова :confused:

Детский сад продолжается?!

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ihorweb, будьте послідовні - вимагайте, щоб суд відбілив Калашнікова так само, як в свій час Порошенка
    --
    не варто кивати в одну сторону - обидві сторони себе скомпроментували далі нікуди. Чи обитри - чи скільки ви їх там нарахуєте.
    Думаю6 варто припинити чвари і вияснення "хто більший злочинець" - зійтися на тому, що на даний момент український олімп досяг абсолютного рекордного показника гімнистості влади.

• Подобається Подобається x 2
  17. zenyk

zenyk Well-Known Member

давайте поговоримо про пам'ять: улутшения Вашего благосостояния уже сегодня - обіцяла доволі знайома всім людина, опозиціонером "рука не піднімається" назвати - це Янукович.

Щодо блокування трибун - саме партія регіонів в пересмертних конвульсіях блокувала всю роботу верховної ради, коли помаранчевий табір вів переговори про створення коаліції, і саме ці диструктивні дії ПР призвели до кризи в країні!

18. ihorweb

Ну шо вбивають не своїми руками - це і єжу понятно. Зразу видно, що Ви не йож... бо Вам не понятно. Вони просто "сприятливі умови" створюють. Загнув Кучма, шо Гонгадзе в торбу і до чєчєнців - а знайшовся дурбелик, який це "правильно" зрозумів.

Я навів приклад, в якому пан депутат бив журналістів (а Ви б хотіли, щоб таки вбив?), відібрав відеокамеру з касетою (а Ви б хотіли, щоб ще й гроші відібрав - це би було чисте пограбування, так?). Це поганий приклад?

19. ihorweb

Згідний. Мені ні Порошенко, ні Тимошенко не подобаються. А от Президент має ПОВНЕ МОРАЛЬНЕ ПРАВО! Він до ПР як до людей, міг же розпустити тих ганебних зрадників, але не розпустив, подав Януковичу руку, а Янукович в неї взяв і плюнув! При першій ліпшій нагоді... Абсолютний рекорд є, але на це ніззя просто дивитися. Припиняти це треба! ВР у відставку!

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А ми ходимо по кругу... Проаналізуємо:
    ПР+КПУ (Ви ж не будете заперечувати, що це "чисто" антипомаранчові, антиЮщенківські сили)=32,14%+3,66%=35,8%.
    БЮТ (помаранчова, антиПРівська, але і антиЮщенківська)+НУ (помаранчова, пропрезидентська, антиПРівська)=22,29%+13,95%=36,24%.
    Тобто, антипомаранчових 35,8%, помаранчових (до того ж розділених ставленням до Президента) - 36,24% Різниця всього 0,44%! Це суттєво? Та це в межах похибки.
    Тому СПУ і отримала "золоту акцію" зі своїми 5,69%. Тобто, суттєва думка електората СПУ.
    СПУ - партія, яка має ідеологію, як і комуністична (на відміну від ПР, БЮТ, НУ), тому має відносно сталий електорат. Це не КПУ, де старі люди ведуться на різні обіцянки-цяцянки.
    А тепер питання: яка реакція членів СПУ на вхід їхніх представників у більшість? Вийшов з фракції Вінський і ще хтось один, всього 2 нардепи. Пройшли конференції місцевих осередків СПУ, пройшов з"їзд. І що? Є массове невдоволення? Немає!
    Тобто це блеф, що помаранчових більшість і ВР не відображає настроїв виборців. ПОМАРАНЧОВІ В МЕНШОСТІ.

От щодо 300 депутатів - так, це не відображає настрої виборців ПІД ЧАС ВИБОРІВ. Але хто формував списки? Які претензії до ПР?

а де твій аватар? :)